Sezatoarea canadiana (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, asa stiam si eu ca s-a desfiintat, ma duc sa pun un link cu poze noi

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

parola, pliiizzzz.

Mergi la inceput

Abia astept sa va revad cu poze noi, ok ?

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

si noi pe voi

Mergi la inceput

pe noi deja puteti sa ne vedeti, de vreti

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Pot primi si eu parola, pls?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Delphin, cam asa e si aici cu scoala. Cind Agata era la maternelle (adica de la 5 la 6 ani, asa m-am plimbat si eu dupa ea si inapoi, apoi dupa ea, dus Tudora, luat Agata pentru prinz, dus la scoala si luat Tudora... pina le vedeam acasa, imi iesea pe nas). Din clasa intii insa am decis sa le las pe amindoua pina la ora 3 la scoala/gradinita, Tudora maninca de la gradinita, ca au mincare forte sanatoasa, Agatei ii dau de acasa, doar o singura zi pe saptamina, la alegerea ei, poate minca la cantina scolii. Dar procedez asa pentru ca ea e foarte pofticioasa si eu o cam tin asa un picut la regim, ca sa nu ia proportii, tendinta pe care o cam are. Dar aproape toti copiii maninca la cantina scolii, contra cost (totul e contracost si aici, numai ca programul de service de garde este pina la 6 cam peste tot, indiferent daca termina scoala la 3 sau la 4. Si dimineata de la 7 cred...).

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Nelia,asta este varianta ideala si nu intotdeauna valabila pentru toata lumea.

Delphin,bine ai venit la sezatoare.
Ceea ce a povestit Nelia este varianta cand unul din parinti nu lucreaza si isi poate permite sa faca acest lucru.
Varianta mai putin roza este atunci cand ambii parinti lucreaza si iti duci copilul la 7-7.30 dimineata si il iei la 17.00-17.50 seara, dupa caz, binenteles.
La Mihnea la scoala de exemplu, pentru grupa mica (maternelle cred) nu este indicat sa manance la cantina scolii, motiv pentru care ii pregatesc in fiecare zi cate ceva.

Lorelai,eu urasc centura de siguranta de cand ma stiu.Chiar si cand sunt pasager in dreapta tot nu o folosesc, efectiv simt ca ma sufoc.Cand conduc trebuie sa fiu cat mai degajata iar purtarea centurii ma inhiba efectiv,, sincer.

Nelia, vreau si eu parola.

Cristina (Cge)[/b] - pe ce site ti-ai gasit tu job-ul actual?

Vreau sa-mi gasesc si eu ceva mai aproape de casa altfel simt ca o voi lua razna cat de curand pe autoruta, chiar daca nu fac fff mult, nu-mi place deloc.
Acum o inteleg cel mai bine pe simona cand povestea aventurile din vremurile 'demult apuse' legate de alergatul catre casa/job si inapoi .

PS nu stiu de ce mi-a aparut asa mesajul, scuze.am incercat sa-l modific insa nu-mi permite.

Mergi la inceput

Bebitzule, mult succes daca gasesti un site cu joburi bune si firme serioase, nu '' La 2 pufulet SA'' fa-ti mila si de mine te rog

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Bebitzule, mult succes daca gasesti un site cu joburi bune si firme serioase, nu '' La 2 pufulet SA'' fa-ti mila si de mine te rog

Noi

yes sir,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Ica, Nelia, multumesc frumos...as vrea numerele de telefon. Cine stie...poate am noroc.

Daca si altcineva isi mai aduce aminte de vreun medic care accepta pacienti...va sunt mai mult decat recunoascatoare. Mersi frumos

Reby a mea...de cateva zile este parca in priza. Orice ii spun eu...ea spune: "De ce?".
Conversatie azi (eu cu ea dupa ce a vizionat un episod din Dora the explorer):
Ea: Ce a facut Dora mami?
Eu: I-a dus o scrisoare la vulpe.
Ea: De ce?
Eu: Pentru ca i-a trimis bunica ei o scrisoare
Eu: Pentru ca il iubeste
Eu: Pentru ca e dragut
Eu: Pentru ca asa l-a facut Doamne-Doamne
Eu: ????????????

Va inchipuiti ce discutii inteligente ducem noi

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput