Puiuti de Randunici 2008! (178)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgutz, eu cred ca am mare incredere in bona si de-asta nu ma sperie gandul ca-l las si ma duc... Daca n-o aveam era alta treaba, plecam cu inima stransa, nu stateam linistita, nu ma puteam concentra... Dar sunt deja 3 luni de cand vine de 2 ori pe saptamana si eu in zilele respective ma duc la gradinita si peste tot pe unde am treaba si ma intorc cam la cat ma voi intoarce de acum inainte. Deci cred ca de-asta mi-e usor sa tai cordonul...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ioana, de acord cu tine cu intorsul la serviciu!
la Ilinca m-am intors pentru ca nu mai puteam sa stau acasa...si avea doar 7 luni! salariul meu era cu maxim 2 mil mai mare decat al bonei!( nu mai imi amintesc!)
Si sa stiti ca primii pasi i-a facut cu mine duminica, primele cuvinte cu mine le-a spus, eu i-am citit povesti, eu i-am cantat...si nici o clipa nu mi s-a parut ca am pierdut ceva! In schimb am mai facut si altceva in afara de copil, pe langa munca am iesit in oras, am colindat magazine, am baut cafele cu prietenele.....
evident ca suntem oameni diferiti si reactionam diferit!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am vazut si pozele familiei Happy Eu sunt indragostita de atmosfera de la voi din casa...Clau (sau Bubu) daca va hotarati sa ma adoptati a voastra sunt
Se plimba sufletica cu avionasul ala ? Ca Vladut e speriat de trotineta, nu intelege ce animal mai e si ala
Am facut o statistica scurta Cine zicea mai ca baietii merg mai greu, ca sunt mai lenesi??? Uite la noi pe crenguta 3 baieti mergareti, primii si nu cei mai batrani Asta ca mi-am adus aminte asa deodata ...
Va pup, fug la film...aseara am adormit fireste dar azi ma simt mai fresh

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Stela, ma mai astepti pana maine cu reteta? ca io o am in cap, dar tre' sa o redactez prezentabil!
iar chestia cu ciuperci e poienita cu ciuperci a lui Bubu, o gasesti pe bucataras.ro!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, ca am trecut prin asta deja, iti dau dreptate, este intr-adevar o schimbare benefica relatiei de cuplu ( nu neaparat si dpdv secsual ) si a celei cu copilul. Sper ca si Naty sa gaseasca pe cineva de incredere, in aprilie, sau peste doi ani, cand va fi ea in stare sa o faca!

Nicoleta, pai pentru 150 m de ce mai platesti bona sa ti-l aduca acasa pe Stefan? Platesti bona lui Matei sa ii puna un blid de mancare si sa aiba grija si de el alea cateva ore dintre scoala si momentul ajungerii tale acasa.

Blanka, ! Sa va fie de bine, super pozicile!

Mimo, tu suspini dupa canapea?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

PS Ati terminat cu varicela si ati inceput cu serviciul? Numai Gudinde femeie serioasa se face ca n-a vazut cand am cerut o poza mica-mica cat de mica si mai si munceste noaptea de acasa
Lipseste MihaSper ca n-are nimic Luca , pumnii stransi!
Tuchi cum e surubel?
Luny de cand tot vreau si uit sa te intreb...cum mai e putzi-mufa?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

L-am vazut si eu pe Eric, acum, e un dulce!!! Ce blond e....seamana putin cu David

Am intrat in panica. Ieri am fost la Azuga pe partie si batea soarele si azi ma tot intrebam de ce are David obrajii rosii si ii frig... Mi-e frica sa nu pateasca ceva...

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Mimo, tu suspini dupa canapea?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

In general, da Dar de data asta dupa muntele si zapada austriaca...iolaritiii, un mars nemtesc, un soare la 3000 de metri, o cana de vin fiert si o coborare scurta pe o panta lina (asa, pentru poza )Musai in ordinea asta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, cand pleci? Cu prieteni sau fara?

Mergi la inceput

Adevarul e ca daca de muntele nostru nu te mai poti atinge.... Noi am fost pe 1 ian. dimineata devreme ca altfel ramaneam blocati in trafic...

Mergi la inceput