Sezatoarea canadiana (121)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Nelia, vreau si eu parola

Ana
, felicitari si da-i inainte. Am aplicat si eu acum vreo 3 ani si examenul a fost exact in ziua cind plecam in vacanta in Mexic

Cristina
, deci are dreptate fiimea ca nu sunt cool....

Dragaica, felicitari si tie... cam asa e intotdeauna, vine cind te astepti cel mai putin.

Delphin, pe mine m-ai bagat in ceata total...unde esti acum de fapt??? In franta sau in deshert?

Cge,am si eu doua prietene bune (una e de fapt nasa de cununie-botez) care lucreaza la Metro, dar aici la Boucherville. Poate va intilniti de vreun party de Noel???

ange, ce mindra ar trebui sa fii.. brava Maiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

fetelor, mersi! asta e, ca-i doar rezerva de candidaturi si nu examen pe job, da' cine-stie; eu am destule foste colege de la HEC care lucreaza deja, ori la trezorerie, ori la provinciali/federali;
Mihaela, eu am dat pe ce corespunde exact la nivelul meu de experienta quebecoasa: agent fiscal/tehnician contabil;

La ENAP m-am inscris si eu la un DESS cind am venit, in 2004, cind m-am inscris si la HEC, atunci am ales HEC-ul cu gindul la ordinele contabile; acum zic ca HEC-ul a fost pierdere de vreme si $ aruncati in datorii la statul quebs; am o cunostinta- romanca ce-a terminat intre timp la ENAP acel DESS, si dupa vreun an de cautari a gasit ceva in...New Brunswick, intre timp am pierdut legatura; daca as mai emigra odata n-as mai pune piciorul in scoli francofone sigur.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ktrinel, votez ptr , chiar vroiam sa propun sa ne intalnim mamici cu copilasi cat mai des, binenteles si mamicile de copilasi mai mari sunt binevenite, mai ales ca sunt destui copilasi la sezatoare de varste apropiate, facem sezatoare si cu pitici, da' prin locuri mai linistite. Mi-ar face placere sa ne vedem pe viu, cum ziceam votez pentru

Ange, fe-li-ci-tari si la mai mare!!!! Succes Maiei si la viitoarea competitie, sa ne tii la curent, ok?

Dragaica, fetele au dreptate, nu pierzi nimic daca incerci

Astept inca poze pe cont, pana cum suntem doar 3, pai se poate ?!

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ange, felicitari Maiei !!! asteptam poze de la competitiile urmatoare

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Denisa, mersi pt raspuns, bafta cu masina!
Mikiion, m-am uitat pe link, ma tot chinui sa gasesc ceea ce vreau dar greu tare. Ma mai uit, mai caut, trebuie eu sa gasesc ceea ce mi se potriveste.Iti multumesc
Yeap, asa e Valen, n-am simtit sau auzit nimic. Doar ca a doua zi era un pompier (tinerel si frumusel rau) jos, la B2, chiar ne intrebam noi ce-o fi cu el acolo. Dupa ce-am citit ce-ai scris, am facut si legatura.
Ana, desi noi avem caine am hotarat ca dupa ce n-o mai fi nu ne mai luam niciun animalut. E prea dureroasa pierderea lor. La parinti, am avut perusi, am suferit si-am plans dupa ei, de cate ori se imbolnaveau si zaceau sau cand au murit. Erau tare dulci si dragalasi.
Donia, multa bafta la cautari!
Mersi Lorelai, pe site intrasem dar vroiam o parere de la fata locului. Sa vedem, poate totusi ne incumetam la drum.
Lakioana, am reusit si eu sa vad pozele si sa-ti admir printesa cu ochi mari si frumosi.
Delphin, si al meu baietel are pachet de acasa, tipa care-i supravgheaza ii ajuta si le incalzeste mancarea la microunde. Ieri i-a facut-o prea fierbinte (David nu suporta asta), asa ca azi, cand femeia a vrut sa repete procedura, fi-miu i-a taiat elanul cu un 'No,no'
Felicitari mQQm, de fapt nu tie, ci feciorului, pt carnet! Drive carefully!
Si felicitari si tie Ange pt domnisoara patinatoare!
Ica, si mie mi-ar face placere sa ne intalnim. Monicutza a incercat la un moment dat asta dar nu am facut nimic concret. Poate reusim acum. Ganditi-va si voi la o locatie, noi venim cu drag.
Chiar asa, Monicutza, voi ce mai faceti? Sper ca sunteti bine.
Dana, acum am vazut ca voi chiar sunteti hotarati s-o luati spre tari calde .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ktrinelule, eu lucrez miine, numai ca incep ca omul la 9... Te-am vazut azi pe lista si mi-a tresaltat inima de bucurie, dar am realizat ca nu te vad. Scrie-mi pm sa-mi zici ce ai pe suflet.

Ange, felicitari Maiei! Ce frumoasa peformanta! Asteptam poze de la urmatoarele competitii!

Nelia, vreau si eu parola te rog frumos!

Oficial, URASC IARNA!!! Azi n-am gasit parcare la gara, m-am parcat pe o straduta, intre timp a trecut tractorasul sa degajeze trotuarul, mi-a ingropat rotile de linga trotuar in zapada, seara cind am venit sa recuperez masina am muncit o juma de ora sa le degajez, ma mai urcam in masina, o mai turam putin, facea ca la curse, incepuse sa miroasa a cauciuc arssss, ma dadeam iar jos si scormoneam zapada in jurul rotilor Sa nu uit sa va spun ca nu aveam lopata, cu minutele dadeam zapada!
As fi plins dar nu ma vedea nimeni, ce rost are sa plingi asa singur ?

Am editat ca am uitat ceva: Ana, felicitari pentru reusita la examen!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ange felicitari pentru mica noastra campioana.
Cine zicea ceva de pompieri draguti.......cand au venit la noi la bloc prima data pompierii ....mamaaaa....ce frumusei ....vorba cantecului Annei Lesko...ard in flacari stinge-ma tu
Gata ....uite ca am ganduri necurate..

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am venit de la curs, cam plouata: din 55 de studenti, sint singura de alta natie decit cea quebecoasa! Si media clasei e asa, undeva la un 26. Frumos!

Ange, scriu PM cu parola imediat, e vorba de un cont comun al sezatoarei. Felicitari pentru patinatoare!!! Uite aici http://www.elitexpression.com/ sau da o cautare in Laval dupa Maison de patin sau L'Artiste du Patin. Uite ce am gasit eu in Laval:
Boutique Patinage Plus Inc
3760, boulevard de la Concorde Est, Laval, QC H7E 2C9
Telephone : 450-661-6655.

Patinele profesionale costa mult, sint tare bune, dau siguranta patinatorului, plus ca au lame separate, de calitate, pe care nici sa le ascuti nu poti oricum. Agata are intermediare daca pot spune asa, adica, sa-ti faci o idee, cele profesionale costa de la 400 de dolari in sus, lamele si alea vreo suta si ceva, Agata are unele de vreo 280 cu tot cu lame.

Mikiion, nu s-a intimplat nimic, dar m-au speriat unele fetele cu pozele si am zis sa fiu si eu prudenta si am parolat albumul. Si cum mai sint fete care ar vrea sa arate poze, dar nu vor sa faca publice albumele, m-am gindit ca e o idee buna. De fapt, au mai propus unele fete si noi avem la subiectul Tudorei si tare bine e! Cind nu vrem sa facem ceva public, dar vrem sa comunicam, scriem, aratam acolo.

Pompieri draguti, eu am cazarma linga mine, cu trei copii si cind trec pe linga ei, tot ma uit, chit ca pot sa ma uit linistita, ca nu se sinichiseste vreunul sa ma bage-n sama. Cred ca au la examenul de admitere si o proba estetica, altfel nu-mi explic.

Ma duc la nani, tocmai am aflat ca miine duc eu fetele dimineata...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Fetelooor, urasc iarna, vreau la caldura. Carmen77 ma bag si eu in bagaj la tine daca mai pleci spre caldurica.
Eu cand ma apuc de scris uit tot parca sterg cu buretele asa ca citesc si ma gandesc ce as raspunde, cand sa raspund pauza, cred ca ma prosteste...iarna.
Ma apuc iar sa caut joburi spre Toronto ca am lasat-o mai moale in decembrie, stiu ca e o perioada nasoala pentru cautat joburi si mutat cu catel si purcel, dar m-a prins febra mutatului, poate spre Niagara daca e mai caldut prin zona, 2-3 grade mai putin si fara atata zapada si tot e bine.
Mi-am amintit ce vroiam sa intreb, am fost la Toronto saptamana trecuta asa in vizita doar si m-am cam speriat de cata po****tie indiana am vazut, e asa peste tot sau am nimerit eu intr-o zona mai plina de ei? Nu am nimic cu ei chiar am prieteni, dar erau cam prea multi chiar si pentru mine, zona e undeva la intrare in Mississauga pe 401 cu 409W si 427N. Care ar fi zone cu po****tie mai mixta si mai inspre europeni totusi(oare sunt rasista?, nu ma consideram asa, dar uite cum m-a speriat India din Mississauga).
Va pup.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Codritu, ai nimerit tu egzact... da egzact in inima lor. Cum i-ai gasit chiar asa? Cel mai bine pt inceput (la chirie) e undeva mai central, cand ai mai multe amanunte pe unde prin astia vreo 400 de km patrati vreti e mai precis de comentat, uneori e chestie de cateva "blocks" si se schimba culoarea... Ai venit la TO si n-ai zis nik?

Dana, pai vezi solutia? Ia bag-o pe Denisa in mediu chinez sa vezi tu ce cula o sa fi.

Nelia, multumesc, sar'na!

ange, felicitari fetei!

maru, de fapt pe tine vroiam sa te intreb... Andrei merge la liceu la anul? A 9-a?

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput