Mamici cu 2 pitici (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

voi ati reusit sa slabiti cu vreo dieta dupa nastere?
dupa ce am nascut-o pe daria a durat cateva luni pana kg au inceput sa scada; apoi brusc am inceput sa dau jos, fara dieta, pentru ca alergam dupa daria peste tot (incepuse sa mearga)
acum am luat in greutate si mai mult decat atunci si, de cateva zile, am inceput sa realizez ca au trecut 2 ani de atunci, organismul meu nu mai e atat de "atlet" (cand eram gravida cu daria mergeam pe jos la job--cca 30 min), nu mai am exercitiu
oricum nu pot tine un regim in adevaratul sens al cuvantului pentru ca vreau sa alaptez (sper ca de data asta voi reusi, cum am mai sus la daria a fost un esec, desi aveam lapte)
oricum, cand va fi momentul voi sti ce sa fac; am inceput sa studiez un pic regimurile de slabit si am inteles ca daca un regim intra intr-o perioada de stagnare trebuie sa treci la alt regim pentru a continua cursa cu kg; e nevoie de sport / masaj (cine oare are timp daca se ocupa si de copil????)
am auzit ca nicoleta luciu a slabit imens: a inceput dieta la 3 sapt dupa nastere (cred ca nu alapteaza) si a slabit parca 30 kg?!? in 45 de zile (sau era invers 45 kg in 30 de zile)
a incercat cineva dieta asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Tony, am vrut sa te adaug in listuta dar Ana a facut capitolul asta, te adauga ea sau te adaug cand fac capitolul urmator
Luciu a slabit cu "zeama de cutit" - a factu liposuctie.
Mai bine nu te gandi la dieta acum ai doua prioritati - nasterea si alaptarea nu te supara ca ma "infig" la sfaturi, da' cum ziceam mai demult si Anei, kilele sunt o chestiune destul de banala in viata noastra, nasterea si alaptarea sunt doar de 2-3 ori in viata

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Tony, am sa-ti zic eu cum am slabit ,la prima sarcina am plecat de la 57 kg si am ajuns la 72 (aveam 24 ani) cand am venit acasa in 3 luni am slabit si am ajuns la 57 kg doar alimentanduma la regim pentru copil sa-l alaptez ,adika am mancat fara prajeli si am renuntat la dulciuri,nu am baut suc deloc ,dar am mancat chiar bine de 3 ori pe zi ,iar la 6 sapt. de la nastere am facut abdomene multe am avut mare ambitie ,acum am plecat de la 58 de kg si am ajuns la 70 kg dupa ce am nascut am avut 63 de kg il alaptez pe Bogdan si acum nu am tinut de loc dieta ,nu am facut sport ,chiar mananc foarte bine si sunt fan dulciuri ,nu stiu cum dar am slabit fara a face nimik in sensul asta ,acum bogdan are 9 luni jumate si eu am din nou 58 kg ,cred ca cu doi copii si cu treburile din casa ,ne dormit etc . slabesti (eu iau si vit. materna ca am ameteli).Nu-ti fa griji de acum important e sa fiti sanatosi si sa ai lapte pentru bebe ,apropo nici eu pe Karina nu am alaptato decat 3 luni ,asistenta ma pus sa-i dau complectare si asa sa dus toata treaba...te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Tony, este super daca te tin doar atat in spital! Eu dupa ceza am stat 5 zile, imi doream cu disperare sa vin cat mai repede acasa. Am vazut ca ai acasa o fetita asa ca imi dau seama ce bucurie vei face celor de acasa cand le vei aduce o puta mica! Municipalul este un spital bun, curat are o sectie de neonatologie foarte buna, doar ca din cate am auzit medici si asistentele de aici sunt mari spagari!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

hello hello
vreau sa ma inscriu si eu: mama biancai 31.07.2006 si a lui bogdanel 19.06.2008
am si doua cunostinte de la piersicutze: doniro si mada_mxm: ma bucur ca v-am gasit pe aici
nu m reusit sa citesc decat cateva pagini de la primul capitol dar vreau sa stiti ca sunt si eu pe aici
va pup pe toate
nico

p.s. singura mea problema este gelozia biacai, care nu a trecut nici acum cand baiatul are 6 luni, inca vrea sa il zgarie, sa il muste desi de cele mai multe ori il iubeste mult mult de tot

Mergi la inceput

nicomico, bine ai venit printre noi.
Cu multa rabdare va trece si gelozia fetitei. La noi chiar daca Alexandra nu s-a manifestat prea rautacios fata de Andrei, sunt si acum momente cand il mai imbranceste sau ii ia jucariile , desi sunt ale baietului. In general atunci cand sunt impreuna, trebuie sa am grija sa ma comport la fel cu amandoi. Primeste o mangariere, un sarut, o imbratisare Andrei, in secunda urmatoare ma intorc si spre Alexandra. Greseste Alex o cert, la fel procedez si cu Andrei. Intr-o zi nu am fost atenta si l-am pupat pe Andrei pe frunte. Alexandra era la calculator si nu m-am dus si la ea. Pe moment nu a spus nimic, dar dupa 10 minute, s-a ridicat de la calculator si fara sa spuna o vorba s-a urcat in pat. Cand am vazut ca sta foarte retrasa. normal ca m-am dus la ea si abia am putut sa-i smulg vorbele. Era suparata ca il pupasem pe Andrei si pe ea nu! Incearca sa-i incluzi pe ambii copii in diverite joculete, roaga fetita sa -ti aduca suzeta, biberonul, paturica, o jucarie sau un pampers, fa-o sa se simta utila. Cand va vedea ca este bagata si ea in seama se va simti mai responsabila si incet va inceta cu micile rautati. Si neaparat acorda-i aceasi atentie, ca baiatului. Zicem noi ca sunt mici si nu baga de seama, dar ne urmaresc din umbra fieacare miscare.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

oana ---ai mare dreptate: nu ne intalnim prea des in viata cu aceasta "situatie"; asa e; imi aduc aminte cum era la daria, cum o priveam de parca o minune aparuse acolo in patut si nu puteam sa ma uit in alta parte de la ea; cand am alaptat-o (asa putin timp cat a fost), dar si pe urma cand o tineam in brate, aveam un sentiment ce nu poate fi descris in cuvinte
imi aduc aminte ca avea daria vreo 2-3 luni si eram obosita franta asa ca am rugat-o pe mama sa o tina cat ma intind eu un pic; cand am intrat in camera sa o iau pe daria am descoperit ca fetita mea statea cu ochii pe usa; mama mi-a povestit ca in jumatatea de ora cat lipsisem eu, daria numai acolo s-a uitat: sa vada cand ma intorc; va dati seama ce bucurie s-a vazut pe fata ei cand am aparut si am luat-o in brate
traiesti pentru asemenea momente

tonylexa (27.01.1980) mami de Ana Daria (10.02.2007) si

Mergi la inceput

valentina --- am nascut-o pe daria tot la municipal
sincer, mi-a placut acolo foarte mult
singurele lucruri de care nu am fost multumita au fost: (1) asistentele de la nasteri naturale care nu se comportau tocmai frumos; adica tot comentau ca suntem prea multe gravide (am auzit-o pe una din ele spunand chestii mult mai urate), desi ele se uitau la tv de pe canapea si rar veneau in salonul de travaliu; intr-adevar pareau sa astepte spaga; eu am dat numai celei care mi-a facut un calmant (dr meu a sunat acolo si le-a zis ce sa faca pt ca ele nu se gandeam la asa ceva
ce deosebire de asistentele tinere de la nasteri prin cezariana, ce atitudine frumoasa, fara a astepta ceva, inclusiv asistentele de la salonul de reanimare se ocupau de toate mamicile; era o mamica care se vedea ca nu are bani si se ocupau de ea, isi dadeau interes
aceste doamne merita
(2) dr jianu---am asteptat-o cu nerabdare sa vina in salon sa o vada pe daria (ne gandisem chiar sa o rugam sa fie pediatra copilului), o vazusem la tv si imi facuse impresia unei dr care stie ce spune si ce face; totul e adevarat: stie ce spune si stie meserie, dar e ingamfata si, in plus, ne-a spus ca nu se deplaseaza (era in urma cu 2 ani) decat daca e luata cu masina si onorariul e de la 100 RON in sus pentru fiecare deplasare

in rest am amintiri placute si m-am bucurat mult sa plec acasa asa repede;de altfel, mai am doua prietene care au nascut acolo (una in martie, cealalta in aprilie) si au trecut prin aceeasi experienta, au plecat acasa tot in a 3-a zi
toate am fost operate de dr radoi

Mergi la inceput

manuela --- e super ca ai pus atat de putine kg si ai reusit sa le dai jos
eu am luat mult in greutate si stiu ca ma asteapta o lupta grea
dar sunt dispusa sa o duc
oana --- nu am de gand sa tin nici o dieta atata timp cat imi conving puiul sa pape de la mine si am de gand sa-l conving, nu vreau sa apelez la lapte praf
daca (si e un mare daca) nu voi reusi, atunci voi lua in calcul sa tin o dieta asa curand
stiu ca oricum se vor duce din kg, insa eu vreau sa slabesc mai mult decat am pus acum , la sarcina asta; vreau sa dau jos vreo 30 kg!
e o tinta pe care o voi atinge cu vointa maxima si..cu ajutorul copiilor
ana --- te rog sa ma treci si pe mine pe lista
tonylexa (27.01.1980) mami Ana Daria (10.02.2007) si (DN 14.01.2009)
mersi

Mergi la inceput

Noapte buna fetelor si vise placute!
tuturoe!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput