Sezatoarea canadiana (121)
Raspunsuri - Pagina 9
maru spune:
La multi ani Ionilor, Ioanelor si tututor derivatelor ..de nume, bre!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Denisam spune:
La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor! Multa sanatate si fericire!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
mikiion spune:
La Multi Ani Ioanelor si Ionilor!!!!!
Noroc de voi ca uitasem sa felicit pe cineva!!!
Eu azi fentez furtuna de zapada, care aici la mine arata destul de urat, mai ales ca eu am camp liber in fata si bate vantul. Ultima zi de pace pentru ceva timp de acum incolo!!!!
Lakioanazic si eu sa profiti de timpul asta chiar daca e frustrant putin din auza iernii... Oricum e mai bine decat sa umblii cu copilul prin autobuze pe frigul asa. Tin minte cum prietenii mei din Quebec mergeau 40 de minute cu saracul copil cu autobuzul ca sa ajunga la gradinita, sau ca sa se duca la cumparaturi. Asta in ianuarie...Era greu tare... Noroc ca au putut sa-si ia masina in cateva luni...
Nu uita ca exista si sericiu de livrare la multe magzine. Iar de la IGA poti sa faci livrare si de pe Internet... Te costa putin in plus dar decat sa cari pe frigul asta eu zic ca merita...
Si apropo Mont-Royal e super. Acolo vroiam la un moment dat sa ma mut...cu chirie vorbesc.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
mamaana spune:
maru cat faci tu cu autobuzul pana-n toronto? ca al meu tre sa se duca pana-n K, ne-am uitat si de la noi (mississauga) face mai mult de 3 ore... mi s-a parut straniu...
Salina spune:
Brrrr, fetelor, ce e afara! Incep sa inteleg despre ce e vorba
La multi ani cu sanatate tuturor sarbatoritilor zilei!
Gabi, imi pare rau ca ati trecut prin asemenea sperietura. Cand s-a intamplat, seara sau in timpul noptii? Te intreb pt ca noi nu am auzit nimic :( In schimb am observat ca la blocul de vizavi mereu vin pompierii.
Lakioana- bun venit! Si eu sunt noua, chiar mai noua decat tine, am venit de 3 luni si putin, am si eu o fetita de 2 ani si mai stam si pe langa tine aproximativ. A, mai avem in comun si faptul ca am terminat limbi straine (asta daca am inteles eu bine) Si eu mai stau putin cu pitica mea acasa, intre timp caut sa fac niste cursuri sa ma updatez (dar astia de la Mc Gill au niste cerinte )
Dragaica, tare trist ce povestesti tu, imi imaginez cum se simte mama ta, dupa o viata de munca. Atat de nedrept, fir-ar sa fie!
Mai Maru, eu una iti zic sincer si din inima ca te iubesc! Si iubesc fiecare intersectare a ta cu o tuta sau un ...tut , desi mai degraba felul tau de-a relata ar merita multe . Mie imi aduci zambetul pe buze intotdeauna. Si e nevoie, cu atatea vesti triste in jur.
Cristina, la multi ani inca o data pt Victor! Si sper sa reusesc sa te prind si diseara la telefon.
Cornelia, rucsacul lui David, desi e simplu, e made in Canada Dar banuiesc ca Agata vrea ceva mai fistichiu, nu?
mikiion spune:
Salina dar la Université de Montreal nu te avantjeaza? Ce fel de cursuri vrei sa faci? Ca sa predai? De fapt daca vrei engleza banuiesc ca nu e buna UdeM. Procesul de admitere aici e destul de lung, se face cam cu 6-7 luni inainte....Iar McGill are multe pretentii, si e mai greu de intrat decat la Udem sau UQAM.Insa e mai buna in multe domenii....
Dar cursuri gratuite ai incercat sa iei? Exista unele de seara. Asta daca nu au nivelul prea jos pentru tine.
DragaicaFocsani si industria de confectii. Cam greu va fi pentru mama ta.Si socul va fi mare. La pensie nu poate sa iasa? Ai mama tanara... Cred ca la fel e si la Bacau in acest moment....
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
Virsta Marc
nelia spune:
La multi ani Ionilor si Ioanelor!
Bine ai venit, Lakioana, si sper sa-ti placa atit de mult cu noi incit sa si ramii! Intre timp am vazut-o si pe minunea de fetita! Are niste ochisori frumosi si cu niste gene... e superba minunea ta!
Dragaica, imi pare rau pentru mama ta, si a mea a trecut in 90 printr-un moment asemanator, dar ea mai avea un pic pina la pensie, mama ta are nevoie de servici! Iti doresc sa treaca peste si sa gaseasca pina la urma un alt servici.
Valen, si pe mine ma sperie aceste alarme! Si la noi au venit odata pompierii si cu ocazia asta am vazut cit de repede ma misc ca sa ies din casa. Nimic nu am luat cu mine, am luat copiii, toti trei, si am iesit din casa asa cum eram, numai o patura de pe un pat am agatat in fuga, sa nu le fie frig copiilor, ca era vara, dar seara. Si am fost singura care m-am dus cel mai departe de casa, hat-hat, mai aveam putin si ajungeam la metrou. Bine ca nu a fost nimic, si la noi fusese doar ceva uitat in priza, care scotea fum, dar nu era foc.
Salina, a mea vrea multe... dar eu vreau unul bun si atit. E cam micut al lui David, ea cara carti...
Nu mai stiu ce am citit... ca parca aveam mai multe de spus...
Voi stiti ce e ala DS sau ceva de genul asta... ceva cu jocuri pentru copii... iertati-mi ignoranta, dar chiar nu stiu despre ce este vorba, desi banuiesc ca un calculatoras din ala micut, pe care se tot joaca plozii. Sint un pic trista si nu stiu cum sa pun problema. Cind am luat-o ieri pe Agata, am vazut-o singura, intr-un colt al curtii, retrasa... ceea ce zau ca e chiar stilul ei. Un pic mai incolo de ea, un grup de copii din clasa ei si inca unul, de copii mai mari... O intreb de ce sta singura, de ce nu se joaca cu copiii... Cu cine?!? Ma intreaba ea, cu ochisorii aproape in lacrimi... Crezi ca mai vrea cineva sa se joace cu mine? Plecam si pe drum incerc sa o trag de limba, ca sa aflu ce s-a intimplat. Ei, problema mare! Nu are... scula de mai sus si amicul ei cel mai bun (si mai iubit, as putea spune), i-a spus sa-mi spuna mie, sa-i iau sus-numita scula, pentru ca altfel, daca nu are, nu are cum sa se joace cu ei, cei care au (aproape toata clasa are, mami!) Si o intreb pe Agata: pai, cind se joaca copiii, in ore, in pauze? Nu, nu in ore, ca nu au voie, dar in rest, tot timpul! Ai vostri au? Cei de 6-9 ani sa zicem, ca daca sint mai mari, mi se pare normal sa aiba ceva de genul acesta. Si daca le-ati luat, ii lasati cu aceste jucarii la scoala? Si daca nu-i lasati la scoala, acasa cum reusiti sa-i lasati sa se joace, dar sa nu devina dependenti? Tare mult m-ar interesa parerea voastra despre asa ceva, pentru ca mie nu mi se pare o jucarie cool pentru 7 ani, nu mi se pare corect sa fie lasati cu ea la scoala, nici de catre parinti, dar nici de catre profesori... regulamentul scolii interzice, dar... Pentru ca asa am aflat si a aflat si Agata ca o mama care nu cumpara asemenea scule copiilor, nu e chiar asa de cool! Eu accept sa nu fiu cool, ca de, am si eu o virsta si tinerii din ziua de astazi, maica... dar nu ma asteptam ca acesta sa fie criteriul! Va rog eu, luminati-ma si pe mine, ce e scula, cit costa, ce se face cu ea, ce aduce bun in viata copilului...
Marule, bine ca am ajuns la mesajul tau cu tuta, ca mi-a mai revenit buna-dispozitie. Dar cu tot talentul tau la scris, tot nu scapi: te-am prins, zi-mi ce e ala DS, ca tu sigur stii, ca eu de la tine am prins tehnica moderna... cu wii si alte-alea.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
maru spune:
Salina, multumesc pentru aprecieri!
Mi s-a mai zis sa incerc sa scriu mai des, dar am nevoie de o stare sufleteasca anume, si ma uit cu tristete in urma ca o am f rar.
ieri plecam ( a se citi alergam spre autobuz) spre casa. Glen, colegu meu tine sa ma conduca, ca doar mergea aproximativ in aceeasi directie. Fine by me! Numai ca atunci cand sa traversez strada, nu am pe unde, ca niste vidanjori blocasera intersectia. Asa ca ma avant viguros sa fac ceea ce se numeste jay walking ( adica sa traversez strada de aiurea). La primul pas realizez ca e o mare greseala, mare, pentru ca 2 politisti calare pe biciclete (nu ca n-am vazut si de aia calare pe cai) se apropiau, si la vederea delincventului ( adica eu) incetiniseara. Ma saluta, eu intepenesc, vad deja cum o sa iau amenda, imi imaginez deja ce vaitaturi bocete pot sa trag sa ii impresionez.
Unul din cei doi descaleca, si intinde bratul, facandu-mi semn sa trec, celalat urmarea traficul in spatele meu...
Eu am trecut, genunchii au tot tremurat, pana si in autocar, pana la iesirea din Toronto, mai bine de jumate de ora!
Credeti ca mai am curaj sa trec strada aiurea?
pentru cuvintele frumoase!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
mikiion spune:
Intra la Toyurs pe site si uita-te la jocurile electronice:
http://www.toysrus.ca/shop/index.jsp?categoryId=2567324&cp=2567324&clickid=leftnav_cat_txt
Dar nu cred ca ai retinut numele jocului corect, ca nu-mi spune nimic.
Dar sa stii ca nu cred ca au si fetele , toate, jocurile astea....E mai mult de baieti dupa mine.Si oricum supraveghetorii n-ar trebui sa-i lase sa se joace in pauza... Mie nu mi-ar place sa stiu ca copilul , in loc sa-si limpezeasca minta in pauze sa stea cu ochii in jocuri electronice.
Editez ca mi-am dat seama, e Nintendo DS, intra pe link si-l gasesti. Stiu ca e scump, si e mai scum apoi sa iei jocurile.
Virsta Marc
maru spune:
dimineata, intr-o zi normala, a se citi fara zapada, autobuzul 6:10 si ajung in Toronto downtown la 7:20
la intoarcere e alta poveste: 4:15 si ajung la 5:45
ar trebui ca din mississauga pana in k sa nu faca mai mult de o ora, cu masina personala
Citat: |
citat din mesajul lui mamaana maru cat faci tu cu autobuzul pana-n toronto? ca al meu tre sa se duca pana-n K, ne-am uitat si de la noi (mississauga) face mai mult de 3 ore... mi s-a parut straniu... |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2