Mamici cu 2 pitici (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!

doniro---nu stiu ce sa zic despre miros;iarna trecuta , daria a facut diaree si mirosea ciudat totul, aveam impresia ca mirosea si pielea ei; insa, a trecut imediat ce am incetat medicamentatia pentru raceala si febra i-a trecut totul, diaree si miros
asteapta sa vezi ce zice medicul; e singurul care poate sa iti explice si sa te indrume; oricum, gandeste-te la e a mancat si daca i-ai dat medicamente in perioada asta;sigur te va intreba medicul

ana---eu am luat mult in greutate dupa prima sarcina; am slabit fara efort prea mare din partea mea pentru ca in momentul in care daria a inceput sa mearga, atat alergam dupa ea (daria s-a ridicat in picioare pe la 6 luni si 3 saptamani, si exersa singura indiferent de ora; de mers a mers pe propriile picioare in aprox 2 luni), incat si burtica si picioarele si-au revenit (am dat jos 20 kg din 30 cat luasem cu sarcina); acum, la a doua sarcina am luat in greutate 20 kg si am decis (sper sa reusesc) ca trebuie sa slabesc cam 30-35 kg in total ca sa ma simt bine in pielea mea
nu stiu daca de data asta voi reusi sa alaptez, sper din suflet; in acest caz, nu ma voi apuca de un regim drastic, doar voi renunta la cartofi, orez, paste fainoase; daca vrei, iti pot trimite cartea lui montignac despre alimentatie care te invata cum sa mananci sanatos, fara sa te imbolnavesti si sa slabesti
eu intentionez sa o urmez; in timpul sarcinii am urmat partial aceste indicatii (cu acordul medicului meu) si a fost bine, am avut o perioada buna cand doar bebele lua in greutate, eu nu; pe urma m-am lenevit si am renuntat
mi-a parut rau ca nu am putut sa o alaptez pe daria pentru ca mi-am dorit mult, mai ales ca aveam lapte; am gresit sa-i dau lapte praf dariei ca o completare la mesele cu laptele meu si treptat, a refuzat sanul (ajunsesem sa ma mulg ca sa o fac sa bea lapte matern, chiar din bibe), insa impulsul psihic a fost mai puternic;stiti cum e: te stimuleaza sa "produci"lapte faptul ca bebele tau sta la san, asa ca in2-3 saptamani s-a terminat totul, desi luam ceaiuri pentru stimularea lactatiei
de data asta, sper sa fie altfel; adica nu voi ceda
imi dau seama ca la primul copil esti complet ametita, speriata de tot si pana te dezmeticesti.....; acum ma simt calma si stapana pe situatie ;desi, inca nu stiu cum e cu doi;dar se pare ca voi avea ajutoare: de data asta sunt si parintii mei implicati, asa ca....
nu mai pot sta la calc pentru ca pitica mea vrea sa citim o poveste, asa ca....

tonylexa(27.01.1980) de ana daria (10.02.2007) si (dnp 14.01.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ana, multumesc pt carte

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata fetelor si hai la .. imi revin vedeti?

Oana cum te mai simti?

Claudia multumim frumos
Cat priveste degetul in gurita hai sa va zic cum sta treaba la noi; Sofia nu a tinut nimic in gurita ca bebe(nu suzeta, nu deget) acum de vreo luna-doua ne lupatm cu ea ca isi roade unghiile ceva de speriat, am incercat sa ii explicam , sa o ignoram, sa o certam.. nimic nu funtioneaza...

Doniro multa sanatate Dariei

Manuela la multi ani Karinei! si multa sanatate lui Bogdanel.

Ana multumesc mult si nu mai fii stresata .. uite se poate si mai rau asa ca mine si inca nu disper..- eu fac parte din mamele pentru care alaptatul nu slabeste ci ingrasa ca toata ziua as rontai.. mai ales dulce...

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cami, si eu sunt tot o mama din aceea care se ingrasa de la alaptat. Si la primul copil tot asa a fost Acum, ce sa zic? Eu mai am si o varsta, am sarit de 41, pentru mine ar fi cred dublu efortul cu slabitul. Acum 10 ani aveam cam 25 de kilograme mai putin (nu eram maritata & copiii). Musai sa fac ceva de la vara, cand nu o sa mai alaptez. Noroc ca barbata-miu nu-si face probleme cu greutatea mea, ba din solidaritate se mai ingrasa si el nitel

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata!

Nu am noutati, am trecut doar sa fac prezenta. Suntem ocupati tare; Lucia mea nu mai doarme ziua decat reprize de jumatate de ora dupa care sta 2 ore treaza. Nu apuc sa o culc bine ca s-a si sculat. Azi mergem in oras (la ergoterapie) deci Stef. nu merge la gradinita deci, m-am scos, nu am timp de nimic. Inca e zapada pe aici si frig si-mi place la nebunie sa ies afara dar... n-am ce face. Saptamana viitoare vine mama mea la noi si sta pana in martie. Sper sa am mai mult timp sau macar cand am ceva de rezolvat in oras sa nu mai car copiii dupa mine. Am 1000 de planuri si idei in cap dar... timp ioc. Asa ca va pup dragelor si fug sa pregatesc copiii. Revin mai dupa-amiaza, sper. O zi faina!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Gabi , mai bine mai dolofane si cu familion mare decat subtirele si singurele

Eu nu-s prea bine cu raceala, am puroi la amigdale, tusesc ingrozitor, si am pimit antibiotic doza cam mica si nu stiu dc o sa-mi treaca... Asta mica papa tare rau de 2 zile incoace, si parca s-a stafidit brusc.... acuma ma lupt cu ea sa pape si sa suga...

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Neata fetele!
Multam de cafea Cami.Tare buna.
Am citit tot dar nu mai am timp de scris. Revin mai incolo. Pupici.
Aaa,.... clar de acord cu Oana.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Va multumesc mult pt raspunsuri, complimente si incurajari. Am fost cu Daria la doctor aseara, nu i-a gasit nimic... Nu a mai auzit de asa ceva, deci habar nu am ce a fost. Acum nu ii mai miroase pielea, doar la pasa se mai simte mirosul, deci banuiesc ca e totusi infectie urinara. Ne-a dat un set de analize de facut (sange si urina) si sa speram ca ne lamurim.
Azi e zi mare pt mine si baietelul meu. E ziua lui, dar eu simt ca e si a mea. E ziua noastra, pt ca acum un an el venea in viata noastra, iar pe mine ma implinea, ma facea atat de fericita si mandra... Asa ca noi doi impartim ziua asta speciala. Parca a fost ieri. Sambata petrecem la dublu (si onomastica Dariei de ieri si aniversarea lui Victor de azi). Abia astept! O sa va aratam poze.

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doniro, la multi ani puiului mic Victor, aniversare fericita la implinirea unui an minunat! Sa va aduca multa fericire in continuare in viata voastra!

Oana, sanatate multa si tie. Tare pacatoasa vremea asta rece, cu viroze si raceli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Doniro, la multi ani puiului mic Victor, aniversare fericita la implinirea unui an minunat! Sa va aduca multa fericire in continuare in viata voastra!

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput