Sezatoarea canadiana (121)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Fetele din Laval sau din jur, n-aveti chef si timp de sala? eu sunt mare amatoare (iarna am si eu vreme/barbat pe acasa ) da'singura ma omoara lenea; asa daca as sti ca va gasesc la o sueta in pauza pe acolo m-as harnici sa dau jos caltabosul si raciturile lui mama.

Bebitzule, ne intersectam la interviuri sigur , bafta!

ci-ca imi ajung azi bagajele, yupiii

Simonna, cind te vad intr-o simbata dimineata/ seara peste saptamina prin St.Dorothée ?

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Bebitzule, mult succes daca gasesti un site cu joburi bune si firme serioase, nu '' La 2 pufulet SA'' fa-ti mila si de mine te rog

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Ica , in laval slaba sanse de ceva plus ca pufulet sau "la putina bleu.com"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ce s-a animat atmosfera pe aici! Bag si eu nasul un pic intr-o scurta pauza. Am inceput si scoala de saptamana asta si parca sunt in priza continuu. Am inceput sa merg cu masina la servici pentru ca incep la 7 dimineata si apoi plec direct cu masina la cursuri ca sunt in campus-ul de la Macdonald. Va dati seama ce frumos a fost ieri la pranz prin nametii de zapada...
In rest incerc sa rezist afluentei de cerinte si documente de citit si mai ales de produs.

Vreau si eu parola sa ma pot delecta cu pozele voastre!

Lorelai multa bafta la intalnirea de saptamana viitoare si sa-ti iasa treaba asa cum vrei tu.

Cistina (cge) La multi ani lui Victor si-mi pare tare rau ca nu am reusit sa ajungem.

Ana ti-am citit si eu jurnalul de calatorie in Romania

Si La multi ani pentru ieri tutor celor care si-au serbat numele, printre care si eu dar in vartejul evenimentelor ne-am adus aminte seara... Si bun venit noilor fete la sezatoare!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Merci pt. info despre scoala. Ce fac copii in timp ce ceilalti mananca la cantina? ce le dati pachet? Oare sunt prea indiscreta?

Poze din fara orashului. Relief...pietre
dar aici e frumos
http://good-times.webshots.com/album/568083229BBGSGN

acelasi lac...dar muuulte poze.
http://good-times.webshots.com/album/568281320HdHDjo

aici un site cu orashul. In stanga, incepand cu rubrica Djibouti ville, apasati si ve-ti vedea poze.
la voi lasa linkurile pana maine seara

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Bebitzule, mult succes daca gasesti un site cu joburi bune si firme serioase, nu '' La 2 pufulet SA'' fa-ti mila si de mine te rog

Noi

Ica , in laval slaba sanse de ceva plus ca pufulet sau "la putina bleu.com"

Ana, am fost eu confuza eu vreau in Mtl si daca se poate cat mai aproape de resedinta ... visez

Noi

Mergi la inceput

Lakioana,
Dr Claude Roberge 514-337-0306
1575 Henri Bourassa Ouest # 290 H3M 3A9

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Nelia, scoala publica, pentru moment... Da, da si mie parola :))

Delphin, fiu-meu a fost de la 5 ani jumate pe program 7 (hai sapte jumate) 5 jumate (uneori sase) la scoala. Service de garde dimineata si seara (inainte si dupa cursuri) si service dinneurs la prinz. Eu sint zgircita, asa ca ii pun la pachet diverse, ce am prin casa. Noi am luat-o ca atare, nu ne-am gindit ca-i greu sau usor. Pina la urma, nici in RO n-as fi avut timp sa me plimb pe urmele plodului: du-l la scoala slash ia-l de la scoala.

Ana, tre sa vb. la tel. Eu imi propun sa ies diseara in Centru' Laval... daca's capabila, depinde cind plec de la munca. Daca merg te sun. In weekend nu-s ce fac inca...
Da detalii cu sala aia... Tenis13 e singura pe care-o stiu la jumatea drumului intre noi, da' eu nu servesc masini, am doua in basement si sint, in fapt, umerase ffff scumpe!

Salina, de ce crezi ca ma uitam eu la fi-tu' ca la alta minune a lumii la restaurant??? Atomix in viata lui n-a stat pe un scaun mai mult de 5 minute inainte de 5 ani... Pas capable, cica!

Gata, ca m-am expirat in pauza de masa!

Wow, uitam, i-am vazut ieri pe unii pe autoruta invirtindu-se in jurul propriului ax... Durere! Mi-a stat ceasul!

Pusi,
Simona

Mergi la inceput

Delphin, e frumos in poze, pe bune Nu stiu realitatea cat e de diferita, dar pozele imi plac

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Da Ica, acolo e frumos...in mesajul de mai sus am uitat sa pun link-ul

http://regardsurdjibouti.free.fr/ meniul stanga, apasati sunt poze

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

vreau si eu parola, please

delphin inedit pe acolo...ce e asta ?
hai sa-ti zic si eu de pauza de masa: aici au 1 ora de pauza, primele 20 minute mananca - depinde de scoala - toti in cafeteria, sau in clase, dupa care 'se suna' sa iasa afara; cine nu are la pachet de acasa, isi poate cumpara de la cafeteria (eu nu l-am lasat sa-si ia anul asta ca au numai junk food la scoala asta); partea buna e ca au cuptoare cu microunde pe care le pot folosi, deci isi pot incalzi eventual mancarea de acasa; ei si acum vine partea cea mai grea, pachetul: sandwich / paste cu branza / paste cu sos de rosii / legume fierte / pizza / cremwusti+branza topita, fruct / iaurt, cereal bar, sticla cu apa

chiar asa fetelor, ce le mai puneti copiilor la pachet la scoala?

Mergi la inceput