Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
monica2008 spune:
buna fetelor
.si eu abia astept sa il simt pe bebe cred ca pe la 16 17 sap.mai este un pic
.
13+
andreea c spune:
Blanca si Zozela si eu va stiu dupa nick-uri. Pe tine blanca si din poze. Ati scris cumva la mirese de 2005?
Mcrissa multumesc pentru cuvintele frumoase
. Asa cred si eu ca Raducu este foarte frumos, dar iti dai seama ca nu pot fi obiectiva. Chiar glumeam cu sotul meu intrebandu-ne daca vom reusi sa mai facem un copil asa frumos si a doua oara ![]()
...cam asa arata un pui de iulie-august
.
Andreea
12+ si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
andreea c spune:
Blanca si Zozela si eu va stiu dupa nick-uri. Pe tine blanca si din poze. Ati scris cumva la mirese de 2005?
Mcrissa multumesc pentru cuvintele frumoase
. Asa cred si eu ca Raducu este foarte frumos, dar iti dai seama ca nu pot fi obiectiva. Chiar glumeam cu sotul meu intrebandu-ne daca vom reusi sa mai facem un copil asa frumos si a doua oara ![]()
...cam asa arata un pui de iulie-august
.
Andreea
12+ si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sandy_2008 toxoplasmoza - a facut cineva aceasta analiza? in ce consta si cam in cat timp se dau rezultatele? Multumesc |
E o analiza de sange. Eu azi am facut-o, m-a costat 100 ron
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
11+
blanca000 spune:
Eu abia saptamana viitoare o sa merg la eco desi nu mai am rabdrare deloc deloc...dar sambata facem 12 sapt dupa UM si o sa facem morfogetala de trim I, asa ca nu are rost sa mai fac una intre timp.
Se pare ca am o sansa sa fac acesta eco si la vestitul dr. H si o sa o fac si la dr meu...asta e..o sa fac cate doua eco la morfofetale caci imi e nu stiu cum sa ii zic doctorului meu ca fac si in alta parte...sau o sa mai vad..dar asta o fac asa oricum. Am auzit ca dr. H e bun in ecografii si nu vreau sa pierd daca am sansa sa ajung la el pentru a le face.
Voi unde le-ati facut? La doctorii vostrii care va urmaresc sau la altii?
Andreea C si Zozela, eu am fost miresica de 2004 dar nu exclud sa fi scris si la 2005, mai ales ca vad din pozele tale Andreea ca am avut nunta la acelasi restaurant
.
11+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
alinutza78 spune:
blanca - eu toata ecografiile le-am programat la Medlife.
Insa vreau si eu sa le mai fac inca o data, ptr propria mea liniste, si la vestitul dr H. Am incercat insa inainte de sarbatori sa ma programez la Euroclinic si o domnisorica acra de acolo mi-a spus ca daca nu nasc la ei sau sunt pacienta dl dr nu ma poate programa.
Asa ca o sa incerc la celelalte clinici unde mai activeaza dl dr.
Tu cum ai reusit sa ajungi la el si la ce clinica te duci?
Alinutza
8+
blanca000 spune:
Eu am sunat in noiembrie la Sanador si mi-au spus ca abia in martie pot sa fac o programare la dr. H si am facut-o atunci pentru 18.03 cand e la fix pentru eco morfofetala de trim II, pentru cea de trim I am o "cunostinta" care incearca sa ma strecoare la Euroclinic la dl dr. undeva sapt viitoare. Sper sa am sanse caci eu eu am sunat la ei si mi-au spus acelasi lucru ca si tie la telefon.
Oricum eu le fac si la doctorul meu la cabinetul dansului, dar prefer sa le fac de doua ori caci nu stiu inca ce fel de ecograf are dr. meu (2D, 3D sau altceva). Adica cred ca are un 2D caci acolo mi-am facut toate eco pana acum dar la morfofetale vreau sa stiu sigur ca se vede bine totul.
Offf..abia astept..caci si mie mi-au trecut simptomele astea...
11+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
elenada spune:
Hello burtici
Si mie mi-a recomandat doctorul meu sa fac ecografia morfofetala de trim 1 si cu dnul H si din cate vad eu ca ziceti voi nu am nici o sansa sa fac cu el. O sa incerc si eu maine sa sun pe unde face dansul ecografii sa vad daca am noroc desi timpul e foarte scurt.
Pupici la burtici
elena
+9 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
monica2008 spune:
sandy eu am facut analizele de toxolpasmoza,dar nu am dat nici un ban ca aici in italia nu platesti decat alea pt marcherul de hepatita si daca nu mergi la doctor particular nici ecografiile nu le platesti.e drept ca iti fac doar maxi 5 pe tot parcursul sarcine dar asta este,ca la particular te ajunge 100 _150 depinde de doctor.
13+
anne-marry spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rallu Neata fetele, Am aparut si eu. Ce sa spun, ma simt exact ca inainte: scurgerile au disparut de tot, hartia e perfect curata, dureri nu am decat vagi senzatii de jena pe laturile uterului care apar mai ales la schimbarea pozitiei, etc. Nu vad nici o diferenta. Au revenit durerile de cap (intermitente), dorm prost (dar asta e si de la griji), ma deranjeaza mirosurile puternice, etc. Daca n-as sti ce-am patit as zice ca nu s-a intamplat nimic. Totusi grijile nu-mi dau pace si evident ca i-am tampit pe toti. Vor nu vor trebuie sa ma asculte ca altfel fac urat Vroiam sa va intreb, voua vi se intareste burtica? Cateodata se face bolovan (mai ales cand vreau la wc dar nu numai) si alteori e mai moale. Evident, ca orice pacient care se respecta n-am fost atenta la detalii inainte si acum ca l-am observat nu stiu daca era si anterior sau nu. Sper din tot sufletul ca daca mama s-a recuperat asa de repede si bine si bebe sa fie ok. Oricum, eu sunt o super zmucita, daca m-ati cunoaste ati zice ca n-ati vazut in viata voastra asa uragan. Una din poreclele mele era Taz...va cam inchipuiti de ce Partial si din cauza asta am patit-o. In zilele astea am facut un super efort sa stau cat mai linistita astfel incat barbata-miu a zis ca, daca trecem cu bine peste hop, imi da un premiu...asa...numai pt. cumintenie. "Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla." Atat e de mare burtica 14+Asa arat eu acum |
buna rallu. de la ce ai tu scurgerile acestea? eu am avu ultima data cu ... nu mai stiu exact..parca pe 20 decembrie ... dar stiu ca sunt de la placenta mea care este jos ..ajunge cu marginea inf pe col. si orice efort...cat de mic...se apote solda cu o baltoaca de sange ...care trece aproape instantaneu .. dar ce spaime am tras la inceputul sarciniiiiiiiii ... valeleu
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
14NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA