Sezatoarea canadiana (121)
Raspunsuri - Pagina 6
mi_ro spune:
Maru - Inca o chestie pe care am uitat sa ti-o spun. Nu cumparati bilete decat daca parinti au viza in mana. Am vazut cazul in care veneau pentru 2 luni isi luasera bilete cu gandul ca viza vine fara analizele medicale si ...hop surpriza i-au pus sa le faca. S-au dat peste cap sa faca rost de alte bilete dar viza tot n-a iesit pentru ca fiind vara sosirea analizeleor de la Viena a durat mai mult, tota lumea fiind prin concedii. Si iar au schimbat biletele sia iata ca asa pierdura la fiecare schimbat de i-a usturat buzunarul. E un risc. Sau daca cumparati bilete fiti atenti si intrebati conditiile in care pot fi schimbate.
Sa auzim de bine.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
maru spune:
Donia, eu trimit basketul de la Vicenzo, e un magazin italian care are si serviciul asta. Asa ca gandeste-te la magazinele de delicateti de la tine din oras, intra online si da o cautare si vezi daca ofera si serviciul asta.
Multumesc fetelor pentru raspunsuri referitor la aducerea parintilor. Orice sfat, in orice domeniu, inclusiv cum sa stai sane, e bine venit!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
cge spune:
Multumesc ptr raspunsuri.
La noi, rucsacul ideal e cel cu Strumfi, si am gasit un magazin prin Montreal unde au.
Nelia, incearca aici ptr. Agata.
http://www.onlinebags.com
Ktrinel, Ana mai e prin Ca pana joi.
Cat as vrea sa se mai lungeasca zilele astea.
Le-a placut, adik nu i-a speriat frigul, cik 'nu e asa de frig, cum se asteptau'.
Si au vazut tempete, si vant puternic, cam de toate.
Le-au mai placut soldurile, ei au avut timp sa profite, noi fugim cat putem prin magazine, avem un tipat cu "Je veux sortir" in urechi tot timpul.
Pe cumnat l-au speriat regulile cu fumatul, cu parcarile.
Gabi, of, ce noapte ati avut. Bine ca fost numai sperietura.
Nu e grav cu rujul, i-au ramas stampilutele cu printese Ancutei.
Aseara s-a stampilat in frunte cu stampila in forma de 'coroana', asa ca azi la gradi e incoronata (am frecat-o la baie, dar coroanele n-au vrut sa dispara).
Gata, la treaba cu mine.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
maru spune:
mi-ro, ai si tu dreptate cu biletele, dar daca nu le iau acum, in vara o sa ma usuce de bani, ei pot veni la sf lui iunie, deci e omor atunci!
e vreun tip de bilete la care poti sa schimbi data?
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
Denisam spune:
Maru-da exista open tickets,de obicei gasesti asa din ro nu de aici, dar exista, am nr unei agentii din tara dc vrei sa incerci.
Try-ce mai faci?
Katrinelu'-ai recuperat pachetul?
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
cge spune:
Maru, fa o rezervare la agentie ptr biletele ptr parinti.
O faci ptr o sapt., si o prelungesti saptamanal, pana cand parintii tai primesc viza. Numai in momentul respectiv platesti.
Cei de la agentie iti dau acelasi pret ca in momentul cand ai facut prima rezervare.
Sper ca ai inteles, ca explic cam greu in scris si in graba.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
columbiana spune:
LA MULTI ANI VICTOR de Cristina!!!!!! sanatate, si tot ce va doriti!!!!
Denisa, bine ca-ti dau alta masina! eu n-am mai urcat in Mazda de cind am avut accident, o urasc cind o vad pe drive (desi nu masina era vinovata )
Ktrinel, sunt la scirbici de luni, in plina forta :-(
Eu am luat pentru Tudor un rucsac Roots de la Costco- vad ca arata foarte bine, pentru conditiile in care e saracu'
Valen, nasol, bine ca n-a fost mai rau!
http://www.floriinro.ro/
maru spune:
Cristina, rezervarea o fac aici sau in ro? (adica la agentie de aici sau in Ro?)
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
mikiion spune:
La Multi Ani !!! Victor
Valen saracii de voi ce sperietura.... Eu mereu am cosmaruri de cand a ars o casa in fata duplexului nostru.... Si era din aia lipita si au evacuat o gramada de oameni..... De aia trebuie avut-a asigurare.....
Marude medicale , mama nu a facut , ea a trimis actele prin DHL.
Denisa asa de serios a fost incat o masina asa puternica sa fie facuta praf???? Ai o steluta norocoasa acolo sus!!!!
Loreilam asta e cu suedezii tai, dar oricum Ikeea tot imi place...Cand o sa avem o casa si bani tot de acolo ne vom cumpara ceva frumos. Mi-a ramas inima l o bibliotecaInsa ne-am dat seama ca pana nu ne stabilizam intr-un loc nu merita sa investim in mobila...Oricum cu Marc nu mai ma duc pe acolo, am stat 30 de minute ca sa aranjeze el rechinii si crocodilii aia Nu mai am rabdare alta data....
Mi se pare oricum ca Danemarca e foarte diferita ca tara, oamenii aia erau asa de calzi si bine dispusi..... Mi-a ramas inima la tara aia...
Cred ca eu sunt singura care mai e in vacanta totala.... Eu incep oficial abia luni. Profit ca Marc e la gradinita ca sa pun si eu casa la punct Ca apoi iar incepe nebunia. Voi avea 3 cursuri, 3 zile complete stagiu + un curs sambata de engleza. Cred ca o sa o iau razna.... Plus ca am un orar idiot, de genul, curs dimineata la 8.30 si apoi urmatorul la 16
Cand va aud cum cautati job eu intru in panica, mai am vreo 2-3 luni si ar trebui sa incep si eu cautarea
Mihaela
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Denisam spune:
Mihaela- Masina nu e praf, costa reparatiile 10-11mii si ea e pe piata acum in jur de 16mii,fara imbunatatirile facute de noi-asigurarea a decis sa nu o repare si sa vedem cati bani ne dau,oricum eu nu ma lasa fara 17-18 mii ca stiu ca era in super-shape si ce am pus pe ea.Am fost norocoasa ca nu s-a accidentat nimeni,eu sunt alive si copiii nu erau cu mine.Sper sa nu mai am parte pe viitor,oricum e de preferat sa il lovesti ep cel din fata decat sa il eviti si sa te alegi tu cu urmari,chiar si cosmarurile nu sunt placute.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani