Mamici cu 2 pitici (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

ieri l-am i-am tuns bretonul lui Andrei. Pentru ca nasii mi-au spus clar ca pana la 2 ani nu ii iau motul baiatului si pentru ca parul ii crescuse foarte mult si il deranja rau, m-am incumetat si i-am bagat foarfeca in par. L-am cam ciuntit un pic , dar acum este asa de dragalas.., cra, cra.Am pus si cateva poze cu noua freza a baiatului ,cu indeletnicirile lui de zi cu zi si cu noua lui prietena .
Noi vrem acum sa mergem pana la biserica , poate avem vreo sansa sa luam apa,daca nu este foarte mare aglomeratie! Ne auzim cand revenim!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Nu stie nimeni raspunsul la intrebarea mea?

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Valentina, alaptarea nu se intrerupe la diaree, asta e clar. Cu laptele praf... asa credeam si eu insa la ea nu e o diaree acuta. Si sincer, mi se pare ca in zilele in care o las sa flamanzeasca doar cu sanul meu scaunele ei arata mult mai rau. Cand ii dau lapte praf parca se mai leaga putin. O sa incerc sa-i dau si lapte din ala fara lactoza, sa vedem. Acu' astept si rezultatele analizelor care vin vineri. Ieri, cand a trebuit sa recoltez probele n-a avut nici uns caun pana dupa-amiaza iar apoi a tras rapid 3 scaune ca pentru analiza. Iar piure de morcov sau alte chestiuni... inca n-are 6 luni. Incepusem eu la un moment dat cu piure de morcov dar la cateva zile a inceput diareeea si am lasat-o numa' pe laptele meu. Asa ca acum...

Crengu, nu cred ca e musai sa-i dai lapte praf. Daca vrei insa sa o obisnuiesti sa bea lapte din sticla e bine sa incepi mai devreme ca altfel s-ar putea ca mai tarziu sa refuze sa mai bea lapte dupa ce o intarci. Asa am auzit. Depinde si ce planuri ai tu cu ea.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

buna
ma bag si eu in seama,desi nu am mai intrat pe forum de cateva luni (am stat mai mult la pat pentru ca nu ma simteam bine din cauza sarcinii), dar am vazut intrebarea crengutei si as vrea sa-i raspund
desi nu am alaptat-o pe fetita mea (Ana Daria-10.02.2007), imi aduc aminte ca am citit intr-o carte despre diversificare (din cate stiu asta recomanda si doctorii) ca nu e nevoie sa introduci lapte praf in alimentatia copilului, atata vreme cat tu ai lapte
cand incepi diversificarea, renunti treptat la cate o masa de lapte in favoarea mancarii solide(semi-solide), insa nici vorba sa renunti la laptele matern in favoarea celui praf
...bine, treci copilul pe lapte praf daca te intorci la serviciu si nu poti sa-i asiguri suficient lapte muls pentru o zi intreaga, dar macar ii lasi un bibe/doua
nu stiu daca vei putea/cine va sta cu bebele va putea sa-i dea laptele cu lingurita pentru ca e vorba de o cantitate semnificativa necesara la o masa, nu mai zic cantitatea per zi, insa.....pune-i laptele cu cereale ori cu legume si atunci ii asiguri o cantitate de lapte dat cu lingurita
sper sa-ti fie de folos

Tony de Ana Daria (10.02.2007) si bebe (DNP 14.01.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

ana_a----te rog sa-mi trimiti si mie cartea despre bebei (mai mici sau mai mari)
adresa mea este antoaneta_smaranda@yahoo.com
mersi anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Crengu, eu in prezent ii dau Anei 3 mese (fruct, legume+carnita/ou, cereale) si san, la cerere. Lapte praf nu mai avem deloc in meniu de cateva saptamani, cum am intrat cu mese treptat, tot treptat ne-a scazut suplimentul.
Am cantarit-o duminica sa vad cum ii merge fara lapte praf - a crescut 500 gr in aprox 3 sapt.

Va pup, fug la prunci

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Claudia, vezi intai cum ies analizele si dupa aceea vezi ce tactica aplici. Am crezut ca-i o enterocolita dar bine ca nu-i asa!
Am o mare rugaminte la tine, de fapt la toate mamicile care locuiesc in Germania. Pe la voi pe acolo se gaseste (inca)vitamina D3 injectabila? Am o problema la Andrei cu asimilarea D3 si se pare ca vigantolul nu il ajuta. Am cautat tot Bucurestiul si nimic,o farmacista mi-a spus ca in DE se mai gasste. Cand ai timp te interesezi si pentru mine? Multumesc!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Crengu, si noi am inceput diversificarea de trei saptamani, si il alaptez in continuare pe Raducu. N-a auzit/citit nicaieri ca trebuie sa-i dau si lapte praf pe linga.

Am facut un update la albumul cu baietii mei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Bine v-am gasit in noul an intram si noi sa va uram Un An Nou cat mai fericit si plin de bucurii succese si impliniri.
Noi suntem bine abia acuma ne revenim la program normal, anul nu l-am inceput execelent ca de pe 1 ian am racit toti. da acuma ne trece a plecat si bunicul a fost frumos ne-am plimbat ne-am distrat, nu ne-am diversificat inca da dam semne cat de cat asa ca ne pregatim cu piurerui de legume, fructe si cereale.
In rest nu avem nimic noutati majore am sa intru zilele astea sa va mai pun si poze cu noi daca vreti sa ne vedeti. Multi pupici la toata trupa si bun venit fetelor noi.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Gabitzam sunt frumosi foc baietii tai! M-am uitat cu maaare placere la pozicile lor! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei! Se vede cat de mult se iubesc!

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Crengu, si noi am inceput diversificarea de trei saptamani, si il alaptez in continuare pe Raducu. N-a auzit/citit nicaieri ca trebuie sa-i dau si lapte praf pe linga.

Am facut un update la albumul cu baietii mei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput