Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 20
aris26 spune:
merci essea, m-am mai linishtit. o saptamana e chiar putzin. dupa 9 luni de pauza nu o sa mor. eu nu am mai folosit absorbante externe de ani si ani de zile o sa fie tare greu sa ma reobishnuiesc.
deci fasa se foloseste..bun...trebuie sa-mi prepar si eu cateva sa fie, parca vad ca in spital nu o sa am prea multa intimitate.
galushca hai ca m-am amuzat.adevarul ca dupa asa o pauza cred ca oricum o sa fie in al 9-lea cer. pe asta cu imbunatatzirea pt noi nu o stiam...dar viitorul suna bine
...mai putzin atrofia asta..brrr...sper ca se rezolva cu durex play,sau nu?
28+
Poze
carmenada spune:
Fetelor, cele cu experienta sau care ati facut research, ati putea sa-mi enumerati, va rog, care sunt criterii cele mai importante pe baza carora ati ales voi caruciorul si patul lui bebe? ca eu nu stiu prea multe despre subiect si am nevoie de niste pareri.
Carmen
25+
aris26 spune:
carmen am inteles de la prietene ca este important sa:
-aiba suspensii f bune(la noi e plin de gropi)
-sa se straga cat mai mult si cat mai ushor.
-sa incapa in lift daca stai la bloc.
-sa incapa in portbagajul mashinii tale.
-sa aiba maner reglabil pe inaltzime si sa faci proba cu el prin magazin, sa nu stai cocoshata dar nici cu mainile in sus
in plus, eu l-am luat cu trei rotzi, pt asa mi-a placut dar vad ca parerile sunt impartite si am vrut neaparat sa se poata monta doar scoica pe cadru probabil ca asa o sa-l folosesc cel mai mult pana la 6 luni cand trecem la varianta sport(am luat unul 3in1-landou, scoica si carucior sport)
28+
Poze
aris26 spune:
patul l-am luat exclusiv pe criterii estetice.salteua se poate fixa la 3 niveluri, este din "par" de nuca de cocos. partea din fata se poate detasha si se transforma in pat normal. al meu e de 140x70 si gasesc mai greu lenjerie, cel mai bine e 120x60.
28+
Poze
petrean spune:
La multi ani si un An Nou cat mai bun va doresc tuturor cu intarziere![]()
bebelusi sanatosi si nasteri usoare
Eu sunt mai mult in pat...ca abia mai fac fatza miscarilor zilnice
bebeii se agita..parca sunt intr-un continuu al treilea razboi mondial
eu nu ma mai odihnesc deloc..si pe langa astea..analizele mi-au iesit super nahpa..in sensul ca exista riscul unor hemoragii interne/externe din cauza numarului de trombocite foarte mic...sper sa trec si peste asta si sa supravietuiesc![]()
ca doar ce e rau nu piere![]()
Nici nu stiu ce sa recuperez..ca de cand nu am mai intrat...![]()
Bogdana
29+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
m_monique spune:
sughitul la bebelusi e absolut normal.
tampoane de sani am folosit de la bella si le-am cumparat din hipermarket
pentru inceput cumparati scutece marimea 1 sau 2. nu luati prea multe pachete, ca atunci cand bebeii trec de 5 kg, trebuie sa treceti la nr 3.
e foarte normal ca bebeii sa stea cu capul in jos. asa se pregatesc pt. nastere. la nasterea naturala trebuie sa iasa intai capul si apoi corpul.
eu am nascut natural si mi-a facut epiziotomie. taietura are max 2 cm. dr. m-a cusut frumos si eu m-am ingrijit destul de bine. sotul zice ca nu se vede aproape deloc cicatricea.
26+ 
si Andrei (16.12.2006)
iulia_30 spune:
fetele,voi unde percepeti loviturile bebelusilor?Eu la inceput le simteam sub buricut la 2 degete si acum chiar langa parul pubian,Credeti ca este normal?
iulia
24 +
Maria
alina.n spune:
Iulia si eu la fel le simt in partea de jos, probabil pt ca bb este cu capul in sus si cu picioarele in jos.
25+ cu
Maria
Vine barza!
Galushca spune:
Iulia, e normal peste tot unde zici. Si in coaste si in ficat :)
Aris, da, se rezolva cu Durex play. Da trebe mult. :)
Timi, foarte tare faza cu maritu. Sigur, e o optiune de luat in calcul pentru nemultumiti :D
Bogdana, bine ai venit inapoi! Sanatate multa si sa se repare cat mai repede problema cu trombocitele si sa treceti cu bine de nastere!!
Carmen, pentru carucior si patut eu pot sa iti zic ce sa nu faci: sa nu le cumperi daca nu esti sigura ca le vei folosi. Eu le-am folosit putin pe ambele (caruciorul mai mult, e drept, patutul aproape deloc). Caruciorul nostru e Bebe confort, cu trei roti, rotile au camera inauntru, sunt mari, zdravene. Are si un fel de sac de dormit care se pune in el cand e frig, pentru bebii mai mari. Si plastic pentru ploaie. Se desface in doua bucati pentru pus in masina. Rotile se pot scoate, dar nu e obligatoriu. Trebuie lift, portbagaj si casa mari pentru el, noi il inghesuiam in portbagajul de Octavia 2, care are fo 300 de litri... Mai ramanea ceva loc pt cumparaturi, dar putin.
Aici se cauta mult carucioarele care se pot strange cu o singura mana. Si e bine sa fie cat mai usor.