Sezatoarea canadiana (121)
Raspunsuri - Pagina 10
maru spune:
nelia, noi nu am vrut sa ii luam lui andrei nici NDS nici PSP, tocmai ca ar sta cu ochii intr-un ecran mic...Am ales wii, ca vrand nevrand e pe ecranul mare al tvului, plus ca face si ceva miscare
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
mikiion spune:
Maru trebuie sa ne consolam, traim in tara unde politistii te ajuta sa tregi strada iar pompierii coboara pisicile din copaci
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Denisam spune:
Maru-chiar asa,m-ai facut sa rad cu tuta ta,iar legat de traversat,ai grija ca sunt o mie de nebuni pe strazi
Laki-scumpa foc fetitza ta, dc esti ok acasa, enjoy it!
Nelia- la magazinele de specialitate,gen bentley si altele,ai incercat de rucsac,ei au si din piele si e rezistent.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Simonna spune:
Ktrinel... iata-ma, tot o floare pe capul meu, racita bocna si decisa s-o intind cit mai devreme azi, poate stau cit mai putin in trafic :))
Andreea (Dragaica) milioane de catralioane de HIP,HIP,Hurray!!! Brava, fata! (asa zicea strabunica, pe bune!) Vorbim peste neste ani, abia astept sa-mi para bine ca te-ai hotarit!
Mama ta e singura? Daca o sponsorizeri si vine aici, ii inchiriezi ceva mic prin apropiere, cred ca-si gaseste mai usor de lucru decit in textile in Focsani... Trist, dar adevarat!
Capitolul ghiozdan: noi avem de-ala de se trage, pe roti, ca avea prea multe de dus si adus cu spatele in fiecare zi... Luat la Bentley, nu stiu firma... Rezista super bine!
Nelia, la noi la scoala nu e voie cu DS si Gameboy si alte de-astea electronico-portative. DELOC! Nici macar cind au pedagogique nu ii lasa, ba, mint, la super-speciale de genul ultima zi de scoala e voie. Altfel nu, in ruptul capului. Aducerea lui DS la scoala e fapta de-aia de se penalizeaza cu retenu! (Nici la discoteca nu i-a lasat sa le aduca, by the way!)
De ce nu faci mata o reclamatie la dereftor la scoala? Si ii sugerezi sa le interzica cu desavirsire!
Ca sint si addictive si scumpe, nu atit aparatul cit jocurile. Oricum, daca te hotarasti, incearca la EB Games si alte de-astea cu aparate si jocuri second-hand, iesi la juma de pret.
mQQm, ce-mi placu despre raspunsul dvs. pe subiectul cu visarea la Canada...
Gata, iar se duse pauza mea de masaaaaaa....
Si acasa computerul este taken, ca amu' avem Wii si copilul e ocupat, da' tat'so nu-i... Mie-mi ramine tv-ul... Mi-a trebuit casa mai mare, futui!, ca nu ma vad om cu persoana toata seara, fiecare e-n treaba lui... For the record, continuam sa ne ciocnim diminetile in baie si pe holuri :)
Pusi,
Simonna
Donia spune:
nelia, si eu m-am uitat pe la DS-uri, multii copii au si Roxana mi-a cerut inca de anul trecut... ma gandeam ca poate ii aduce Mos Craciun, dar probabil ii va aduce Iepurasul de Paste.
Asta e, ai zis-o bine pe aia cu mama cool, nici eu nu simt ca trebuie sa fiu asa, insa cu copiii nostri e alta poveste, ei pot sa fie marginalizati.
Si intotdeauna vor fi unele concesii pe care le vom face, la alte lucruri in schimb nu vom ceda... eu, de exempu, nu sunt de acord sa ii cumpar TV in camera ei, desi imi tot spune de o gramada de copii care au... insa am si eu exemple de copii care nu au
Deocamdata televizorul si calculatorul vreau sa fie sub ochii mei, iar timpul limitat. Si la fel va fi si cu DS, vom gasi o cale sa nu abuzeze de el... si banuiesc ca dupa o perioada de folosire nu va mai fi asa de interesant.
Citat: |
citat din mesajul lui mikiion Maru trebuie sa ne consolam, traim in tara unde politistii te ajuta sa tregi strada iar pompierii coboara pisicile din copaci |
Si apropo de politisti, eram ieri prin downtown si am facut o manevra cam necorespunzatoare... dar nu aveam alta solutie, ma rog, nu era ilegal dar nici chiar ok, acolo la limita... si vad in clipa urmatoare o masina de politie care opreste pe sens opus, in dreptul meu... eu asteptam la semafor, mai apare o masina de politie... deja ma gandeam ce fac astia, au anuntat prin radio toate echipajele disponibile, asa mutra de infractor am?
Na, desigur ca nu s-a intamplat nimic, masinile de politie oprisera pentru ca acolo era sediul politiei ... dar venita din Romania inca mai am senzatia aia ca sunt vanata, urmarita, ca politia de abia asteapta sa ma prinda... probabil ca trebuie sa mai treaca ceva timp pana-mi trece.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bebitzu spune:
Donia,exact ca tine ma simt si eu de cate ori vad cate o masina de politie mai ales ca, in drumul spre scoala lui Mihnea este o sectie de politie.Problema mea este ca nu port centura de siguranta de cand ma stiu si de cate ori vad masina politiei nu stiu cum sa fac mai repede sa avansez1incetinesc sau sa-mi pun repede centura fara sa ma vada
Binenteles ca eu sunt la scarbici si abia astept sa plec.Din pacate mai devreme de 16.30 nu am cum,sepr insa ca pana diseara sa ajung totusi acasa.
Bun venit la sezatoare Lakioana, o sa-ti placa sigur, ai sa vezi
la multi ani! cu intarziere lui Victor, sa creasca mare si voios si sa va bucurati de el Cristina
La multi ani Ionilor si Ioanelor, inclusiv tatului meu care este Ion.Sa ne traiti.
mamaana spune:
nelia si noi i-am luat pana la urma DS lui Tudor, dar nu are voie cu el la scoala (oficial); neoficial, iarna mai toti se duc cu ds la scoala ca n-au unde bate mingea; tot la marginalizare ne-am gandit si noi cand i-am luat; sa-i auzi si la telefon vorbesc despre jocuri pe ds; cat timp se joaca pe urma cu el depinde de voi, parintii
acum a inceput sa-mi ceara telefon mobil, dar sa aiba si camera si sa poata pune si muzica pe el dar i-am zis pass (noi nu (mai) suntem adeptii telefoanelor mobile de cand am venit aici)
Dragaica spune:
Mama nu lucreaza in confectii am dat asta ca exemplu pentru a va da seama ce tragedie este de fapt si cata concurenta este chiar pentru un post de vanzatoare.Are 53 de ani .....deci mult pana la pensie, aici nu poate veni pur si simplu, fratemiu este student ....trebuie sa se ocupe cineva de el iar daca-l lasa pe tata cu fratemiu sunt morti amandoi
Simonna eram sigura ca vei reactiona asa, m-am gandit mult sper sa fi luat deciazia corecta, de parut rau nu-mi pare doar ca o sa-mi fie tare greu cu cele 4 cursuri...sper sa fac fata.dau un sa treaca raceala.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebitzu Binenteles ca eu sunt la scarbici si abia astept sa plec.Din pacate mai devreme de 16.30 nu am cum,sepr insa ca pana diseara sa ajung totusi acasa. |
Bebitzu, dar ce se intampla, e vremea rea?
La multi ani tatalui tau!
La multi ani tuturor celor care se serbeaza azi, de Sf. Ion!
Laurajr, La multi ani Ioanei! Da-i un pupic din partea noastra!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Podeanu spune:
La multi ani Ioanelor si Ionilor!
Nelia, nici la scoala la copiii mei nu au voie cu jocuri. Ai mei mai iau pe ascuns Ipodul-ul dar daca il confisca altul nu le cumpar.
Mie imi zice fii-mea ca nu sunt cool ca nu o las la mall (sa linga vitrinele -traducere din "leche vitrine")si la cinema singura cu fetele (la 13 ani). De asta ce mai zici?
si mie mi-ai inseninat ziua maru
si asa realizez ce rar vine pe aici Simonna ca ea ne mai insenina zilele
Sunt satula de atita zapada, va zic sincer ca am inceput sa cochetam cu ideea Australiei. Copiii nici nu vor sa auda (la 4 ani la venirea in Canada nu-si puteau exprima gindurile) dar pe noi adultii deja ne da tircoale.
Fetele pe care v-am mai vazut pe acolo la subiect aveti ceva sfaturi ptr mine? (pe pm daca vreti)