LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (168)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare !
Multumim fetelor pentru aprecieri

Eliza , am vazut pozele cu frumushica Emma ...e delicioasa , mai ales in rochitza aia de Craciunita scurtuta , imi vine sa-i mananc bulanashele si funduletzul.N-o mai vazusem demult si m-a impresionat ce mare a crescut si ce expresiva este . Felicitari pentru "mama"!

Raluca , uuff ...ce greu trebuie sa-ti fie ! Incearca cu niste banana cu branzica de vaci , sau banana simpla , mar copt cu cereale fara lapte , afine congelate. Bine ca macar ia sarurile .

Elle , daca-ti place asa mult scaunul ala eu zic sa-l iei , chiar daca este f. scump. Este un lucru care-l va mai folosi catziva ani , deci nu sunt bani aruncati .

Ceska , nu fi supi pe soacra...ea saraca are intentii bune si nu e bine s-o refuzi. Las-o sa-ti dea perdelele si vezi tu ce faci cu ele.Cred ca esti f. nerabdatoare sa te vezi in casuta cea noua. Spor la treaba si sa iasa totul asa cum vrea inimioara ta.

Deci ROR-ul este obligatoriu !? Eu inclinam mult sa nu i-l fac Sarei...daca o intreb pe doctorita , o sa-mi zica sa i-l fac musai , ca doar isi ia comision de la aia de la Glaxo.Alta intrebare...copilutii care fac pojar inainte de varsta de 1 an mai fac ROR ?
Eu stau putin in tensiune , ca atunci cand am fost la Campulung , Sara a intrat in contact cu o fetita care avusese pojar cu 2 sapt. in urma...oare mai putea transmite virusul dupa 2 saptamani ?
LalaD parca e plecata la munte...ea sigur ma lamurea.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

La multi ani celor doua domnishoare cu ochii albastri Theea si Patti si cavalerului Stefan !

Sa cresteti mari , sanatosi si voiosi !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani inca o data tuturor !

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, La multi ani sarbatoritilor de astazi!

THEA

PATRICIA

STEFAN

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Gatta multumesc frumos!Pup frumoasele! Eu ii voi face priorixul lui Milan, m-am hotarat. Si la 14 luni ultimul rapel de infanrix

Elle si noi ca si Mada avem scaunul maxi cosi tobi si ne place. nu e isofix. Merci pt urari. Vi le intoarcem inzecit!

Am vazut cateva poze, cu Octi blondin, senin si fericit la ziua lui, cu Patricia frumoasa si cu Saara de Miky baby , o alta craciunita reusita foc!

Mergi la inceput

Sanatate multa Danibv, Sonia de Rlcsandor si celorlalti clopotei bolnaviori, sa va faceti bine repede!

Mergi la inceput

Madalina ce poze frumoase am vazut cu tine si bucalata mica si frumoasa! o sa aiba in curand o verisoara, ce frumos!

Dana succes cu dieta, mai ai putin , cca 100 de zile parca spuneai tu ! Mai stii la cate saptamani ai scapat de greturi si stari nasoale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Gatta,am incercat dar...inainte manca banana f bine,mar copt i-am facut,mai rontaie niste biscuiti (nu stiu daca e bine)si paine prajita cand ii este f foame banuiesc

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

THEA

PATRICIA

STEFAN
Sa cresteti mari si sanatosi!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)[red]
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele.

danybv ok..at asteptam sa ajunga acasa grati.ela..
ramonab nu stiam ca mai vrei si tu un bebe.. iti doresc sa fie bebelusul in burtica..asa cum iti doresti..mai asteapta si mai fa un test..asa am patit si eu cand am ramas insarcinata cu Ioana (nu mi-a ieist din prima ca sunt insarcinata)..si eu mi-am luat un test , il voi face la sfarsitul lunii..sper sa fie un bebe....Foarte frumoasa sorcova..
cristacoman frumos, ca faceti aniversarea Antoniei la restaurnat..si mai ales ca vor fi clovni..
irlandeza e bine si sapt viitoare..LA MULTI ANI, PATRICIA!SA FII SANATOASA SI ITI BUCURI PARINTII TOATA VIATA!
Ellenuta e frumos scaunul de masina..e cam scump intr-adevar.. Si eu ii i-au Ioanei sapt viitoare..cred ca unul clasic de prindere cu centura.
madalina28 multumim.
gattasalvaje mi-au placut pozele.
Eliza multumesc, sa dea Dumnezeu..am vazut si eu pozele Emmei, e o dragalasa..mai ales cum era ea imbracata si in spate avea scris:EMMA..si cum se uita ea pe geam sa vada daca vine Mosul..si poza cu :"ce am pe mine"e super..Bravo Emma pt cuvantul :"mama"
ceska777 (in leg cu perdelele).
rlc sandor off.. imi pare rau..nu stiu ce sfat sa iti dau.

Am vazut ca ati vb de taierea motului..nici eu nu il voi taia Ioanei..ci pur si simplu ii sarbatoresc ziua..nu e ortodox..(asta e parerea mea..fiecare face cum crede). Voi uploada si eu poze..apoi vi le trimit sa le vedeti.
Inainte de a uploada mi-am adus aminte ca mai tb trimit urari:
LA MULTI ANI, THEA! Sa fii sanatoasa fi fericita toata viata.
LA MULTI ANI, STEFANSa fii sanatos, cuminte si sa-ti bucuri parintii!
ANDREEA BIANCA
si pt ziua de ieri:
ANA, BIANCA ANTONIA, BIANCA

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 9 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

SALUTARE, Zuzici.

Gatta, Antonia a facut rubeola la 5 luni si acum, de Craciun rujeola. Am vorbit cu pediatra cand a venit sa o consulte si nu o sa-i mai facem ROR-ul. Oricum, am citit pe net o gramada de chestii despre acest vaccin, de fapt despre posibilele efecte ale lui. asa ca, hotarat nu-l fac. Ea va face doar vaccinul de 1 an si atat.
ROR-ul se face intre 12 si 15 luni, da imunitate pana la 7 ani, apoi la scoala se face din nou. Asta mi-a spus pediatra.

Am vazut pozele cu Sara, si cele de la Craciun si cele de la turta....superba este piticuta si a crescut tare frumos, cu toate problemele pe care le-a avut mititica....pupici si La Multi Ani!!!! si de la noi.

Am vazut si pozele cu Emma, alta domnisoara frumushica si scumpica.
De asemeni l-am vazut si pe cavalerul Benji frumushelul.

iI PUPAM PE TOTI CU DRAG.

LA MULTI ANI!!!!

Thea,Patty si Stefan

O aniversare frumoasa si de la noi multi

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 11 lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput