Mamici cu 2 pitici (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Fetelor care ma ajuta si pe mine sa-mi trec puiuti stiti voi(mami de Karina 7 ian 2001 si de Bogdan 15 martie 2008)si eventual si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Iulia m-am uitat si la pozele voastre, adica m-am mai uitat o data si tu arati foarte bine, ca o scolarita. Cati ani ai? daca nu sunt indiscreta

Fetelor...eu am sa cad intr-un super butoi de depresie din cauza kilogramelor care le-am acumulat de cand am nascut incoace...nu stiu cum sa fac...ma simt atat de aiurea!
Ma gandeam sa tin o usoara dieta, adica nu cura de slabire ci sa renunt la paine, fainoase in general, dulciuri si sa trec exclusiv pe legume si fructe si carne fiarta sau gratar...o fi bine? As putea macar sa slabesc putin sau eventual sa ma mentin asa pana la vara cand o sa-l intarc pe Matei? Uffff am 74 de kilograme si in momentele cand am fost cea mai grasa am avut 58 ...
Si ca sa fie depresia - depresie - ieri am fost la ziua unei amice care are 44 de ani si vreo 83 de kile si ma tot nebunit de cap ca si ea a fost candva slaba si ca asa voi arata si eu peste 10 ani ca si ea a mai pus paie pe foc ca nu eram eu destul de necajita....

no gata...am intrat sa va salut si am reusit sa ma plang ...

mai revin eu cand ies din butoi!

O seara placuta va doresc.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Ana stai linistita ca nu e chiar asa ,eu la prima sarcina am pus f.mult 24 kg in plus iar in 3 luni am fost inapoi la 57kg ,la a doua sarcina nu am mai pus decat 13 kg si acum la aproape 10 luni am 58 kg ,chiar am mancat mult ,(si acum maninc )noaptea cand ma trezesc la Bogdan mananc dulciuri parca sunt nebuna ,dupa prima sarcina nu am mancat dulciuri ,am mancat normal si dupa ora 7 nu am mai mancat de loc ,am avut o mare ambitie ,iar acum.....poate ca acum nu am fost grasa si mi-am revenit repede si de la sine.O sa aibe grija copii de tine sa slabesti,adika grija lor si treburile casei o sa-ti fie de ajutor in cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Crengu, eu una nu cred nici in ruptul capului ca laptele de mama nu are ce-i trebuie copilului - si laptele praf are. Sunt convinsa ca fiind alimentul "implicit" pt bebe, e ceea ce ii trebuie si, mai ales, tot ce e in laptele de mama se asimileaza - vitamine, minerale etc - in timp ce laptele praf mai putin. Doar pentru ca bebeii sunt, in medie, mai grasunei cu lapte praf, nu inseamna ca nu au carente de vitamine/minerale etc. Paul a crescut cu lapte praf ca asa a fost filmul, dar Ana sper sa ajunga la lapte de vaca (la un an) si sa nu folosim nici o cutie de lapte praf.

Ana, lasa depresia deoparte eu la 33 de ani aveam 49 kg si o depresie de toata frumusetea pentru ca eram asa de burlaca de ma vedeam crescand pisici (am mai zis eu asta ).
Acum am 70 si (nu conteaza si cat) si casa plina, omul meu si pruncii, kilele se vor duce cand le vine vremea. Nu cred ca ai sa te faci de 83 - da' te cred ca ai ajuns sa-ti spuna cineva "binevoitor" asta.
Asa mi-a zis cineva si mie, la venerabila varsta de 33 de ani, ca uite, daca nu te-ai maritat cand ti-era vremea asta e, n-o sa mor din asta da' nu mai gasesc eu ce as fi gasit la 20 si ceva de ani
Na, si cum asta am reusit sa contrazic, plus ca am nascut natural dupa cezariana, plus ca alaptez pe Ana, o sa dau jos si kilele si daca vrei, cand ne apucam de dieta facem echipa

Raceala mea pare pe drumul bun, insa tot mai tusesc ingrozitor - tare-s disperata sa nu faca si Ana...

Claudia, sanatate la Lucia, ce rau imi pare de probleme astea ce le aveti...

Bine ai revenit Mada, printesele!

Am vazut flacai frumosi - Gabi - si bretonel beton - Valetina - sper sa pun si eu cateva poze cu noi zilele astea.

O seara placuta toata gasca!

A, ce mai faci Ada?

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!! va era dor de noi?
Nici nu mai stiu cand am scris ultima oara.. si sincer nici nu mai am curaj sa caut in urma ca cine stie cat am de recuperat.
Noi am fost iar bonaviori toti, Sofia pare ca aduna orice microbel, virus, bacterie pe unde umbla si ne cadoriseste pe toti cu ea.
Acum a racit iar( dupa faza cu raceala de Craciun) si a luat si Sabina si acum si eu si tata-sau..-- iar nopti nedormite, copii prost dispusi si parinti si mai si..

Oana acum vad problema ta, si eu sufar de crize din astea de toata frumusetea, la mine merg bine niste pansamente care se lipesc pe piele si tin cald se gasesc la farmacie( uite in genul asta:http://www.amazon.com/Patch-Warming-Extra-Large-2-Count/dp/B0012Q3ME2/ref=sr_1_20?ie=UTF8&s=hpc&qid=1231302100&sr=1-20) - oricum sper ca esti deja mai bine

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ahhh!!! era sa uit:

La multi ani Ionilor, Ioanilor, Ioanelor, Oanelor si in general tuturor celor care sarbatoresc un Sf. Ion astazi!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza!

Azi am o zi oribila asa ca intru scurt.
Manuelutza, legat de puiuti sau poze trebuie sa intri la profil personal iar acolo ai un camp care se cheama ceva de genul "seteaza ca semnatura". IN campul respectiv scrii ce vrei tu. Pentru poze scrii de ex. [ url="linkul cu poze de la picasa, webshot, etc."]poze[/url] .Ca sa-ti apara tot acest carnat eu am pus un spatiu dupa prima paranteza patrata. Tu cand pui pozele scrii fara spatiu ca sa nu apara decat numele dat de tine locatiei cu poze. Daca nu ai inteles explicatiile mele poti sa dai click in drepta sus a paginii la "Intrebari frecvente" si citesti ce mai zic altii.
Ana, soro, nu te mai necaji! Si eu sunt in aceeasi oala cu kilogramele. O sa slabim noi intr-o buna zi. Sa ne fie bebelusii sanatosi ca restul le invingem pe toate. Si eu ma stradui sa am oarecum grija la mancare dar... ori din cauza ca alaptez ori din cauza ca m-am obisnuit sa mananc ca scrofina... nu prea ma mai pot abtine desi eram o experta in ale dietelor. Mi-am propus sa am ceva rabdare pana cand voi incheia cu alaptatul si apoi trecem la dieta. As vrea sa ma apuc sa fac si ceva sport intre timp. Am o bicicleta eliptaica acasa si as vrea sa incep si ceva abdomene si incet incet daca am timp chiar sa-mi diversific paleta de exercitii. O sa-mi fie greu sa ma urnesc dupa asa o pauza mare asa ca imi propun sa o iau incet. Voi incepe de saptamana viitoare cu ceva sport ca sa ma obisnuiesc cu ideea. NU-ti recomand sa treci la regim doar cu legume sau fara fainoase caci cat alaptezi organismul are nevoie de o alimentatie diversa, fiecare grupa de alimente contine ceva valoros. Dar... orice ai decide e bine numai nu te mai necaji atata, nu esti singura. Face parte din viata. N-o sa ajungi de 88 de kile daca nu vrei. Hai, fruntea sus!
Cami, multa sanatate! INsanatosire grabnica!!!
Iulia, nu mi-e clar din meajele tale, ce intentionezi sa faci cu papucica ta? Ai zis ca n-o sa te mai chinui ca si la Alex dar nu reiese ce intentii ai. Vrei sa o impiedici de pe acum cu orice pret sa faca din a suge degetul un obicei sau vrei sa o lasi in pace sa-si suga degetul pana cand se va lasa singura. Eu personal iti spun ca nu ma pot obisnui cu gandul ca fata mea isi va suge degetul. Asa ca lupta e "pe viata si pe moarte". Momentqan se pare ca eu voi castiga. Cand doarme o pun mereu cu sosete mai lungi pe maini (manusile si le scoate) iar cand e treaza stau cu ochii pe ea si incerc sa-i dau mereu ceva de lucru cu mainile. Ii pun suzeta in gura si ii dau mereu cate ceva nou sa tina in mana. Ieri n-a mai avut deloc tendinta de a-si baga degetul in gurita. Incet incet trebuie sa o dezvat. La Stefan a durat cam doua saptamani pana cand a renuntat dar tot asa nu l-am lasat de la inceput. Pe de o parte m-am simtit vinovata si la Stefan si ma simt vinovata si acum la Lucia ca ii impiedic primele placeri, ca ii fac cunostinta cu frustrarea, aduc asa devreme in viata copilului meu interdictia, nemultumirea, gandul ca mama e afurisita. Stiu ca suptul degetului e o chestie care aduce copilului placere, sentimentul unei nevoi satisfacute independent de parinti, etc. dar... nu ma pot eu obisnui cu ideea asa ca trec peste tot ce spun psihologii si ma tin de ea s-o dezvat.

Offf, m-am lungit cam mult. Fug cca am treaba. Va pup pe toate!!!

Si nu in ultimul rand, La multi ani Ionilor si Ioanelor!!!!!! S-aveti parte de o zi superba!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui crengu75

Doniro, vazut filmulet, vazut poze, esti super sexi si frumoasa.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetelor, sunt ingrijorata rau! Hai sa va zic: azi dimineata am simtit la Daria un miros urat. Toata pielea ii miroase groaznic. Capul, corpul, tot... Sotul meu zice ca a folosit la pescuit o solutie pe baza de hormoni care mirosea asa. Parca a peste, sa zic... oribil. Ea e si constipata si am sunat la dr si zice ca e posibil sa aiba legatura (toxinele care nu se mai elimina prin fecale "ies" prin piele) sau ceva de natura renala (dar pipi e in regula).
Ati auzit de asa ceva?

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Ceau,azi e sarbatoare la noi,e ziua Karinei implinim 8 ani,dar in schimb Bogdan a racit ,abia a adormit e plin de muci,la ora 3 mergem la dr.

Mergi la inceput