Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (251)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Am reusit sa vad si eu acum pozele cu nazdravani care mai de care mai frumosiCe mi-e dor si mie de o zapada adevarata .As vrea sa vad cum ar reactiona Vladut la sanius.La anu sa ajungem sanatosi o sa fim in tara cu siguranta

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, m-ai amuzat copios pe ziua de azi. Habar nu aveam de reclama cu Clooney, dar expressor avem si e numai pentru expresso. Oricum eu nu ma dau in vant nici dupa cafea si nici dupa Clooney.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, draguta mea, am ratat strudelul cu branza si de data asta, ca zau nu ma dau in vant dupa branza dulce. Dar cu mere am mancat din belsug.

Roxy, zau ca tu nu ma mai iubesti! A doua oara o patesc eu cu tine. Intai pretzelu', acum strudelu'. Tz-tz-tz!

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

I-auzi la ea, dar asta e iubire sa ma impingi la excese culinare? De acum incolo insa o sa iti trimit tie prin posta.

Numai sa nu o ia pe 'rume'...ca poate ajung inapoi la tine...sau poate la Duamna C?

===============
Poze

In privinta mea stai linistita, ca le-am refuzat o data, mai refuz si a2a oara. Dar pentru dna C nu bag mana in foc!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Timpul la calculator mi-a expirat, e randul sotului...merg sa strang bradul! Va pupacesc si pe curand!

Roxy, nu cauti tu sa-mi dai un link la hotelul ala unde v-ati destrabalat in Turcia? Pliz!

===============
Poze

http://www.corneliaresort.com/diamonden/index.html

Uite aici. Vezi ca asta vara nu aveau site-ul decat in turca, era abia deschis cand am mers noi. Acum vad ca pagina principala e in engleza, nu am verificat daca e complet.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Moldoveanca, sanatate multa puiului, imi pare rau ca tot nu e bine de tot. Asa da surpriza cu Dubai, astept impresii ca aveam si eu in plan destinatia cu pricina. Vazut si baiatul scump si zambaret.

Valentina, important e sa vezi tendintele. Uneori nu apuc sa vad pana o comite.

Cecilia, lasa ca la anul nu il mai dai jos de pe sanie.

Mandarinutza, am notat recomandarea sa stii. Imi amintesc ca am vazut poze cu Antonia la vulcanii noroiosi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Isabeluta, cand Antonia a refuzat mancarea pasata i-am introdus ca prime feluri: ciorba de perisoare de vacuta, ciulama de pui cu mamaliguta, mamaliga cu branza si smantana/iaurt si apoi si alte feluri: supa de galuste, ciorba de legume cu pui si cu fidea/[paste, dovlecei umpluti din carne de pui/vaca, musaca de dovlecei, pui cu rosii si cartofi, tocanita de cartofi si piept de pui, file de peste facut la steamer+piure. Eu fac ciorbele mai groase, adica pun multe legume: morcov,dovlecel, pastranca, telina, cateva boabe de mazare, cartof, ceapa. De pilda cand ii dadeam ciorba de periosare ii puneam intr-un castron 2-3 perisoare + legume de toate felurile din ciorba si zeama, le pisam cu furculita si le servea asa.Ciulamaua iarasi este un fel de mancare preferta de copii. Pun la fiert cateva pulpe superioare(poti sa pui si una singura) + morcov + ceapa. Duypa aproximativ o oara cand a fiert carnea, pun intr-o farfurie o lingura de faina si 2-3 polonice de supa, bat bine astfel incat sa iasa o compozitie fara cocoloase,si vars continutul intr-o carticioara pe foc in care am puns putin unt la incins, repet procedura cu faina si supa(in functie de cata ciulama faci)si o vars n carticioara de pe foc. Amestec cu o fucruliat compozotia din craticioara de pe foc paa se omogenizeaza bine si nu are cocoloase si da putin in clocot, dupa care o iau de foc. daca au mai ramas cocoloase de la faina poti sa o treci la sfrasit printr-o strecuratoare. In compozitia de ciulama adaug morcovi si carnita taiata bucatele + 2-3 linguri de mamliga. Poate fi servita si fara mamaliga.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Roxule cat te invidiez eu pt vacantele astea in doiOricum al meu sot nu e de acord sa mergem undeva fara printul mostenitor asa ca nici nu mai visez.Poate cand o fi Vlad de 18 ani

Cred ca Vlad este prea cuminte, ca altfel nu imi explic. O solutie e sa mai faci repede un bb, probabil acum e interesul mare, dar dupa o vreme de mers in conced cu puiul si mai alescand mergi cu 2 copii cred ca brusc simti nevoia si de odihna in 2.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cecilia, ati mai fost anul asta la locul de joaca din auchan ? ca am auzit ca o sa se inchida, din cauza ca e si bar ( se fumeaza inauntru si nu mai e voie, cu toate filtrele lor de aer).

i-am luat o jucarie lui Andrei si a batut recordul la cat s-a jucat cu ea. e vorba de o jucarie muzicala, cu cheie,volan, schimbator de viteze, si un maimutoi care se roteste. e super-incantat, sa vedem cat il tine.
si daca tot ziceti de concedii de anul asta, mai adaug si eu bilete pentru Londra, in aprilie. daca ies vizele pentru america, bifam si asta, dar e cu semnul intrebarii, eu sunt in CIC si sotul numai in contracte de colaborare, am inteles ca e cu minus asta, ar fi fost ok contract de munca pe perioada nedeterminata.mai sapam !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Roxule cred ca impresii o a am tare bune ca mrgem la un hotel de care am auzit numai de bine plus ca sotul a mai stat acolo.Iar Vlad e un copil cuminte pana il scoti putin in aglomeratie si incepe sa urleee.Daca sta el in barlogul luicopilasi pe care ii cunoaste si muulte animale e cel mai fericit.Iar bebe 2 o sa mai astepte multisor ca sincer acum nu sunt pregatita.Le admir pe fetele curajoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

i-am luat olitza care canta, mai are cineva ? am pus apa in ea si canta lambada . inca nu i-a facut proba, nu-i momentul .
culc baiatul ca-i rupt de oboseala.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput