Sezatoarea canadiana (121)
Raspunsuri - Pagina 4
Denisam spune:
Cele mai bunwe preturi la bilete pt iunie-iulie, in Ro-eu le-am gasit pe acest site,dar mai caut:
http://www.advences.com/mirror/index.cfm?ref=2004062525&langue=fr
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Podeanu spune:
Multumesc ptr sfaturile referitoare la sotz De abia acum in a treia zi a inceput sa se simta mai bine.
Ana, am citit cu nesatz impresiile de Ro, dar le tin numai ptr mine ca ma ling pe bot de Ro in vara daca i le citesc si sotului.
Denisa, merci de site, il adaug la celelalte.
Valen, noi am fost de 2 ori in Dominicana. Prima oara am facut doar vaccinele de hepetita A si B si anul trecut am luat si medicamentele de malarie. Noi am fost in acelasi resort superb de 5 stele unde nu am vazut o singura insecta, musculita,tintar. Problema e daca iesi din resort sa vizitezi, sau daca resortul in care te duci nu e stropit contra malariei.
Merci si tie de site, dar noi suntem legati de vacanta copiilor cind explodeaza si preturile.
Ktrinel spune:
LA MULTI ANI pe 2009 !!vad ca vestile sunt cam amestecate..bune, rele ...sanatate la bolnaviori! putere si sanatate celor care au nevoie!
try, sincer, eu as accepta salariul ala care ti-l propune si in paralel mi-as cauta job... io inteleg ce sfaturi au fetele si experientele lor, dar sa nu uitam ca vremurile nu-s aceleasi ...si e buna un pic de prudenta....asa as gandi io...daca eram in alte vremuri si eu as fi zis : vreau, pot, ma lupt, am resurse, am conexiuni ..dar nu acum la inceput de 2009.
Ana, am urmarit povestea...nu-mi vine sa cred ca si la intoarcere s-au pierdut bagajele...
oanagabriela spune:
La inceput de ianuarie mai avem un sarbatorit: Victor al Cristinei
La multi ani Victor! Sa cresti mare, sanatos si sa ai mult noroc!
Noi l-am felicitat in persoana duminica si acum asteptam impresii si poze cu eroul petrecerii. In orice caz Antonia s-a distrat f.bine
Ana, bine ati venit acasa sanatosi. Calatorie fara peripetii este ca nunta fara lautari . Din ceea ce ai scris, mie mi se pare ca impresiile tale sint mai mult pozitive decit negative, dar poate este doar parerea mea...
Valen, noi am mers pina acum de 5 ori in RD, dar nu am facut nici vaccinuri si nici nu am luat medicamente...In final este o alegere personala. Si cum au raspuns si alte fete, doar $ US are vreo valoare acolo
laurajr, pentru prima comuniune copiii se pregatesc mai multe luni in cadrul bisericii (pregatirea se cheama catehism) si la sfirsit de face o ceremonie f.frumoasa si primesc prima impartasanie. In teorie se poate face oriunde (si in Romania). Acum ramine sa vezi ce iti cer de la scoala ca "dovada", pentru ca un preot nu va face aceasta ceremonie, daca copilul nu este botezat catolic si daca nu a trecut prin catehism.
lorelaim spune:
Cristina (Cge) - La multzi Ani lui Victor! Multa sanatate si noroc!
Ana - bine atzi revenit in Canada
Miki - multa sanatate lui Marc si sa-tzi fie de bine panatone In Ikea NU ai sa gasesti prea multe lucruri "made in Sweden" (nici ca si "creatzie"/design, nici ca si loc de fabricatzie ) IKEA de fapt e f "internatzionala" (chiar si proprietarul e "cetatzean al lumi" care locieste in Elvetzia... sa scape de taxele uriase din tzara de bastina). Uite ce fabrica Sweden: http://www.thelocal.se/13880/20080822/ ca orice tzara "pacifista" care se respecta si intre timp "refugiatzii" o mai pun de un "chef" http://www.thelocal.se/16560/20081224/ cu "spectacol liber la scena deschisa"...
O zii faina va doresc si o zbughi sa-mi re-improspatez "cunostintzele" la lb sue... ca am lasat-o de izbeliste toata vacantaza... Iar maine incep deja cursul... Adio vacantza
maru spune:
neata fetelor!
La multi ani! pentru Victor de Cristina, sa cresti mare, voinic sanatos norocos!
eu tare as dori sa continuam ideea despre bilete ieftine dispre si spre Romania!
vrem sa ii aducem pe ai mei in vara, ( deja ma ia cu racori, s-ar putea sa va cer cazare temporara, Victor a anuntat ca isi ia 2 joburi- na acum ar fi fericit cu unul numai, dar in vara...) si ne tot uitam dupa bilete...
mama e asmatica, credeti ca va fi trimisa la medicale? in ce conditii fac parintii exam medical la viza?
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Denisam spune:
Maru-dc parintii nu vin sa stea mai mult de 6 luni,nu treb sa faca analize medicale-cel putin ai mei nu au facut si au tot venit in fiecare an,au viza multipla.Am vb cu o agenta, a zis ca la incep lui februarie se schimba ceva in ratele de bilete,acum sunt inca high caci ei nu cred ca pretul la benzina va ramane la 72c-asa ca mai avem de asteptat.
LA MULTZI ANI VICTOR de Cristina-safii sanatos si norocos!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
maru spune:
Denisa, multam, nu or sa stea 6 luni, si asa 4 luni e mult, rau de tot, o sa schimbam titlu in Balamucul canadian!
Dar am emotii ca mama e asmatica iar tata cardiac, sau ma rog, asa se declara el, si trebuie sa ma astept la vreo poveste cand e vorba de viza
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
cge spune:
Multumim mult de urari.
I le transmit strumfului, maine e marea zi: cand face 9 ani.
Anul asta are o aniversare speciala, este si sora-mea (cu cumnata-meu) de ziua lui. Si pe ea o iubeste cel mai mult pe lumea asta.
L-am serbat duminica, au fost si copiii de la Sezatoare: Antonia de Oana, Radu de Simonna, David cu Eva de Salina, Sarah cu Ines de Valen.
A fost mare distractie.
Din pacate, azi a inceput scoala, eu scarbiciul si joi pleaca sora-mea.
O sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005