Mamici cu 2 pitici (3)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manuelutza77 Fetelor care ma ajuta si pe mine sa-mi trec puiuti stiti voi(mami de Karina 7 ian 2001 si de Bogdan 15 martie 2008)si eventual si poze |
esti in lista
Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam
Amalia spune:
Manuelutza LA MULTI ANI Karinei!!
Sa fie sanatoasa, sa aiba noroc in viata si sa va bucurati de realizarile ei!
Imi pare rau ca Bogdan e racit. Multa sanatate!
citat din mesajul lui manuelutza77 Ceau,azi e sarbatoare la noi,e ziua Karinei implinim 8 ani,dar in schimb Bogdan a racit ,abia a adormit e plin de muci,la ora 3 mergem la dr. |
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
OanaRusu spune:
La multi ani Karina!!!
Manuelutza,
1. intri la "profil personal" - in meniul din stanga;
2. click la "editeaza profil" in meniul orinzontal (a doua optiune) ;
3. click pe "+" la "Optiuni Profil + / -" - chiar la sfarsit, dupa "informatii cont" (user name si parola) si apare semnatura
4. la semnatura pui cum ti-a scris Claudia
Sper sa te descurci
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
gabitzam spune:
La multi ani domnisoarei Karina!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
OanaRusu spune:
citat din mesajul lui manuelutza77 Fetelor care ma ajuta si pe mine sa-mi trec puiuti stiti voi(mami de Karina 7 ian 2001 si de Bogdan 15 martie 2008)si eventual si poze |
Daca vrei, iti pot face semnatura similara cu a mea - imi trimiti pe email link-urile la pozele pe care le vrei si iti trimit inapoi semnatura sa ti-o atasezi din profil cum ti-am spus mai sus
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
ana_a spune:
multumesc fetelor de incurajari.
revin mai tarziu ca matei nu sta nici 5 minute singur...si o astept pe soacra in vizita deci cat doarme piciul stau cu soacra la povestri....
va pup si revin
Ne jucam
ana_a spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui OanaRusu
Daca vrei, iti pot face semnatura similara cu a mea - imi trimiti pe email link-urile la pozele pe care le vrei si iti trimit inapoi semnatura sa ti-o atasezi din profil cum ti-am spus mai sus Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4 Priveste partea buna a lucrurilor |
asta mai vroiam sa zic insa copilul asta nu ma lasa sa respir....
Ne jucam
valentina_22 spune:
Manuela, LA MULTI ANI KARINEI! Sa creasca mare si frumoasa si sa fie ascultatoare la parinti! Asteptam pozici de la petrecere!
Aseara eram cu gandul aiurea si am realizat(soc!!!)ca Alexandra mea va incepe la anul scoala!Nici nu stiu cand au trecut anii astia!
doniro, sincer nu stiu ce sa-ti spun, eu nu m-am confruntat cu probleme de genul asta. Dar ca sa fii mai linistita mergi cu fata la doctor.
Claudia, multam mult de tot. Nici nu stii ce serviciu imi faci. Noi inca nu am inceput sa luam Zymaflour, Alexandrei i-am dat si am fost multumita de el.Pentru Andrei nu folosesc momentan decat Vigantolul de 1000, care are o concentratie mai mare de D3, dar se pare ca nici asta nu il ajuta prea mult.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
LA MULTI ANI SI TOT BINELE DIN LUME, PENTRU SARBATORITII NOSTRI DE ASTAZI!
Ioana-Daria de doniro
Ioana de julax
Karina de Manuelutza77, pentru cele 8 floricele adaugate in buchetul vietii.
Multi ani si pentru toate mamicile, taticii, bunicii si toti ce dragi voua care astazi isi serbeaza onomastica.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ana_a spune:
manuelutza, Oana, Claudia va multumesc pentru incurajari. Stiu ca toate aveti dreptate insa trebuie sa recunosc ca imi este greu...dar daca voi ziceti ca o sa slabim cu toatele ma bazez pe sustinere!
Oana, esti tare simpatica!Sa stii ca si eu m-am maritat relativ tarziu...la 26 de ani, poate nu ti se pare tarziu insa surorile mele una mai mare si una mai mica erau maritate de la 20 de ani , una dintre ele avea deja copil de 3 ani.
manuelutza pentru Karina!Multa sanatate si numai bucurii! Sa creasca mare si sa va aduca numai satisfactii!Multa sanatate lui Bogdan!
pentru cei care isi serbeaza astazi ziua numelui, Ion, Ioana!!
doniro, nu stiu ce sa zic legat de mirosul acela urat, sper ca intre timp te-ai linistit. Cu constipatia eu am tras mult cu Stefan, l-am ajutat cu termometrul cand treceau mai mult de 2 zile.Am vazut pozele cu voi, ce ochisori albastri are Victor, iar Ioana atat de negri! Ai doi copilasi superbi iar tu esti o mamica tare frumoasa!
CamiM chiar am vrut sa intreb de tine ine ca ai mai dat un semn!Sanatate multa va doresc, si sa revii in forta pe aici!
asa, manuelutza, hai sa iti explic cum fac eu cu pozele de la semnatura apoi tu alegi varianta care ti se pare ce-a mai usoara:
Deci, in primul rand deschid in tab o fereastra cu profilul meu. Acolo ai posibilitatea sa apesi pe +/- undeva unde scrie adauga optiuni sau asa ceva. Apoi mai deschid un tab cu o fereastra DC ca si cum ai vrea sa raspunzi unui topic. Acolo in aceasta fereastra unde este B de la bold, I de la Italic etc...este si o casuta cu pliculetul specific pentru Outlook express. Ei daca dai clik pe acel pliculet iti apare o fereastra, in fereastra scrii textul care vrei sa iti apara la semnatura, apoi mai dai o data clik si iti mai apare o fereastra unde vei da paste de la linkul cu poze. apoi textul respectiv il colorezi, bolduiesti asa cum vrei dupa care il iei cu copy+paste si il treci in profilul tau la semnatura.Daca folosesti cumva ca si brouser mozilla firefox atunci va trebui sa scrii cu mana culorile gen [red] cuvantul [ /red] pentru ca altfel ele iti apar scrise in josul paginii. Nu stiu daca intelegi....
Asa, este important ca inainte de a da clik pe pliculetul cu pricina sa selectezi "copy" la linkul cu poze ca mai apoi sa poti da direct "paste"
Ufff cred ca am facut o varza...daca nu te descurci cu nici una din explicatii intra de YM adresa mea este anaadam77 si daca sunt pe la calc iti explic on line
Ne jucam