Sezatoarea canadiana (121)
Raspunsuri - Pagina 3
OlgaTarziu spune:
Va multumesc din suflet la toate. Faptul ca va stiu acolo ma ajuta enorm, mai mult decat va imaginati. Noi suntem incercati in continuare. Tony are a 2-a ear infection intr-o luna. L-au pus pe doza dubla de antibiotic... Nu dormim de 3 zile si 3 nopti din cauza de dureri si febra. Poate totusi se va simti mai bine la noapte.
Inca o data la toate fetele
mikiion spune:
Revin si eu pe aici, dupa o saptamana de cosmar.
Era de asteptat, ca asa e stilul lui Marc sa se imbolnaveasca de sarbatori..Ne-a facut 4 zile , de fapt mai mult noaptea, febra 40. oricum nu era nimic grav dar ne enerva febra asta care crestea brusc si scadea doar putin cand ii dadeam Motrin...Asta e, a trecut. Ma bucur ca nu am facut noaptea de Anul nou pe la spitalN-a mancat nimic trei zile, a refuzat pana si ciocolata. Acum ca am si eu aceleasi simptome imi dau seama ca pe saracutul il durea rau in gat... Acum sa se intoarca si pediatrul din concediu ca sa-l vada daca nu are si el otita. Nu vreau sa ma mai duc la clinica sans rendez-vous.
Din fericire s-a imbolnavit la o zi dupa spectacolul cu Winney care a fost superb. Va recomand sa mergeti daca aveti copii pana in 5 ani. Marc a stat foarte cumintel a fost fascinat si normal ca a venit acasa si cu jucarii ( scumpe ) luate de acolo.
Uitati www.dropshots.com/mikiion2008#date/2008-12-27/12:41:25" target="_blank">poze spectacol
Am vazut ca si tu Try ai probleme cu baietelul. Sper ca este bine si nu are infectie si sa ia iar antibiotice.
Olga eu ma pun in pielea ta si singura solutie pe care as vedea-o ar fi sa vina cineva din tara sa te ajute. Insa depinde de prea multi factori. Doar ca viza se poate lua foarte rapid. Am fost in situatie de urgenta anul trecut si din momentul in care m-am hotarat si cel in care a aterizat mama a trecut doar o luna. Vineri avea viza si marti era la Montreal. A gasit un bilet foarte repede ( o anulare banuiesc).
Multa sanatate si sa ne vedem in saptamana 40
Nelia ce frumos ca ai invitat-o pe Salina. Cred ca le-a fost mult mai simplu sa treaca de primul Craciun departe de casa.... am vrut sa-ti vad pozele.....
Aveti vesti de la McGill? La noi au dublat numarul de locuri anul viitor si au micsorat numarul de cursuri...
Denisa, cam tarziu spun si eu, bine ca nu ai patit nimic. Ti-am admirat in poze tinuta ta de Craciunita......Parca ai fi sora mai mare a fetitei tale....
Anabine ati revenit cu bine in frigul de aici....
Loreilam mi-ai dat o idee cu panetone. L-am pus pe sot sa-mi ia de la Bonanza( magazinul italian) si a fost delicios. Plus ca avea si fructe uscate .... Eu in general nu ma omor dupa cozonac dar gustul a fost bun. Semana cu cel facut de bunica... Mama nu facea pana n-a murit saraca bunica si oricum la aragaz nu ieseau ca in cuptorul de lut al bunicii mele....
Mie mi-e dor de turte cu jofla....( e specific in zona Bacaului, de Craciun)
Si chiar vroiam sa te intreb. Suedezii produc pana la urma ceva? Am fost la Ikeea ( prima oara, straniu, dar adevarat, dar la quebec ville nu exista iar la Montreal aveam altceva de facut cu banii)
Si am luat biscuiti «suedezi» ( facuti in Canada) , cafea «suedeza» facuta in Olanda, ciocolata «suedeza» facuta in Germania ( asta a fost superba doar 0.99 ), asta doar ca sa spun de produsele alimentare....
Insa animaltele de plus au fost un mare succes la Marc. Mi-a trebuit o ora sa-l urnesc de langa rechini...Facea militarie cu ei pe acolo...
Pe ansamblu o iesire buna de obosit copilul si de alergat parintii dupa copil...
Imi pare rau ca aveti vesti proaste din Romania. Sper sa fie bine pentru toti din punct de vedere profesional in anul 2009....Cand ma gandesc ca acum m-am trezit si eu sa termin scoala si sa-mi caut de lucru
Mihaela
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
laurajr spune:
La multi ani pt 2009 si bine v-am gasit !
Sa Domnul ca acest an sane aduca doar bucurii, sa tine necazurile departe si bolile iar criza sa ne ocoleasca ori sa fie mai blanda !
Am petrecut trecerea spre noul an de minune, intr-o petrecere organizata de comunitatea romana, am avut mici emotii legate de organizare, dar nu si-au vadit rostul…vreau sa va zic ca am dansat de la 7 seara la 3 dimineata, a doua zi ma dureau si unghiile de la picioare, ce sa ma zic de picioare…de mult nu ne-am mai distrat asa de bine…
Pacat ca vineri am mers la serviciu (ca de altfel de luni pana miercuri) dar asta este, noi sa fim sanantosi, ca acum se zice : Bine ca am unde sa ma duc !
Denisam, ma bucur ca ai scapat teafara, cum sunt baietii tai, bolnaviori ? Ai racit ?
Ana Stroe, de abia asteptam sa ne scrii cum a fost acasa…sper ca pe Tudor l-au imbunat cadourile si droaia de rude care l-au asteptat cu dragoste .
Maru, ce surpriza sa ne intalnim la Niagara ! Stam in acelasi cartier si ne vedem la 200km , intr-un iures de lume ! Le place verisorilor in vizita ?
Donia, sper ca sunteti bine acum , ati mai mers la Walk-in clinic cu Cristi ? Multa sanatate, si lasa ca avem timp anul asta sa ne vedem, sa speram ca mai des ca anul trecut !
Try, vreau sa-ti zic ceva despre interviuri. Acum 1.5 ani eram in conc de mat, si tot citeam pe forum incurajarile lui Lorelaim, sfaturile si link-urile pe care le dadea referitoare la interviuri. Eu as fi vrut sa-mi schimb serviciul dar nu stiam spre ce sa ma indrept, nu stiam daca sunt atractiva pt angajatori sau nu.
Dar Lorelaim a fost ff dragutza, in martie mi-a periat CV-ul si apoi eu am inceput sa aplic uitandu-ma pe Workopolis, Job Banks, si in ziare. Pana in mai am avut 2 interviuri ( de cel de la Guelph chiar mi-a parut rau, ca era job la universitate, dar din pacate eu eram inca in conc cu bebe).
Apoi am plecat in Romania si in septembrie am reinceput vanatoarea si sa vezi surpriza : am fost selectata de o firma mare , la care nici nu visam vreodata sa ajung. Dupa 3 interviuri si o evaluare psihologica, m-au angajat…nu-mi venea sa cred, cum eu ? Care nici la impachetare la banda nu ma primeau cand venisem in Canada ? Ca n-aveam experienta ???
Dar dupa aproape 1 an am plecat de la ei, trebuie sa recunosc ca au fost o buna rampa de lansare, dar naveta de 2 ore ma rupea de familie, de viata , de tot.
Tot datorita incurajarilor lui Lorelaim si a increderii capatate, am aplicat la o slujba in RD, aproape de casa, la care sunt tare fericita.
Deci ideea este sa nu-ti fie frica, nu zi-I nimic la serv ca vrei sa-ti schimbi jobul, du-te mai intai la interviuri, allege ce-I mai bun si apoi fa pasul. Ori daca poti stai in somaj si fa niste cursuri, si asta e bine.
Eu oricum vreau sa-ti urez success in demersurile tale, dar cheia cred ca este sa crezi tu in tine, cu tarie, si restul vine de la sine.
Olga, stiu ca-ti este ff greu, dar ptr perioada in care vei fi singura, cred ca ar trebui sa te gandesti ca asta trebuie sa faci acum, sotul tau nu e langa tine chiar daca si-ar fi dorit sis a te imbarbatezi singura .Si tine-ti prietenii aproape neaparat.
Roaga un vecin ( si contracost) sa dezapezeasca pt tine, o vecina ori o cunostinta sa-l tina pe Toni cat faci cumparaturile, la magazine roaga un vanzator sa te ajute cu caratul sacoselor la masina, nu fii rusinoasa sa ceri ajutorul…nimeni nu poate refuza o viitoare mamica ! Multa sanatate !
valen spune:
dana, Simi, aruncati un ochi si aicihttp://www.vision2000quebec.com/vacation-travel/main.php?section=vt&sub=book vad pt. aprilie preturi de 1138 cad.Olga, iti tin pumnii sa fie totul bine. Parca zilele astea trebuie sa mergi la dr., nu? Sa ne tii la curent cu vestile.
columbiana spune:
Fetelor, mersi!
povestea (inca neterminata ) a peripetiilor din Romania este aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=130964
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=131444
enjoy!
Diana2007 prietenii stiu de ce
http://www.floriinro.ro/
laurajr spune:
Am uitat ca am o mare intrebare : fetita mea e declarata catolica , de fapt romano-catolica ( sa ma ierte Dzeu ca mint, dar daca scoala asta e buna, mai si mintim pt copiii, nu ?) si se pune problema primei comuniuni . Noi in hartii am scris ca vrem sa fie la Romania, alaturi de nasi si de rude, este posibil asta ? Eu astept ca ea sa mai creasca sa-i zic adevarul, dar pana atunci, pot sa ma tin de minciuna cu comuniunea acasa ?Sacrament of Reconciliation ce inseamna ? Ce presupune ?
valen spune:
Ana, bine ai venit (de) acasa.Eu am 2 intrebari pt. fetele care au fost in rep. dominicana (punta cana)1. ce valuta este bine sa avem la noi, pesos sau usd? 2. ati luat pilulele minune contra malariei?
delphin spune:
An Nou Fericit!
Fetelor, daca aveti timp si chef sa-mi raspundeti si mie aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131489
Nu vreau sa dau buzna in subiectul vostru cu intrebarile mele ucigatoare
Merci!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
Denisam spune:
Valen-pt dominican-american dollars si nu am luat pastiel de maleria-nu am avut nimic niciodata-am fost de 3 ori.SI noi vrem la incep lui martie sa mergem in RD sau Aruba-ne orientam in fctie de preturi.
Ana-welcome back- merg sa citesc aventurile.
Olga- suna-ma dc ai nevoie de ceva,tinem pumnii pt miercuri la doctor.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
lorelaim spune:
Laura - multzumesc pt cuvintele frumoase - asa cum tzi-am spus si atunci - doresc sa-tzi repet - INCREDEREA TA IN TINE INSATZI A FACUT "MINUNEA" - adica TU SI NUMAI TU ai reusit sa obtzi ceea ce pe drept meritzi: un job fain unde sa te simtzi bine si din pct de vedere personal dar sa te si realizezi profesional Inca odata multzumesc ... ca mi-ai dat ocazia sa fiu... folositoare... baremi cu sfaturi... Cre ca nici nu va imaginatzi voi fetelor cat imi este de greu sa fiu pe "tusa", sa lancezesc, sa nu fiu "sfatoasa" si sa nu pregatesc candidatzi pt interviuri Pt mine e o adevarat "mana cereasca" cand cineva imi mai pune intrebari profesionale... pur-si-simplu ma face sa ma simt "folositoare" in lumea aceasta mai multe decat ca mamica si sotzie
Nu stiu ce sa te sfatui in legatura cu comuniunea Ioanei... desi noi suntem catolici si am botezat prunca la romano-catolici in Montreal...
Salina - multzumesc frumos pt aprecierea pozelor mele (in cap trecut)... din pacate nu am mai avut ragazul sa fac mai multe ca am avut o pulbere de zapada in zona si prunca a dorit bataie cu bulgari asa ca mi-a fost tare teama ca ma vad cu aparatul "bombardat". Nu stiu daca noi (sotzul si cu mine) suntem relax... dar in mod cert suntem tare comozi de felul nostru ... De ex stim ca'i cata-cat bine sa mergem primavara-vara pe la mare pt prunca (eu sincer nu cred ca-i musai... da' daca tati asa zice ca aeru' de mare'i face bine... eu ma iau dupa el) da' sincer eu asa as muta toate statziunile in spatele blocului la "balta" si am mai salva si niste bani, si timp, si nervi
Nelia - asa-i cu bunicutzele noastre dragi "made in Ro" - dragutze, dulci, deosebit de saritoare si folositoare... da' e tare greu dragele de ele sa se dezbare de anumite comentarii... da' daca tot sunt ale noastre si le iubim si respectam... le "trecem cu vederea" aceste mici scapari I-am sugerat mamei sa stea la noi pana la sf lui mai... Ea a fost de-acord si acum urmeaza doar sa-i cumparam si tura a doua de bilete dus-intors (ca tre' sa mearga acasa sa-zi ia hanutze de primavara)
Ooops - tre' sa fug jos la rufe ca ma cheama "datoria" in traducere libera: SOTZUL!
Promit sa revin!
Va tzuck si multa sanatate va urez la piticutz si mamicutze si tatici din dotare!