Mamici cu 2 pitici (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicomico

hello hello
vreau sa ma inscriu si eu: mama biancai 31.07.2006 si a lui bogdanel 19.06.2008
am si doua cunostinte de la piersicutze: doniro si mada_mxm: ma bucur ca v-am gasit pe aici
nu m reusit sa citesc decat cateva pagini de la primul capitol dar vreau sa stiti ca sunt si eu pe aici
va pup pe toate
nico

p.s. singura mea problema este gelozia biacai, care nu a trecut nici acum cand baiatul are 6 luni, inca vrea sa il zgarie, sa il muste desi de cele mai multe ori il iubeste mult mult de tot

Bine ai venit si aici!

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor,
Va ofer o calda cu croissante..sau niste suc..
Ieri ne-am botezat puiul mic! Mi-a placut mult slujba de la botez de ieri. Am avut norocul ca fim singurul botez din biserica...ca deh, care mai e nebunul sa se inghesuie sa-si boteze copilul pe gerul asta.. Luca a fost linistit, a plans putin cand l-a scos din apa si-n rest a stat cuminte.
Dupa cum ma asteptam, la restaurant a inceput show-ul. N-am avut cu cine sa-l lasa acasa, asa ca l-am tinut cu mine acolo...si din cauza agitatiei, a galagiei si a colicilor, n-a supt mai deloc de la 16 la 24 cand s-a terminat si a stat numai treaz..excepie facand juma de ora. Asta n-ar fi fost o problema, daca MACAR DE DATA ASTA ma ajuta si pe mine cineva.. Noroc cu prietenele mele ca am reusit sa inghit cativa dumicati si sa merg la toaleta. Nu s-a pus problema de dans, distractie si alte alea. Deh, fiecare cu familia lui...nu-i putem alege, ne nastem cu ei..

De indata ce fac rost de pozici vi le arat! Sa vedeti la biserica ce copilasi frumosi aveam: ai nasilor, ai finilor, ai nostrii, plus ai unor prieteni...comorile noastre cele mai de pret!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Noi am petrecut ieri de ziua piticilor, a fost frumos, dar din pacate nu am avut alti copii la petrecere si Daria a fost cam dezamagita. Dar s-au simtit bine si ei. Am facut si eu cateva poze, dar astept sa imi trimita prietena mea care s-a ocupat de poze ieri (se pricepe tare bine).
Asta e preferata mea!
Aici in brate la mine. Si bineinteles nu putea sa lipseasca printesa Daria.
Va mai arat, dar cand le primesc pe celelalte. Va pupam!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Maria!!!!!

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Dragele mele azi va invit la o felie de tort si o cupa de sampanie cu ocazia impliniri 1 anisor de viata a Mariei

Multumesc Oana pentru urari

Am sa revin mai tarziu .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

La multi ani Maria!!!!

Fetele, la mine nu stiu cum e da' nu mai am timp de nimic si sunt mereu obosita si ma doare capul. Rezultatele Luciei nu au vnit vineri a ramas pe luni. Continua sa aiba scaune moi desi dupa prima zi de laptic contra diareei parea sa se fi potolit. Ieri a avut vreo 6 scaune. Luni se duce sotul si se cearta cu aia la cabinet, nu se mai poate, e o luna de cand are diaree. Trebuie sa se poata face ceva. Stefan are din nou lichid in urechi. Deci la noi e o perioada gri. O sa mai revin dupa ce vine mama, poate ma mai linistesc. Va pup pe toate!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dragelor!
Amalia, sa va traiasca micul crestin! Stiu si eu cum este cand nu ai nici un ajutor. Si eu sunt in aceeasi situatie ca tine.Foarte rar ma pot baza pe ai mei si prefer de cele mai multe ori sa ma descurc singura, chiar daca asta presupune, sa-i iau peste tot dupa mine, sa am mai putin timp pentru mine si sot.
Roxana, ce spumcipi sunt piticii tai! Victor are niste ochisori superbi, iar Daria este frumusica foc. Imi place tunsoarea ei, la fel este si a Alexandrei, numai ca de curand i-am facut breton. Sa stii ca seamana piticii tai intre ei!
danybv, sa-ti traiasca Mariuca! Sa va bucurati de ea, sa va aduca numai bucurii si sa va faca sa fiti mandri ca sunteti parintii ei! Ii luati turta astai?Asteptam pozici de la petrecere si lista obiectelor alese!
Claudia,sanatete Luciei si lui Stefanut. Imi para rau sa aud ca aveti din nou probleme de sanatate. Neaparat sa-i dati de capat cu diareea fetei, nu-i de gluma cu asta. Stefan de la ce a facut lichid in urechiuse? Noi nu am avut asa ceva pana acum si nu prea stiu despre ce este vorba. Are de-a face cu otita? Sper sa vina mama ta, cat mai repede ca sa te poti relaxa si tu un pic. O sa vezi ca te vei simti mult mai bine si totul ti se va parea mult mai roz. Pana atunci iti oferim multi ca sa ai puterea sa faci fata greutatilor!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

LA multi ani!Maria

Mergi la inceput

Fetelor, multumim de complimente. Am si eu o intrebare: trebuie sa ii facem Dariei analize de urina (sumar si urocultura). Si nu prea stiu cum sa procedez (cum sa colectez urina din primul jet pt sumar si din "mijloc" pt urocultura? Ca doar nu ii pot spune "tine-te un pic ca sa schimb recipientul"...). O fi problema daca ii colectez intr-un singur recipient (steril)?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Doniro, recomandabil e sa recoltezi din mijlocul jetului si daca ai doua probe, recoltezi cand face pipi o data una si la urmatorul pipi a doua proba.

Valentina, nu e otita, e o acumulare de lichid in urechea medie si care nu doare doar ca deformeaza anumite frecvente din sunete si incetineste procesul de insusire a vorbirii. E o chestie nesimptomatica si trece de la sine de cele mai multe ori insa la copiii cu probleme de vorbire (Stef a inceput sa vorbeasca mai tarziu si este si copil bilingv) e important sa auda foarte bine motiv pentru care este controlat periodic. A mai avut asta si in primavara. Speram ca trece repede. Nu e nimic grav dar m-am saturat sa tot apara belele. Sunt intr-o pasa mai proasta acum dar o sa-mi treaca.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput