Mamici cu 2 pitici (3)
Raspunsuri - Pagina 5
valentina_22 spune:
doniro, inseamna ca suntem vecine. Eu stau la piata 1 Decembrie vis-a -vis de sectia 13 Politie. Tu in ce parc iti faci plimbarile? Daca tot suntem asa de aproape una de alta, ar fi pacat sa nu ne si vedem.Ce spui?
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentina_22 doniro, inseamna ca suntem vecine. Eu stau la piata 1 Decembrie vis-a -vis de sectia 13 Politie. Tu in ce parc iti faci plimbarile? Daca tot suntem asa de aproape una de alta, ar fi pacat sa nu ne si vedem.Ce spui? Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
Acolo sta soacra-mea, pe Jean Steriadi.
Ar fi frumos sa iesim cu totii. La mine e greu cu iesitul, din pacate, pt ca daca sunt singura acasa cu copiii ies doar in parcul din fata blocului pt ca nu conduc. Daca e sotul, mergem in parcul Titan, dar destul de rar. Oricum o sa iti dau un semn pe forum cand iesim. Tu cum faci cu iesitul afara cu copiii?
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
ana_a spune:
am trimis cartea. sa va verificati mail-urile si daca la careva nu a ajuns mai incerc.
in criza de timp...da nici hotarata nu-s ca ma tot foiesc de colo colo da de mi-ar face alcibneva treaba...asta este...dupa sarbatorile astea sa adunat atata lene...ufff
back to work
Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam
Amalia spune:
Ana_a saru mana pentru carte!
Te inteleg cu lenea, ca sunt in aceeasi situatie! Mi-a sosit copilul de la scoala, am reusit sa-i pun sa pape, am spalat vasele si am pus o masina de rufe...in rest, sufletul.. N-am avant sa fac nimic, cred ca si statul asta in casa m-a adus in stadiul asta. E tare ger afara si nu-mi vine sa ies, nu vreau sa risc vreo racela pentru Luca saptamana asta, pentru ca sambata pe 10 avem botezul.
citat din mesajul lui ana_a am trimis cartea. sa va verificati mail-urile si daca la careva nu a ajuns mai incerc. in criza de timp...da nici hotarata nu-s ca ma tot foiesc de colo colo da de mi-ar face alcibneva treaba...asta este...dupa sarbatorile astea sa adunat atata lene...ufff back to work Ana - mami de Stefan si Matei Ne jucam |
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
OanaRusu spune:
Poate aveti vreo idee pt sciatica mea
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
Amalia spune:
Oana din pacate, nu ma pricep sa-ti dau vreun sfat aici!. Dar vreau sa-ti urez sa ai muuuulta sanatate si gasesti o cale sa te refaci cat mai curand, ca sa poti avea grija linistita de puiutii tai!
citat din mesajul lui OanaRusu Poate aveti vreo idee pt sciatica mea Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4 Priveste partea buna a lucrurilor |
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui doniro Valentina, uite: BOTEZ |
Roxana, am vazut pozele, foarte frumoase. Victor este un copil tare frumusel. Acel parinte este preotul paroh Daniel si tot el l-a botezat si pe Andrei. Tu esti cumva tipa aia imbracata intr-o rochita scurta crem de la petrecere? Daca da, jos palaria esti sexoasa rauuuu!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui doniro
Acolo sta soacra-mea, pe Jean Steriadi. Ar fi frumos sa iesim cu totii. La mine e greu cu iesitul, din pacate, pt ca daca sunt singura acasa cu copiii ies doar in parcul din fata blocului pt ca nu conduc. Daca e sotul, mergem in parcul Titan, dar destul de rar. Oricum o sa iti dau un semn pe forum cand iesim. Tu cum faci cu iesitul afara cu copiii? ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) POZE www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE |
pai ii car dupa mine peste tot, daca este nevoie,pentru ca nu are cine sa stea cu ei. In zilele foarte reci, ies f rar,incerc sa-mi fac cumparaturile dimineata cand este sotul acasa, apoi mai ies dupa amiaza cand merg sa o iau pe Alexandra de la gradinita. Cu Andrei cu tot de data asta. Pentru mine nu-i o problema cu iesitul, stiu cam toate parcurile din zona, incepand cu intersectia lui Liviu revbreanu cu 1 Decembrie, parcurile de la Bila si de la Cara, plus cele din jurul casei care sunt in numar de 3! Doar sa-mi spui cand vreti sa iesiti pe afara si daca nu este foarte frig , poate ne vedem
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
sanziana27 spune:
Ana am sa te rog sa-mi trimiti si mie cartea, nu de alta, dar ai mei cacaie pil= fiecare copil, vorba lui Dragos va trece printr-o criza, puseu sau fitza in acelasi timp, adica unul la 2 ani, unul la 4 adresa raluhurezan@ yahoo.com
In timp ce scriu Dragos a format o coada de masini la MC D si toate trebuie sa stea pe birou .
Cu Dragos am inceput operatiunea olita si raportez: a cerut o singura data cand a facut pisu, de 10 ori alarme false si kk in pantaloni!
Greu dna greu !
David in continuare copilul pe care si l-ar dori orice mama, nici nu stii ca e in casa!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David