LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (168)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

yellow hello!

in primul si in primul rand, La multi ani! pentru cei mai extraordinari ochisori albastri de pe terra, ai lui Patti si ai Theei! sa fiti fericite sa straluciti mereu si sa fiti inconjurate doar de ce e bun pe lume!

La multi ani Stefan! esti deja un soare (hihihi) deci iti doresc sa-i incalzesti mereu inima mamei tale, sa fii mereu motiv de zambete si mandrie!

am vazut poze de.... Saratsel:) brrr, ger:))) m-am totpit toata dupa poza aia.mi se pare atat de... de-acasa! nus tiu cum sa ma exprim mai exact...si ce-am remarcat ca are niste trasaturi foarte fine dar care nu-s nici ale lui mami nici ale lui tati... e o frumoasa delicata! ptiu pe ea!

poze de Octi: La multi ani, ferchesh mik cu mots (in minus):) ce tort superb a avuuuuuuuuuuuuut! malingeam pe bot si salivam la crema aia albastra:) i-a palcut?

poze de emma: m-am topit dupa funduletsul cu rudolf in travesti pen'ca-l cheama emma:))) cu cornitele de renulets si... mai, ce curatenie e la voi! cat spatiu aveti si ce beton e semineul!!! musai trebuie sa va simtiti bine acolo!

rlc_sandor: nu te speria ca nu mananca. are resurse. si eo reactie normala sa refuze mancarica atunci cand nus e simte bine. rabdarica. daca vrea laptic fara lactoza, are deja aproape de toate in el. dac-o pacalesti cu sarurile, perfect. daca ai de unde, exista un remediu eficient: LACTIV se numeste. e tratament de 5 zile pt reechilibrarea florei intestinale. curaj, trece:) asa se creste mare:) - spuse mirika cea care constata cu infrigurare un fundulets prajit de sacha si un kk moale.

ceska, bine ca vrea sa-ti aduca perdele! cavrea sa te ajute cumva! ca d enu vroia si-ti mai si comenta la fiecare gest si la fiecare intiativa... las-o sa aduca perdele. poate s enimeresc si chiar o sa-ti placa. daca nu... le tii de rezerva pe cand o sa le speli pe alea tale:) si o intrebare, asa, ca nu ma pot abtine... dar de ce trebuie sa bea benji lapte noaptea?

ma stradui sa va pun poze... de-mi iese schema

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Avem si noi poze si un filmulet . Daca aveti timp sa le vedeti..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 8 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

miri,ii dau si pt refacerea florei intestinale biotics probleme e ca ma preseaza de la spital mai infloresc eu dar...

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

miri, era martipan ala albastru, super bun, daca vii repede repede mai am un pic, alea de acolo de la tine sunt sigura ca-s mult mai bune.
Cer si eu sfat acum Octi e mucios, fara febra, activ, dar nu vreau sa se agraveze, spuneti-mi va rog ce sa-i dau!!! Stiu ca s-a mai scris dar stiti cum e cand n-ai nevoie... Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Azi am fost la sanius. pun si poze daca mai apuc. yuhuuuu!!! ce fain a fost!!!!

Cynthia, daca e mucos insa n-are febra nu-i dai nimic. ser in nasuc si il aspiri sa nu se acumuleze mucii in nasuc si gata.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

i-am scos cred ca de vreo 5 ori de dimineata si pana acum dar mi se pare ca dimineata erau mai aposi si acum parca-s mai albiciosi de asta zic sa nu se agraveze... multumesc de raspuns.

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Azi am fost la sanius. pun si poze daca mai apuc. yuhuuuu!!! ce fain a fost!!!!

Cynthia, daca e mucos insa n-are febra nu-i dai nimic. ser in nasuc si il aspiri sa nu se acumuleze mucii in nasuc si gata.

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Cynthia, in cazul asta poti sa-i dai nurofen. vezi ca sint indicatii pe cutie. daca nu are febra nu are rost sa combini cu alte medicamente
eu asa am procedat (la sfatul medicului - prin telefon), cind a aavut stefan muci fara febra.

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Miri , Cristina , Ioana , Ema

Cristina , multam de raspuns...intr-adevar n-are niciun rost sa-i mai faci pitikutzei ROR-ul din moment ce a bifat deja si rubeola si rujeola. Ar mai fi oreionul , dar e aiurea sa-i mai bagi si ceilalti virusi din moment ce are imunitate.
Deci , la 12 luni ar fi obligatoriu ROR-ul , iar Infanrix-ul se poate face pana la 15 luni ? Luminati-ma si pe mine , sapt viitoare trebuie sa mergem la doctor si vreau sa-i iau vaccinurile de la Matei Bals si nu stiu ce sa cer.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna seara fetelor si LA MULTI ANI! SA DEA DOMNUL CA 2009 SA FIE UN AN MINUNAT, CU IMPLINIRI SI NUMAI SANATATE !!!!

Din pacate nu am timp sa fac o urare mai ca lumea... Eleni plange langa mine . Este tare maraita caci, din pacate am sfarsit/inceput anul cu stangul... cu muci, tuse, febra si eterna - deja - diaree formata dion 2-3 scaune moi zi de zi...

In fine, nici macar sa ma vait nu am timp Am intrat pe forum pentru ca:

Am realizat ca suntem in 3 ianuarie si mi-am amintit cu ce infrigurare asteptam anul trecut sa aflam ce se ascunde in burtica lui laurici... Si a stat ascunsa o minune cu ochi incredibili de albastri....o papusica scumpa, dulce si lipicioasa, THEA MARIA

Si mi-am dat seama ca avem alta papusica frumoasa sarbatorita astazi - PATRICIA - dar si un print fermecator... STEFAN CRISTIAN

pentru toti 3:

LA MULTI ANI CU SANATATE, NOROC SI SA AVETI O VIATA LUMINOASA SI FERICITA !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Cyntia , eu ii bag Sarei Ophtamesone N cand are muci fara febra sau alt simptom de raceala. Ii bag Humex cu apa de mare , apoi o aspir si apoi ii pun cate o picatura de Ophtamesone-N in fiecare nara , de 3 ori pe zi.Pupam pitikul sa-i treaca repede mucisorii

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput