Sezatoarea canadiana (121)
Raspunsuri - Pagina 19
Dragaica spune:
Denisam mi-am luat deja 4 cursuri la universitate.......am sa vad........mi-au zis sa vin maine sa vad daca-mi convin conditiile.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
columbiana spune:
Dragaica, eu as lua urgent jobul; calculeaza-ti ca pierzi un examen (250$) daca-l anulezi, dar intri in sistem, faci vechime, poate prinzi altceva fiind in interior! Bafta!
Delphin, habar n-am cum e la sala aici, eu inca n-am fost
(sportul meu preferat e sahul :-)), dar ma ameninta husbantul cu divort daca o tin tot asa la nivel de kile; d'aia cautam companie, sa ma stimuleze
Mqqm, cum zici- acolo in munte e misto rau......da' nu poti trai (adicatelea as putea da'i cam tirziu pentru calugarie:))
Ci-ca mi-au venit bagajele unul este decuiat, fara lacat , se vede clar c-a fost dechis si umblat in, mama lor: acum pe cine sa blagoslovesc, pe unguri, olandezi sau americani? edit ca i-am uitat pe principalii: quebsi, mai ales ca ieri scria pe internet "in curs de livrare" si au ajuns la noi acasa cu ele azi la prinz;
ci-ca am luat si eu examenul la guvern- oricum e pentru rezerva de candidaturi, asa ca nu-s mari sperante
Simonna, cred ca ramine pe sapt.viitoare, vorbim- ca azi e tirziu sa ma mobilizez.
http://www.floriinro.ro/
columbiana spune:
Am uitat: eu ii cumpar prinz cald lui fiu'meu la scoala; are un fel principal+ iaurt, batoane de legume, etc; altfel ar roade sandwich zilnic pentru ca nu vrea altceva, asa ca cu 4.25$ stau linistita; pina la urma si eu si ei tot din comertul canadian prepara, nu de la mama din gradina din pacate :)); sta la scoala oricum de la 7.30 pina la 17.30, zece ore zic io ca-i mult cu mincare uscata sau rece pentru un copil mic.
http://www.floriinro.ro/
Dragaica spune:
Ana felicitari pentru examen, in ce domeniu?
Cat despre bagaje am vazut un reportaj chiar despre unguri, furau din bagaje, tin minte ca si dupa ce i-au avertizat ca au instalat camere de supraveghere ei tot desfaceau bagajele .........
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Ica 1975 spune:
Dragaica, eu zic sa mergi, vezi cum e, eventual ai timp sa renunti la un curs 2, te descurci sigur cu min 2 cursuri si job, succes
Ana, felicitari, la Qc sau fed?
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
nelia spune:
Am venit si noi... da' eu hranesc plozii, ii predau cu proces verbal lui ta-su si plec din nou, la curs. Sper ca nu o tine chiar trei ore, ca e primul, ca mai am si alta treaba. Hi-hi-hi, ce ma bucur, am ce citi la noapte, voi scrieti. Am citit numai pina la Cristina... am trimis tot pina acolo parola... Da, maninca si felul unu si felul doi, dar sa nu-ti imaginezi ca ii pun mult, supa sau ciorba cit un bol din ala mic si felul doi asa, sa poata minca in 5 minute... nu maninca intotdeauna tot, nu intotdeauna ii plac amindoua, citeodata supa isi schimba gustul... dar se cheama ca mama sta linistita ca are copilul mincare la el. E rea de foame, nu te mai intelegi cu ea daca nu maninca bine. Pe Tudora insa pot sa o trimit lejer toata ziua doar cu un iaurtel si eventual trei boabe de strugure, ca ar rezista fara sa faca urit. Lisandru e din nou ca prima... taica-sau la fel, la foame face cel mai urit. Si cind cere ea in mod expres, ii iau si doua zile prinz cald la scoala, adica ii dau bani si isi ia ce e acolo, altfel se cumpara cartela.
Am citit pina la urma tot si bine am facut.
Felicitari, Dragaica. Banuiesc ca ti-ai luat cursurile ziua, la noi inca nu s-a terminat perioada de modificare, daca nu le-ai platit deja. Desi poate nu pare, ca eu sint pe-acasa de cind se discuta pe aici, dar si eu sint tot pentru servici, mai ales ca nu a venit inca bebe. Dar si daca nu sint conditiile cine stie ce, atunci si sa termini repede scoala si sa cauti ceva mai bun dupa, e si asta o solutie. Bafta, sa-ti iasa asa cum e mai bine pentru tine si sotul tau!
Ana, felicitari!!! Iese pina la urma si postul, am o prietena care a luat de ceva timp examenele pentru federal, nu a facut al doilea copil, in speranta ca va veni si postul si sa fie libera. Pina la urma l-a facut si cind a ramas gravida, au chemat-o si ei... nu-ti vine sa . Dar ideea este ca vine el, incet da' sigur.
Asa mi-e de drag sa mai ies inca o data din casa...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
ange spune:
hopa tzopa si eu
in primul rand La multi ani,iubire,sanatate si bani multi pt 2009!
apoi la multi ani Ioanelor pt ziua de ieri!
Noi am inceput anul cu dreptul,Maia mea este campiona la patinaj sincronizat(la categoria ei de varsta) pe Quebec.Nu stiu daca v-am spus vreodata ca a fost selectionata sa faca parte din echipa de sincron a Lavalului,"Pirouette".Am avut competitie duminica.Nu am facut nici macara o poza,nu am filmat nimic.Este prima ei competitie cu "piruetelor" si chiar nu ma asteptam ca vor ajunge pe podium.Acum imi vine sa-mi dau palme.Urmeaza o alta competitie prin februarie ,la Quebec se pare
Ne-au sugerat sa-i luam patine profesionale(ce or fi alea)
Oana,tu ne povesteai intr-un timp de un magazine de patine.zic bine sau ma insel?
nelia,ce poze,ce parola cer fetele? vreu si eu
ana,felicitari cu F mare
o seara buna.merg sa va rasfoiesc putin ca tare vorbesc singura
mikiion spune:
scriu iar acest mesaj, ne-a cazut curentul in tot cartiereul pentru o ora si am pierdut mesajul precedent. Mai spun ce stranii eram prin casa , cu copilul in casa, dfara lumanari...Cu o mica lanterna si un cocos care canta si lumina ( jucaria lui Marc)
Am vrut sa plecam la fratele meu, nu am putut scoate masina din garaj pentru ca e usa electrica.... Ce proprietar avem si noi nu putea sa puna sistem dublu ....
Reiau acum, ce imi mai aduc aminte, apoi ma duc sa ma cul ca azi am inghetat in statie 30 minute la autobuz
Imi trebuie niste pantaloni mai buni contra frigului, ceva sugestii de unde sa iau?
Dragaicamai ai cel putin inca o saptamana sa te decizi daca faci la timp plin. Verfica data la tine la scoala, si poti sa faci abandon la 2 cursuri. Fara sa platesti nimic. Sa nu iti faci probleme cu aide finaciare, chiar daca ti-au dat deja banii.
Try am verificat, chiar e 0%, si e valabil pana la 1 iulie. E la fel ca anul trecut , cand le-am folosit sa platesc doar ca e dobanda asta incredibila. Poate o sa primiti si voi ca nu oi fi eu singura
Ange felicitari pentru patinatoare. Dar de la parintii ceilalti din echipa fetitei nu poti sa ceri poze?
Nelia vreau si eu parola. Eu imi las pozele la semnatura , la liber pana cand o sa-l invat pe tata cum e cu parolarea asta. Apoi o sa fie o parola pe care o sa o transmit pe cotnul comun. De fapt Nelia ce te-a apucat, s-a intamplat ceva neplacut cu pozele?
Anafelicitari. Pe mine o data m-au chemat cu o zi inainte sa nasc. Oricum daca ne cheama la interviu nu nseamna ca il si luam, mai trebuie sa si trecem de interviu.
Din ce am vazut eu asta vara posturile la intern, se cam cerea un master sau vechime mare.
Pentru functia quebecoasa eu cred ca ENAP e cel mai bune de facut studii.
Si am primit mail ca au unceput reducerile la Aubainarie.
Iar pentru preturile la mancare si nu numai si aici puteti sa le vedeti:
http://www.publisac.ca/
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Ktrinel spune:
mikiion, nu stiu de ce imi e cel mai frica in tzara asta...dar sa raman fara curent...e un adevarat cosmar.
pantaloni dublati cauta la L'Equipeur...si, da, nu mai avem sef, adica avem dar interimar...ce ne-o mai astepta ...ca-s toti ca vulturii pe noi
ce bine ca incep sa curga vestile bune pe anul asta...era cazul,nu ? ..
dragaica, felicitari, ia jobul, vezi cate cursuri poti tine si da-i inainte...cu tupeu
ange, felicitari patinatoarei !
ana felicitari pt examen!
am uitat sa ii multumesc lui rocs02, ca ne-a dat un semn de Sarbatori...ce mult mi-au placut pozele...ati fugit de iarna si v-a gasit si pe-acolo...
try, pai daca chiar asa stau calculele...evident ca mai bine stai acasa pe somaj ..bafta!
ica, vai ...ce ascundeai tu acolo...un soricel frumos !!! musai sa ne vedem pe viu.
simi, help..maine lucrezi, incerc sa te sun...ca am o ...plangere
Ktrinel spune:
delphin, nu prea am inteles unde e exact cartierul vostru general...sau la ce sectie votati ..daca e cazul...dar voi chiar vreti sa dati atata soare pe zapada...
cred ca pe tine trebuie sa te pun in legatura cu prietena mea buna Carmen, care a emigrat in Quebec dupa vreo 15 ani de Franta...culmea, a lucrat la inceput chiar la agentia care i-ai dat cu site-ul..teleressources...si eu m-am angajat odata prin ei .tu in ce domeniu ai cauta??
ca fapt divers, o familie prietena cu ea, francezi get-beget, au venit si ei aici acum cativa ani si s-au stabilit undeva intre Quebec City si Montreal si si-au deschis un mic restaurant...crepe frantuzesti ..etc..ci le merge bine.
cum sunt unii domle, au spirit de aventura, au idei, disponibilitate...noi romanii tot la oras tragem