Sezatoarea canadiana (121)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

La Multi ani, Victor!
Cristina (Cge), drum bun sorei tale si cumnatului! Mai ales ca am inteles ca zapada se va prelungi pina joi seara... Drum bun!

In ce priveste sacul de scolar... eu i-am luat fetitei mele un Louis Garneau la inceputul anului scolar. A costat o caruta de bani si nu a meritat! Toate fermoarele au pierdut chestia aia de care tragi. Iti dai seama ce chin sa inchizi sacul, fara tzumburusul de la fermoar! Anul trecut a avut un Roots de la Costco si a fost excelent, drept urmare o sa-l ia si de-acum incolo (chit ca nu-i asa fancy la Louis Garneau )

Daniela, bine ai venit in Canada si la sezatoare! Profita de momentele astea minunate cind stai acasa cu fetita! O sa vezi ca nu te mai intilnesti cu asa ceva dupa ce incepi munca. Eu si acum imi amintesc cu placere, in primul an, cind stateam acasa cu baiatul, ma uitam la toate programele la tv, mai ales desenele animate, le stiam pe dinafara. Strumfii de-atunci ii stiu!
Mult succes in noua voastra viata!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ia sa facem inventarul sa vedem ce mai este nou pe la sezatoare
Dana bine ai venit la sezatoare.
La multi ani Victor !!!
Valen stiu cum este ......am patit si noi la 4 dimineata ....Doamne ce sperietura ...diferenta e ca noi nu avem doua bebeline
La mine sunt vesti....cei de la banca nu m-au sunat, dupa ce mi-em "plans" de ciuda mi-am luat full time la universitate si bursa cu ocazia asta termin mai repede scoala si ma apuc iarasi de cautat un job nou ca dupa cel vechi nu plang.
I-am facut c.v.ul mamei, primul din viata ei a fost criminal...saraca nu-si mai aducea aminte cand a terminat scoala, de cand lucreaza la fabrica, etc....saraca mi-e asa mila de ea ...se simte debusolata, simte ca nu se poate adapta in alta parte.
Nu va spun cat timp vb cu ea sa o calmez si sa-i explic ca-i normal sa-ti schimbi locul de munca, ca aici il schimba si de 2 ori pe an, e greu .....cum adica sa devina somera, cred ca mai mult cuvantul in sine o sperie.
Am intrabat de cat timp lucreaza acolo, raspunsul a fost 25 de ani a dus c.v-il pe la niste magazine dar nu a primit raspunsul, ei cauta fete tinere. E greu mai ales intr-un orasel mic ca Focsaniul unde de la 1 ianuarie s-au inchis toate confectiile (aici lucrau 90% din femeile din Focsani) si au lasa mii de someri.....nu stiu pana unde se va ajunge.
Gata ca intru in depresie .
Pentru Simonna.... vezi ca te-am ascultat

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Neatza canadiencelor!Dau buzna la voi...daca tot m-a invitat Donia

O cafelutza ceva? Presupun ca suntetzi in drum spre servici, cele care lucrati...celelalte...savurazti cu placere

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

cristina la multi ani pentru victor!
daniela bine ai venit la sezatoare! bucura-te de timpul asta cat stai acasa cu fetita
ce oi cauta eu azi la munca? de ajuns am ajuns, dar sa vedem cum oi ajunge inapoi acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Neatza,

Ooff Dragaica, ce rau imi pare de mama ta, trebuie sa fie groaznic sa ajungi la o varsta si sa fii data asa la o parte . Ii doresc putere mamei tale sa treaca peste asta si poate o sa reuseasca sa gaseasca ceva.

lakioana, binei ai venit la sezatoare!

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata sezatoare!
delphin, multumesc pentru cafea, noi de abia ne trezim... ma rog, interneticeste vorbind

Denisam si maru, multumesc pentru ajutor!

lakioana, bine ai venit! Cum au mai spus si fetele, bucura-te de timpul asta pe care il ai cu fetita, ii va prinde bine si ei. Si eu imi aduc aminte cu placere de primul an in care am stat cu fetita mea, a ajutat-o foarte mult sa ma aiba pe mine stabila acasa.
simi, si eu cu desenele, ma uitam la Caillou si invatam amandoua, ea un bob de engleza, eu despre viata pe aici

Dragaica, imi dau seama cat de greu e pentru mama ta... fratelui meu, la 45 de ani, i-a trebuit mai mult de un an sa-si gaseasca servici. Tin pumnii!
Avem si noi fini si rude in Focsani, soacra mea e din zona aia. Finii spera si ei sa ajunga aici, iar eu m-as bucura tare mult.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

am uitat

La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor! Multa sanatate si fericire!

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Multumesc fetelor
La Multi Ani tuturor Ioanelor si Ionilor
Celor care sunteti la servici va doresc o zi usoara si mai ales un drum usor inapoi (am inteles ca va ninge si azi si maine...sunt asteptati intre 30-50 cm de zapada in zona Montreal-Laval). Eu ma obisnuiesc cam greu cu atata zapada.
O zi frumoasa tuturor

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

bine ai venit lakioana!

tuta are pereche!
revin de pe frontul commuterilor:
dimineata, zapada 10 cm, nu f frig, dar nici primavara nu mirosea in aer! tuta imbracata lejer: cizme de cauciuc, dres de ala fin ca m-am chiorat 5 min discret la picioarele ei sa vad daca i se vede parul pe picioare
continuam: fusta, plovar si vesta de fas!
Dar tuta nu e singura! Nuuuuuuuuuuuu, are urmasi demni tremuratori si dansatori in statia de la Greyhound! Un pui de indian, slab ca un tar, imbracat fin: pantofi untra eleganti, pantaloni fini de stofa, camasa si o geaca de stofa de aia de primavara. Daca tuta e confortabila in dezbracaciunea ei, cel negricios si cam firav nu, tremura si danseaza si cred ca multumeste toti zeilor cand Bob trage autocarul in statie!

cred ca nu trebuie sa va zic cate straturi de haine aveam eu pe mine

ieri a fost seara parintilor la viitorul liceu unde va merge Andrei. Toate bune si frumoase, un discurs frumos, cu date concrete, fara ameteli in jurul bushului, un director care vorbeste clar si concis. Deschis la dialog, ca abia a spus: daca aveti intrebari, nu ezitati, ca am si ridicat mana si a inceput...dialogul! Victor ma mai tinea de mana din cand in cand, ca ...eu dadeam pe dinafara cu intrebarile (ei imaginati-va ce parere si-a facut omul ala, si o sa dea ochii cu plodu, care are contoar la gura)
Toate ca toate, pana sa ne arate scoala: holuri, holuri, si iar holuri, 9 la numar, ca salile de clasa erau inchise!
Credeti ca m-am ambtinut?
deja Victor cauta alta alternativa pentru bietul copil!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf Ion

Eu am inceput ziua prost, m-au anunat ca maine '' s-ar putea ca gradinita sa fie inchisa '' s'asa m-am bucurat de veste ... minunat ...

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput