Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Galushca,care coaste ,care ficat?La mine numai jos loveste.

iulia 24 + Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Va multumesc pentru raspunsuri !
ma chinui si eu sa beau lichide mai multe...nu am ajuns cred la 2 l azi, da...fac eforturi. E neplacut pentru ca mie practic nu mi-e sete niciodata si nici nu-mi place apa plata neam; asa ca imi fac un fel de ceai slab de tei..

Imi pare insa destul de rau ca mi s-a spus asa, destul de clar, ca facem cezariana....mi-era frica si de nasterea naturala, dar... mi-e sila ca recuperarea e mai grea dupa cezariana...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetele, eu am fost atat de ocupata cu cititul si cu luat notite incat nu am mai apucat sa postez. Foarte utile mesajele voastre in ultima vreme, deja am facut o lista uriasa cu tot ce e nevoie si am intrat un pic in panica, noi nu am luat mai nimic, doar niste hainutze, dar si alea mai mult de fite . Sper sa recuperam curand.In supermarketuri gen Carrefour se gasesc tampoane pentru sani?Eu imi simt bebelina miscand mai mult in partea dreapta, destul de sus, se si vede cum se misca burta cu totul cand e ea activa, dar uneori ma mai ciocaneste si in alte zone. Nu am simtit-o sughitand, insa. Poate de-acuma.Mai simt uneori burta tare si nu imi dau seama daca sunt contractii sau se intoarce bebe. Aveti idee cum pot deosebi una de alta? Ana-Maria 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

iulia, alina - e normal sa simtiti jos mishcarile, cel putin pana se intoarce cu capul in jos,dar si atunci tot o sa il simtiti si jos pt ca sta cu genunchii la piep si isi duce tot timpul mainile la fata sau chiar in cap. al meu e cu capul in jos si tot nu il simt lovind in stomac sau in ficat pt ca uterul e undeva la o palma peste buric si acolo sta cu fundul. cel mai rau decand s-a intors e ca sunt efectiv dependenta de toaleta si ma tot intreb ce ma fac cand nu o sa mai pot face acrobatzii deasupra vasului de wc in locurile publice.

28+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

carmen am inteles de la prietene ca este important sa:
-aiba suspensii f bune(la noi e plin de gropi)
-sa se straga cat mai mult si cat mai ushor.
-sa incapa in lift daca stai la bloc.
-sa incapa in portbagajul mashinii tale.
-sa aiba maner reglabil pe inaltzime si sa faci proba cu el prin magazin, sa nu stai cocoshata dar nici cu mainile in sus
in plus, eu l-am luat cu trei rotzi, pt asa mi-a placut dar vad ca parerile sunt impartite si am vrut neaparat sa se poata monta doar scoica pe cadru probabil ca asa o sa-l folosesc cel mai mult pana la 6 luni cand trecem la varianta sport(am luat unul 3in1-landou, scoica si carucior sport)

28+
Poze

Am vazut poza ta cu carutul si mi-a placut. Deci, inteleg ca exista un suport pe care se pot monta cele 3 elemente landou scoica si carucior sport. Scoica este de fapt scaunul de masina, nu? Atunci nu inteleg de ce ai monta scaunul de masina pe suportul de carut , de ce nu ramane in masina si trebuie sa-l cari de colo colo. Daca poti, te rog spune-mi si mie ce marca este si unde se pot gasi, eventual un site.

Iti multumesc mult

Carmen 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ok, daca am revenit la carucioare...mamici cu experienta ! Cit de practica si de folositoare este scoica aia, in alta parte decit in masina? E mai practica scoica (ma refer la dusul in mina) sau hamul?
Bine, stiu, scoica se ataseaza si pe carut, dar ma intereseaza de ex daca ma duc la cumparaturi cu sotul, vom prefera sa tiriim copilul in scoica, sau legat de git?

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Carmen, pentru carucior si patut eu pot sa iti zic ce sa nu faci: sa nu le cumperi daca nu esti sigura ca le vei folosi. Eu le-am folosit putin pe ambele (caruciorul mai mult, e drept, patutul aproape deloc). Caruciorul nostru e Bebe confort, cu trei roti, rotile au camera inauntru, sunt mari, zdravene. Are si un fel de sac de dormit care se pune in el cand e frig, pentru bebii mai mari. Si plastic pentru ploaie. Se desface in doua bucati pentru pus in masina. Rotile se pot scoate, dar nu e obligatoriu. Trebuie lift, portbagaj si casa mari pentru el, noi il inghesuiam in portbagajul de Octavia 2, care are fo 300 de litri... Mai ramanea ceva loc pt cumparaturi, dar putin.
Aici se cauta mult carucioarele care se pot strange cu o singura mana. Si e bine sa fie cat mai usor.

Da, asta as vrea si eu ceva usor, simplu de pliat si care sa ofere confort lui bebe. Asa ca ma intreb, nu cumva cele care sunt usor manevrabile sunt mai putin comode pentru bebe? Pot sa te mai intreb ceva , de ce nu ai folosit patutul?

Iti multumesc mult

Carmen 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

carmen - superul este de fapt corpul caruciorului, in poza am montat ladoul, dar el poate sa fie scos si inlocuit cu scoica sau panza sport. scoica este scaunul de mashina pt copii pana la 1 an(vreo 12kg). eu prefer sa scot scoica din mashina. ai copilul prins in scoica, il cari cu tine peste tot, poti sa il pui pe jos sau pe o masa fara sa stai cu sufletul la gura ca poate sa cada. e super practic, ieshi la o cafea cu o prietena, pui scoica pe un scaun langa voi si gata. puiul poate sa doarma daca vrea. acuma doar sa avem noi noroc si sa vrea sa stea in scoica. scoica are o parte fixa care ramane in permanenta in mashina,e f simplu de scos, cu un singur clic.
caruciorul l-am luat de la chicco uite linkulhttp://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/-carucior-trio-s3-top-auto-fix-fuego-152.html
nu a fost chiar ieftin dar m-am indragostit de el, are chiar si frana de mana ca la bicicleta

28+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Galushca multumesc pentru raspuns, acum m-am mai linistit, cand am fost la eco mie mi-se parea ca e inghesuiala acolo dar se pare ca nu e asa. Am vazut ca si la Alina si Iulia bebelinele stau "in picioare" si cum suntem cam in aceeasi perioada de evolutie, m-am linistit. Apropo, de aceea noi simtim mai mult loviturile lui bebe in partea de jos.

Pisigri eu nu sunt mamica cu experienta dar am vazut in supermarket parinti care se plimbau cu bebele in scoica dar pusa pe acel cadru de la carucior si parea ff comod si la indemana. Bine ca unul, din parinti cara caruciorul de cumparaturi si altul caruciorul cu bebe, sau aveau cos de mana care il puneau cumva in partea de jos a cadrului.Ca sa te plimbi cu scoica in mana mi-se pare greu si incomod.

25+ cu

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

La multi ani si un An Nou cat mai bun va doresc tuturor cu intarzierebebelusi sanatosi si nasteri usoare
Eu sunt mai mult in pat...ca abia mai fac fatza miscarilor zilnicebebeii se agita..parca sunt intr-un continuu al treilea razboi mondialeu nu ma mai odihnesc deloc..si pe langa astea..analizele mi-au iesit super nahpa..in sensul ca exista riscul unor hemoragii interne/externe din cauza numarului de trombocite foarte mic...sper sa trec si peste asta si sa supravietuiescca doar ce e rau nu piere
Nici nu stiu ce sa recuperez..ca de cand nu am mai intrat...

Bogdana
29+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Bine ai revenit! Imi pare rau sa aud ca ai probleme dar stiu ca o sa treci cu bine peste toate, pentru puiutii tai. Multa sanatate si..... rabdare, ca mai avem putinel

Carmen 25+

Mergi la inceput