Mamici cu 2 pitici (3)
Raspunsuri - Pagina 4
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentina_22 doniro, este si biserica mea de suflet. Am descoperit-o cand m-am mutat in cartier in urma cu 6 ani.Aici ne-am logodit si am tinut mortis ca si nunta si botezurile ambilor copii sa le facem tot aici. Sa inteleg ca stati in zona? La multi ani iti spun in avans pentru Ioana ta iubita si pestru prima aniversare a flacaului. De-acum este baiat mare! Ii luati motul acum sau preferati sa mai asteptati? Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
Da, stam pe langa piata Trapezului. Din pacate pe Daria nu am botezat-o acolo pt ca am facut botezul la Snagov, dar nu regret chiar asa tare pt ca am botezat-o in aceeasi biserica unde m-am botezat si eu, asa ca...
Mersi mult pt urari. Nu ii luam motul acum, am vrea prin primavara-vara, sa putem face o petrecere in aer liber.
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
Valentina, uite:
BOTEZ
POZE
doniro spune:
citat din mesajul lui julax Doniro,lasa ca ai sa chefuiesti 2 zile... Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete |
Sa stii ca mi se pare un pic aiurea cum s-a nimerit cu zilele lor. Adica preferam sa ii serbam separat, dar cum e una dupa alta... nu prea avem cum. Mai importanta e aniversarea lui Victor si ma gandesc ca onomastica Dariei ii mai ia din farmec... Nu?!
POZE
ana_a spune:
Gabi, daca citim cartea cap coada ne dam seama ca daca nu este puseu este criza daca nu e criza este fitza si asa o ducem pana pe la 6 ani, apoi pana pe la 14 apoi pana cand se insoara Vorba lui Paul daca nu ma asculta dupa ce cresc asa dau in ei ca in hotii de cai, cum a dat Moromete in Nila La cate mofturi si fite si crize le indura acuma nu cred ca or avea curajul sa nu-l respecte dar mai stii...
Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam
doniro spune:
citat din mesajul lui ClaudiaH 'Neatza! Acuma revenind la mezina mea: draga de ea a descoperit ca are deget pe care-l poate suge. Suntem in plin razboi: sosete pe maini, suzeta, cand se joaca scoatem sosetele si stau cu ochii pe ea. Sper sa mearga, la Stefan a functionat si in 2 sapt. a renuntat sa mai incerce sa-si suga degetul. Daca aveti alte solutii impotriva acestui obicei va rog sa mi le impartasiti si mie. Tre' sa fug ca-s cu asta mica-n brate si nu mai are stare. Va pup, revin. mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
Ufff, avem si noi probleme cu degetul in gura... Victor a inceput sa isi suga degetul pe la 3 luni si ceva. I-am pus manusele, dar isi sugea degetul cu tot cu manusa. Am incercat sa ii dau suzeta, dar nu a primit-o sub nicio forma. Acum isi suge degetul in continuare, dar numai cand adoarme. In timpul zilei niciodata si nici in somn. Doar pana adoarme. Am vazut in farmacii o solutie care se aplica pe unghii; e f amara si probabil ca ar functiona, dar e indicata pt copii de peste 30 luni (deci 2 ani si ceva)... Am incercat sa ii bandajez degetele mari, dar a urlat atat de tare, ca nu m-au tinut nervii...
POZE
Amalia spune:
Ana_a super pasajele! Asa e, sigur sunt pusee de crestere. Sa stii ca la cele mentale nu m-am gandit niciodata!. Te rog mult, trimite-mi si mie cartea cand poti.
Am citit si despre criza de la 4 ani. Maaaare dreptate are autorul! La 4 ani si jumatate...poate putin inspre 5...s-a facut David al meu un ingeras. Nu-mi venea sa cred ca i-au trecut crizele, ca ma pot intelege cu el, ca pot merge oriunde fara probleme, ca putem discuta si ne intelegem din vorbe..un adevarat trai!
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
OanaRusu spune:
Ana, te rog si eu pt carte - macara ca asta cu ori e criza, ori puseu ori fitza, toate se rezolva la fel "sunt alaturi de tine, puiul mamii, da' asa trebuie sa facem ", cel putin in mare
Eu tot cu probleme, nu prea pot sa shed din cauza spatelui - sciatica - azi vine d-na doctor sa ma vada
Fug sa pun pe Ana la nanica...
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
ana_a spune:
Care vreti cartea dati adresele de mail puneti un spatiu intre. si com ca sa nu vi le ia spamurile si le bagati aici ca va trimit cartea.
mai tarziu ca acum nu prea pot dar cum prind timp cum trimit.
Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam
ClaudiaH spune:
Ana, ti-am trimis pe pm adresa mea.
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
valentina_22 spune:
Ana, am trimis si eu PM. Multam'
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu