Mamici cu 2 pitici (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Tony, am sa te trec si in listuta, deseara dupa ce dorm copii. Acum nu pot ca stau cu unul in brate si mi sa nu fac varza pe acolo. am uitat ca eu am deschis capitolul si sunt raspunzatoare de listuta!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

La Multi Ani Maria!!!!!!!!!!!!!

Fetele cu vechime ce s-a intamplat cu voi?
Dany, de ce nu mai treci pe aici?

AdaS, la fel, de ce nu mai scrii? Nici o veste, nimic?

Sanziana, ce faci ? vad ca nici tu nu mai vii cu vesti.

Claudia, sper sa treaca toate necazurile.

Pup toate fetele.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu calc, calc, calc... Pregatesc si rucsacul de gradinita al lui Andrei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

gabi, ,idem, fara partea cu calcatul insa!
Claudia, sanatate lui Stefan totusi, de la ce se face lichidul asta? Si Alexandra a vorbit tarziu si inca mergem la logoped. A fost consultata de un orl-ist, pentru o otita,dar altceva nu mi s-a spus.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry ca nu am mai dat pe aici da nu prea am stat pe net cam busy destule pb ca la inceput de an multe planuri etc deci busy busy.
Am zis sa va zic si voua poate va intereseaza.

Fetelor pun asa cu rosu poate cineva are nevoie pt nepoteii, finuti etc.
Vreau sa vand leaganul fisher price adik www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/0984470.htm" target="_blank">asta, saltelutza de joaca adik www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Toys/Playmats-and-Gyms/FisherPrice-Perfectly-Pink-Fairyland-Gym 0029363 ?cm_mmc=Feed-_-Google%20Base-_-N%2FA-_-Fisher-Price%20Perfectly%20Pink%20Fairyland%20Gym" target="_blank">asta, barcutza www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3480586/c_1/1%7Ccategory_root%7CToys and games%7C10198115/c_2/2%7Ccat_10198115%7CNursery toys%7C10198284/c_3/3%7Ccat_10198284%7CPlaymats and gyms%7C10198294.htm" target="_blank">asta si bouncer-ul www.mothercare.com/Chicco-Do-Re-Mi-Bouncer/dp/B001F4T9ES/sr=1-6/qid=1231704292/ref=sr_1_6/280-4383712-3215956?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=77156031&mcb=core" target="_blank">asta.
Am zis sa va intreb pe voi daca vreti sau daca stiti pe cineva care vrea, daca nu no pb dau anunt aici.
Toate sunt in stare f buna au cutia originala, instructiunile, tot tot, sunt curate, spalate, dintre toate barcutza e mai folosita dar e in stare f buna in rest celelalte sunt ca noi.
Livrarea o fac prin curier vi-l aduce la usa cam in 3 zile de cand il trimit eu ajunge in ro si de acolo in fct de cat de rapid se misca ei ajunge si la voi.
Daca va intereseaza dati pm/mail sau mesaj pe mess si discutam preturile si alte detalii.
Deci daca va intereseaza dati un semn.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Maria Sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor tai! Dany sa-ti traiasca printesa!!!Wouuu ce repede a trecut un an....nu-mi vine sa cred!

nicomico bine ai venit!

Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Claudia, sanatate multa

Dany, ce mare e Maria!! si asa frumoasa - ca si Andrei, de altfel. Sa va traiasca, frumos tort, da' nici pe departe asa frumos ca sarbatorita

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Maria

La Multi Ani
pt primul anisor sa cresti mare frumoasa si sanatoasa si sa fii cat mai happy alaturi de mami, tati si fratiorul Andrei. Multi pupici din uk.

Nico welcome nice to c u here.
Noinsuntem ok cum am zis tare busy marti tre sa ajung la dentist pt traatmentul final la dinti poate se albeste dintele ala mai negru din fatza, aseara am mutat-o pe Ami in camera cu Ari si totul este super ok, eu tre sa sun sapt asta sa merg sa vb cu un career advisor sa vedem in ce directie e mai bine sa merg si ce trebuie facut ca sa iasa totul bine. Avem de facut acte avem de platit datorii efectiv nebuneala stres speram incet incet sa se puna toate la loc si sa intram intr-un ritm mai lejer.
Pupici multi la toate fetele si spewr sa reusesc sapt care vine sa pun si poze.
Va uram o sapt cat mai placuta si cat mai usoara.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Neatza fetelor!

Am modificat in listuta.
As vrea sa trecem si zilele de nastere a mamicilor asa ca sa vi le treceti aici cu bold sa le vad si sa facem o listuta.

Daca mai trebuie ceva modificat la lista sa scrieti ca ma execut.

dany, fug sa vad si eu pozele voastre si petrecerea ca inca nu am apucat.

Matei doarme, dar indata se trezeste si apoi nu mai scap de el Este un dulce si nu mapot dezlipi de mutritza lui. Mai ales acum ca a inceput sa gangureasca "mai serios" scoate sunete mai multe si face tot felul de combinatii de vocalize. A reusit chiat "gata" "tete" "tata" "ata" "ada" si multe altele

Fug ca sa trezit

va pup

Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ana, eu sunt pe 21.11.1967.

Jos in lista de date de nastere nu sunt toti copiii, cel putin ai mei nu sunt.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput