Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisigri - incearca sa bei cat de mult. eu intr-o perioada imi faceam limonada cand nu mai suportam gustul de apa plata(in primul trimestru mi se parea ca are gust de cuie ruginite...hihihi...nu ca ash fi stiut ce gust au cuiele)pui intr-o sticla de 0,5 de apa zeama de la jumatate de lamaie si o liguritza de zahar sau miere si o amesteci ca in shaker. e tare buna si sanatoasa. incearca sa cumperi sticle mici de apa, asa macar ai si tu satisfactia cand termini cate una. pana la urma 4 sticlutze in fiecare zi nu e mare lucru..ia sa vezi.

probabil si hamul e f practic dar nu mereu. de exemplu copilul doarme si vrei sa-l lasi jos sa stai si tu linishtita, sau esti in vizita, scoica poate fi un pat f bun pt cel mic, ca sa nu mai zic cat e de practica daca te opreshti in drum spre cafenea printr-un magazin de haine si vrei sa probezi o bluze.
dar e f bine daca are si maner vertical ca sa nu te doara incheietura.

carucioarele care se strang cu o singura mana sunt cele sport si astea nu pot fi folosite in primele 6 luni. plus ca toate au rotzile f mici, suspensii ioc si cadrul subtire. la noi in tara cam greu cu ele pt ca nu prea avem rampe speciale si trebuie sa facem mereu slalom printre mashinile parcate pe trotuar si gropile binecunoscute.

28+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

carmen - superul este de fapt corpul caruciorului, in poza am montat ladoul, dar el poate sa fie scos si inlocuit cu scoica sau panza sport. scoica este scaunul de mashina pt copii pana la 1 an(vreo 12kg). eu prefer sa scot scoica din mashina. ai copilul prins in scoica, il cari cu tine peste tot, poti sa il pui pe jos sau pe o masa fara sa stai cu sufletul la gura ca poate sa cada. e super practic, ieshi la o cafea cu o prietena, pui scoica pe un scaun langa voi si gata. puiul poate sa doarma daca vrea. acuma doar sa avem noi noroc si sa vrea sa stea in scoica. scoica are o parte fixa care ramane in permanenta in mashina,e f simplu de scos, cu un singur clic.
caruciorul l-am luat de la chicco uite linkulhttp://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/-carucior-trio-s3-top-auto-fix-fuego-152.html
nu a fost chiar ieftin dar m-am indragostit de el, are chiar si frana de mana ca la bicicleta

28+
Poze

M-am lamurit si eu, in sfarsit, ca ma pierdusem in atatea piese pentru un simplu carut . Iti multumesc mult

Carmen 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

galushca - important e sa se rezolve o sa dau telefon la importatorul durex in romania sa vad daca obtzin o reducere pt en-gros

carmen - ma bucur ca ai reushit sa intelegi ceva din explicatiile mele alambicate. stai linishtita ca eu am venit cu el acasa si mai aveam un pic si ma apuca plansul ca nu o sa ma descuc cu toate piesele alea, ca nu pricep cum se monteza, ca nu stiu cum se strange...etc dar cu rabdare i-am dat de cap si acum mi se pare chiar simplu. poate tu nu o sa fii repezita ca mine si stai mai mult in magazin pana iti explica vanzatoare ce face fiecare buton sa nu te chinui ca mine, pt ca in afara de ce ti-am spus mai are si nishte coshuri pt cumpaturi, sac de dormit sau pt picioare, husa pt ploaie...etc...chiar iti prinzi urechile

28+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

CAPITOL NOU

Maria 32+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput