Sezatoarea canadiana (121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ktrinelu' , e bine, merci Tu ce mai faci? Poze cu gargarita ta ne mai arati?

Lorelaim, multe din partea mea ptr mesajul in care ai scris asa frumos despre parinti Gabita ce mai face?

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Maru, la agentia de aici din Ca.

Noi asa am procedat ptr sora-mea si cumnata-meu.
E drept ca am lungit-o decat vreo luna, dar cred ca merita incercat.

Ana, merci de urari.
Ti-am citit aventura romaneasca.

Lorelaim,, si pe mine m-ai ajutat mult in leg. cu increderea la interviuri. Multumesc !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Buna,
Ma numesc Daniela, am 30 de ani...am o fetita de 2 ani si 4 luni si suntem si noi montrealezi.
Din pura intamplare v-am gasit acum cateva zile (pentru ca eu activam mai mult la alt subiect, inca de cand era Reby a mea in burtica). Nu aveti idee ce bine arata sezatoarea voastra vazuta din afara. Ce vad eu aici este unitate, veselie si o mare banca de sfaturi (de care unele mamici si de fapt familiile emigrante au atata nevoie pe meleagurile astea).
Ne primiti si pe noi in frumoasa voastra familie?

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Laki-welcome!
Ica-cum e in casa noua?
Simonna si Lorelai-ce mai facetzi?

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Multumesc frumos Denisa pentru primire.
Ma pun acum pe citit din urma ca sa va cunosc si eu. Ma simteam atat de departe de fetele impreuna cu care incepusem odiseea nasterii in Ro...si acum v-am gasit pe voi...aici aproape.

Sa va spun cate ceva despre noi.
Cum va spuneam, suntem o familie cu un copil, o fetita de 2 ani si 4 luni. Suntem in Montreal de 7 luni deja (nu avem asa vechime ca si voi ). Sotul meu lucreaza inca de cand am venit ca si commis comptable...eu deocamdata stau pe tusa ...cu toate ca planurile noastre erau in Romania cu totul altele. Eram amandoi siguri ca eu voi lucra prima, avand in vedere ca am fost profesor de limba franceza in tara...si deci cunosc bine limba. Cunosc si engleza la nivelul francezei. Aveam si experienta in domediul administrativ, ca si administrator financiar. Ei bine, dupa tot ce va spuneam despre mine...soarta a facut ca el sa isi gaseasca primul un job unde vorbeste exclusiv engleza . Nu s-au potrivit socotelile de acasa cu cele de aici. Si va spun sincer ca tanjesc sa lucrez. Ma simt total inutila.
In fine...motivul cel mai intemeiat pentru care eu inca nici nu mi-am cautat de lucru este ca nu avem masina inca (nici unul dintre noi nu am avut permis in ro (aici avem doar permisul de apprenti deocamdata) si deci faptul ca ar fi fost foarte greu pentru noi sa o ducem pe Reby la garderie, mai ales acum iarna, pe zapezile astea. Peste 2 luni o sa avem practicul si speram ca vom ajunge si noi ca toti oamenii botezati, sa avem o masina.
Am inscris-o pe Reby la o garderie in mediu familial si asteptam acum sa vedem ce ne aduce Anul Nou.
Cam asta despre noi pe scurt.
O sa merg acum in urma, sa rasfoiesc capitolele...sa va cunosc pe toate.
Pana una alta, va doresc toate cele bune

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Denisam, bine, multumesc, mai sunt inca maruntisuri de aranjat, da' cin' le vede?

Cge, iti doresc sa se lungeasca timpul si pana joi sa-ti para o eternitate

Daniela, bine ai venit

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

lakioana, bine ai venit !asa e, nu se potrivesc socotelile de-acasa cu alea din targ.poate e mai bine ca stai un pic cu fetita.e o schimabre si pt ea. unde stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

lakioanabine ai venit pe la noi!!! Se inmultesc copiii de la sezatoare nascuti in 2006Si eu am venit cu aceleasi idei ca si tine, ca o sa lucrez eu prima si planurile s-au dat peste cap
E bine sa stai pe aici, sunt atatea informatii bune la sezatoare... Uneori fetele din romania au complet alte preocupari decat noi, alte probleme alte idei. Aici o sa gasesti mereu raspuns.

Denisacu cosmarurile te inteleg, eu am la «activ» mai multe accidente de masina. Primul cand aveam eu 2 ani jumate si pe vremea mea nu existau nici macar centuri de siguranta Si ultimul cand eram insarcinata cu Marc in 32 saptamani. De aceea nici nu reusesc sa conduc, efectiv paralizez si parca nu imi mai functioneaza creierul dar primavara asta imi refac aprentiul , pt. ca a trecut 3 ani de cand il aveam si trebuie sa-mi iau inima in dinti. pot sa pierd joburi bune daca nu am cum sa ma deplasez la ele
Nelia si tu spuneai ca trebuie sa il iei....

Am luat posta si am facut o fata cand am deschis un plic, am primit iar o oferta de cecuri din alea cu dobanda foarte mica,pe langa o carte de credit( de care m-a invatat anul trecut Try sa le folosesc) si am fost socata de dobanda 0%... Astia sunt normali? Chiar asa de rea e situatia incat vin cu astfel de oferte? Pacat ca nu am la ce sa le folosesc.... Din fericire nu mai am nici o urgenta....Si stam cuminti cu cheltuielile pana cand termin scoala si gasesc de lucru.
Am vazut Ktrinel ca ai ramas fara seful cel mare.

Va tin pumnii maine sa iesiti bine din furtuna....

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

La multi ani Victor, sa fii cuminte, voinic si sanatos. Cristina, sa va traiasca.

Daniela
- tiza mea, bine ai venit la Sezatoare.

valen, imi imaginez ce sperietura ai tras. Tu ai asigurare pe lucruri?

Mergi la inceput

Multumesc frumos fetelor pentru cuvintele frumoase.
Ca sa raspund pe rand...locuim in Ville de Mont-Royal. Ne place tare mult zona. E o oaza de verdeata...parcuri...liniste...dar si posibilitate de mobilizare rapida (metroul e la doi pasi).
Este intr-adevar o schimbare si pentru Reby...cu toate ca noi mai putin ne dam seama de ea (se comporta de parca ar fi dintotdeauna aici). Dar este un lucru foarte bun totusi sa stau la inceput cu ea acasa (o mai invat ceva cuvinte in franceza).
Ma bucur tare mult sa aud ca mai sunt copilasi de varsta lui Reby...mai schimbam impresii.
Cu privire la faptul ca ni s-au stricat socotelile...asta este...doar ca imi e putin cam greu sa stau si sa nu fac nimic ( mai ales ca a intervenit acum iarna si iesim mai putin) pentru ca eu sunt o persoana destul de activa.
Sa stiti ca mi-am dat si eu seama de faptul ca fetele din Romania au acum cu totul alte probleme ...total diferite de ale noastre de aici. Tocmai de aceea, in momentul in care am gasit forumul acesta am simtit ca am descoperit o mina de aur . Am gasit deja in capitolele voastre trecute raspunsuri la multe din intrebarile noastre...si va multumesc mult pentru ca le-ati impartasit aici.
Si...in incheiere ...ma bucur ca mi-am gasit si aici tiza .

Multumesc tuturor...si va doresc o seara minunata.

_

Mergi la inceput