Puiuti de Randunici 2008! (178)
Raspunsuri - Pagina 8
Nicoleta spune:
Tuchi, dau cu placere! Nu de alta, dar, fara sa ma laud, am de unde! Prea am! Fir-ar! Cat despre ce voi face cu Matei/Stefan... Ma gandeam la un moment dat sa raman acasa pana face Matei 3 ani, dar nu cred ca rezist 24 din 24 cu copiii atata timp (bine, Stefan va merge la scoala), iar sotul nici nu vrea sa auda sa renunt la serviciu atata timp, si nu din motive financiare! Adevarul este ca nu stiu daca as mai sti sa fac ceva apoi, profesional vorbind, si cine m-ar mai primi? Mie mi-a trecut prin gand sa stau o vreme acasa cu ei poate-poate voi fi in stare sa il ajut pe Stefan cu alergia lui si sa previn alte chestii pe care le-ar putea face Matei pe aceeasi tema... Oare cum ar fi cu bona interna? Oare soacra ar veni sa stea la noi de luni pana vineri? Oare am rezista? Etc.
Olga, deja sa-i dau ou? Intreb si eu, ca nu am mai citit si nici nu am mai intrebat... De la Stefan nu mai stiu... Si branza cu mamaliguta zici. Ia sa incerc si eu! Ou, as vrea bio. Sa vedem ce cuibare golesc!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
numeioana spune:
Nicoleta, da, poti sa-i dai outz, mamaliguta, pilaf cu legume...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Multam de idei, imi iau agenda sa-mi notez, ca-s cam uituca!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
natynic spune:
Stela, rushinik randunoiului pt faza cu sanii!
Nicoleta, optim dupa mine ar fi bona pt Matei in primul rand si, cum spui, sa ai noroc sa te intelegi cu cineva, bona sau bunica a altui copil, sa il aduca pe Stefan acasa. Mi-am amintit ca aveam in copilarie un baiat vecin pe care il cresteau tot bunicii ca si pe mine. Nu stateam departe de scoala, dar aveam de traversat Sos Stefan cel Mare si pana in clasa a 5-a a fost cam de neconceput sa o facem singuri. Asa ca bunicile se intelesesera si ne aduceau acasa pe amandoi cu randul. E imposibil sa nu gasesti pe cineva care sa faca asta.
Revenind la discutia de fond...nu stiu, daca ma intorc la munca nu cred ca voi avea sentimente de culpa, sau ca o tradez pe Iulia, etc. E lumina ochilor mei dar sunt suficient de lucida sa realizez ca si ea (nu acum, ci mai tarziu) nu are nevoie de o mama casnica, ci de o mama de care sa fie mandra si care sa fi realizat ceva in viata, si altceva in afara de a o creste. Ce ma omoara e sentimentul ca, nefiind permanent cu ea nu voi putea fi mama buna care as vrea sa fiu; iar pe de alta parte, fiind cu gandul la ea si cu dorinta de a alerga la ea nu voi mai fi nici medicul bun care as vrea sa fiu. Sunt genul care atunci cand vrea sa faca bine o chestie dedica tot timpul si energia acelui lucru. Ei, de acum asta nu se va mai putea niciodata. Oricum insa nimic nu va mai trece inaintea ei si, in general, a familiei mele.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Olgutzika spune:
Nicoleta, pai i-ai dat de toate, ou de ce nu?!?? Are 8 luni...e absolut ok! Incepi cu un sfert de galbenus, apoi jumatate, etc. Bona interna..hmmmm...de ce? Ca nu vad avantajul! Vad doar dezavantaje, zau! Soacra unde sta?
Ioana, mi se pare incredibil ce se intampla pe DN1 acum...4 ore intre Nistoresti si Azuga astazi?!?! Dumnezeule!!!!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
Mimo, iti placea mai mult dicutia despre varicela??
Suru avea 37, 9 la culcare, e numai cu dgetele in gura si balkeste rau! teoretic ar fi incisivii laterali de jos dar nu se vede nik!
Anywqay, vom vedea in curand daca sparge sau nu timpnul....pe 8 ma mai duc o data cu el la control!
la ce film te uiti? ca pe mine nu ma tenteaza nik in seara asta!
Ioana, o fi doar bronzat! Soarele de munte e puternic! Si pe Sebilan l-a prins soarele la munte!
Si, apropos de putzi, l-am vazut si eu in sfarsit pe baiatul meu ca face in jet....cand om termina cu urechile poate ajungem si la un putzolog!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
Olgutzika spune:
Cata, da' lacrimi are?
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
Nicoleta, eu intre soacra si bona prfere bona, dar, evident ca exista si exceptii! Uita-te la olga si la altele care va tot laudati soacrele de numa'!
Mie imi zicea soacra acum vreo 2 luni ca sunt exagerata cu mancarea, ca prea am fost stricta si ca de-aia vomita Ilinca mereu! si ca la Seb oare n-ar fi mai bine sa fiu mai altfel....adik niste sarmalute in foi de varza etc....
oricum, la mine nu s-a pus problema niciodata sa vina ea sa ma ajute, n-a venit nici macar cand am nascut-o pe Ilinca si eram singura si ma taram la propriu prin casa!( mi-a fost f rau dupa cezariana!)
A venit la botezul ei si mi-a zis ca am niste urme pe geamuri, sa nu ma supar ca imi atrage atentia!
natynic spune:
Eu o sa ma uit la Numele TRandafirului pe TVR1, chit ca l-am mai vazut; prea m-a pasionat cartea
Nicoleta, nu retinusem ca ou nu i-ai dat. Da-i mami! Uite, eu ii dau oua de prepelita. Doar de 2 ori i-am dat de gaina si...le-a trimis in kk integralasa ca am revenit la prepelita. I le puneam in legume dar de cand mi-a dat ideea genaila Mimo ii dau ou cu fructele si branzica si ii place mult mai mult plus ca in felul asta mananca mai de dimineata. Sau in mamaliguta cu branza si iaurt.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tuchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Cata, da' lacrimi are? Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE |
Ochiul drept i se umezeste cand urla, ala stangul nu! e si oftalmologul pe lista, ovcors!