Mamici cu 2 pitici (3)
Raspunsuri - Pagina 6
valentina_22 spune:
Ana, am primit cartea, merci multe de tot!
Amalia, sa va disrati la botezul copilului si sa iasa asa cum va doriti!
Oana, samatate multa. Am auzit la o vecina, ca ar face niste raze pentru sciatica ei, ai incercat?
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
julax spune:
Claudia si Ioana e cu manuta in gura.Dar ca si Doniro,suge si cu manusa si se enerveaza de multe ori cand i-o iau ,dar nu vreau sa trec prin ce-am trecut cu Alex.Si inca ceva,am intrebat si la mamicile de la noi din odisee si nu m-am lamurit,referitor la scaunele rare ale sugarilor,cum se explica ca ar asimila tot laptele (si nu au reziduri)si totusi sa faca asa mult kk dupa o saptamana?
Ana pentru articol,daca nu e prea mare efortul as vrea si eu carticica.Trimit adresa pe PM.A sa nu uit,m-am amuzat la felul in care ati petrecut de Revelion
Oana,sanatate multa,n-am nicio idee de vreun leac babesc
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Ana, eu n-am primit cartea, please
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
doniro spune:
Valentina, mersi de complimente ref poze si ref faza cu "sexoasa rauuuu" (da, eu sunt aia din descrierea ta ).
Uite azi, de ex, am stat in casa cu ei pt ca au program aiurea de somn. Victor doarme de 2 ori pe zi si cand se trezeste el, o culc pe Daria. Doar dupa ora 18 as putea iesi dar mi se pare prea tarziu si mi-e cam...
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
Ana, mersi mult pt carte!
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
OanaRusu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentina_22 ... Oana, samatate multa. Am auzit la o vecina, ca ar face niste raze pentru sciatica ei, ai incercat? Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
Nu fac, am ramas intzepenita vineri seara si de atunci n-am iesit din casa - nu pot urca scarile si daca ma rostogolesc 4 etaje (de unde stau pana la parter) tre' sa ma urce husbandul cu frangia de la balcon inapoi acasa.
De aia intreb de ceva leacuri babesti - azi am primit de la medic o recomadare pt ceva spray pe care scrie clar ca-i interzis in perioada de alaptare.
In fine, azi sunt mai bine sper sa evolueze in bine faza nasoala e ca din cauza alaptarii incheieturile sunt mai lejere si de aici problemele - mi se intampla acum a doua oara, prima data a fost in sarcina cu Paul.
O noapte cat mai buna
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
ClaudiaH spune:
Neatza fetele!
Oana, imi pare rau ca te chinui asa. Ti-am dat un oarecare raspuns la celalalt topic.
Iulia, ce vrei sa spui ca nu te mai chinui cum te-ai chinuit cu Alex?
Referitor la caca rar... eu nu mai am problema asta, de 3 saptamani Lucia are diaree asa ca... Iar daca medicul mi-a zis ca e normal ca sugarul alaptat exclusiv sa aiba scaune rare... mie-mi ajunge, nu-mi bat capul. Am mai citit ca fiind relativ fluide si deloc iritante materiile fecale ale sugarului alaptat nu stimuleaza peristaltismul intestinal si bebelusul ajunge sa faca caca doar cand cantitatea devine destul de mare incat sa exercite presiune asupra colonului. NU stiu exact care-i motivul dar... as prefera ca fata mea sa aiba scaun o data pe saptamana si sa ia in greutate decat sa aiba 3-5 scaune pe zi si sa stagneze in greutate (ca acuma).
Ana, merci muuult de carte! N-am apucat sa o citesc; inca desfac la bagaje.
Noi... suntem relativ ok. Stef a reinceput azi gradinita. Lucia tot cu scaunele ei moi si cu mucus. Ieri mi-a adus sotul de la cabinet 3 flacoane sa-i recoltez din trei scaune diferite si sa-i duc azi la cabinet sa-i faca analize sa ii dam de cap ca nu se mai poate. II dau cam la 3 mese completare cu lapte praf cam 60-90 ml. Se simte ca s-a imputinat laptele la mine si oricum cred ca o sa o intarc pana la 1 an, asa treptat deci completarea e binevenita. In rest... la noi a venit un val de frig; acu' sunt -8 grade si pe aici doar rareori sunt temperaturi m,ai mici de -2, chestie care-mi placea, acu' ma uit ingrozita pe geam si ma gandesc cum o sa ma duc afara cu Lucia sa duc probele la cabinet. Dar trebuie sa ies, mai am ceva cumparaturi de facut, tre' sa-l iau si pe Stefan la 14 asa ca... imi iau inima in dinti. Eu... tot grasa si frumoasa [:P] si ca sa fie frumusetea completa, mai nou imi ies cosuri pe fata. N-am avut nici la pubertate asa cosuri cat furnalul dar se pare ca acum inca nu s-au terminat reglajele hormonale de dupa nastere. Noroc ca sotul meu nu pune la suflet. Gata, fug sa fac putin aordine prin casa ca apoi o iau din loc, ma duc sa infrunt cele -8,4 grade de afara. Va pup, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
crengu75 spune:
As vrea sa-mi spuneti si mie o chestie: eu daca alaptez trebuie dupa 6 luni sa-i bag mort -copt si lapte praf in copletarea sanului ( pe langa diversificare ) sau nu? Am gasit intr-o carte cu diversificarea ca se baga la copiii alaptati la san o masa cu lapte la ora 10 si apoi inca una si ramane cu sanul doar dimineata devreme si seara. Voi cum ati facut?
Si inca ceva: daca se baga masa cu lapte praf, cum se da? La coastonas sau cu bibe? Ca daca ii dau bie o sa vrea sa pape? Si daca ii dau bine nu renunta la san?
Hai ca v-am zapacit. Daca stie cineva sa-mi zica si mie.
Maimuta mea are deja 5 luni si incet , incet vreu sa ma lamuresc cu diversificarea ca am uitat tot de la Cristian si pe el nici nu l-am alaptat. Parca a fost mai simplu cu diversificarea.
Oana , nu stiu ce sfat sa-ti dau cu sciatica ta. Doar sa-ti urez sanatate multa.
Claudia, poate ii dati de capat cu caca asta, eu tind sa cred ca e un microbel ceva.
Julax , eu zic sa nu te stresezi cu caca decat daca are mucus, sau daca face prea rara daca e tare bilute sau ca, creionul, am mai spus asta mai demult. Daca ia in greutate e ok.
Doniro, vazut filmulet, vazut poze, esti super sexi si frumoasa.
Valentina22 si tu esti frumoasa, am vazut si la tine pozici.
Pup fetele si astept raspuns.
Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
valentina_22 spune:
Claudia, dar nu ar trebui sa-i dai fetii lapte fara lactoza pentru scaune moi?
Cand avea Alexandra mea 6 luni, a facut o enterocolita urata de tot care a necesitat internarea. Ca regim de masa a luat lapte fara lactoza, mar copt, branzica de vaci, banane si piure de morcovi. Incearca sa-i tii un regim pentru diaree cateva zile si vezi daca merge. Cere si sfatul medicului , am vazut ca alaptezi, la mine era pe alimentatie artificiala. La noi a mers f bine Humana HN 25 care merge luat si sub forma de piure, sau da-i fetii calciu carbonic, un vf de cutit de 3 ori pe zi dizolvat in putina apa sau lapte. Sanatate multa Luciei!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu