Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (251)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Papanash viza pt America o obtii super usor daca il lasi pe micul terorist acasaAsa ne-au sfatuit niste prieteni.Dar cum al meu sot e legat de Vlad amanam aceasta calatorie.Deci pe cand la Londra?

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am uitat sa va zic ca mi-a fost foarte greu fara net ( adica fara forum) cat am fost plecata si o saptamana cat n-am avut net acasa ( dar vad ca a fost cu folos, ca ne-a dublat viteza ). studiez ofertele si imi pun si mobil, sa nu mai raman in pana

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Uite aici o sa mergem
http://www.jumeirahbeachhotel.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mai auzim de olite cantatoare, dar de fundal lambada zau ca nu. Sa o foloseasca sanatos Ghighi!

Papanash, daca se joaca si maine cu jucaria, vrem si noi. Deci si voi aveti planuri de calatorii pentru la anul. Sigur va fi super la Londra.

Moldoveanca, cum se cheama locatia din Dubai?

De data asta chiar nu m-am gandit la nimic concret. Tati voia sa mergem din nou la Disneyland cu totii, eu am propus prin mai, dar mai ramane de vazut. Pana atunci nimic in plan, poate un weekend la Cheile Gadistei.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Moldoveanca, daca ma intrebi pe mine, nici nu cred ca esti pregatit vreodata. Abia acum am vazut ca ai postat deja link ul.

Rox , mamica

Mergi la inceput

ce chef de munca avem,deja ne gandim la vacanteEu asa supravietuiesc gandindu-ma ca vine si vacanta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Uite aici o sa mergem
http://www.jumeirahbeachhotel.com/

Woooow ! Acolo e de mine!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Mi-as dori tare mult inca un bebe de curand dar stiu ca nu ma ajuta nimeni si nu vreau sa ajung sa ma disper.Am stat noi si am cantarit situatia si am cazut de acord sa mai asteptam macar 1 an 2.Plus ca nu stim ce ne rezerva viitorul,pe unde o sa mai umblam.Situatia aici nu mai e roz asa ca o sa cautam un alt locusor pt familia noastra

Mergi la inceput

E frumos,nu?Abia astept numai la asta ma gandesc.Mama denaturata ce sunt am copilul bolnavior si ma gandesc numai la concediu

Mergi la inceput

Daca tot suntem in dispozitie de vacanta, am pus poze din Austria . Sunt multe pozici. Pe prima pagina poze cu castelul respectiv si cu noi de Revelion, ceea ce continua si pe pagina 2. Pagina 3 contine cateva poze de la Grundlsee de care va povestisem si din Salzburg, pagina 4 tot Salzburg. Pe ultima pagina numai peisaje.

Rox , mamica

Mergi la inceput