Puiuti de Randunici 2008! (178)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Kya, Ioana va doresc o reintoarcere lina in campul muncii si colegi si sefi care sa va inteleaga.

Naty te cred ca iti e tare greu si ai ganduri multe legate de Iulia si servici. Tu sti cel mai bine cum este la tine pe sectie si oricare va fi decizia ta, nu va fi usor de luat. uite de la mine

Tuchi edeladinti edeladinti edeladinti. Pupici Surubelului sa-i treaca febra.

Mimo un deliciu socrii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ca tot veni vorba de reintors la serviciu, eu am convenit cu seful meu sa ma intorc in aprilie... Si eu fac parte din categoria mamicilor fara ajutor, cu 2 copii... Si din toamna Stefan va merge la scoala... Cine se baga sa rezolve "problema" asta? Ce voi face eu din toamna? Imi iau 2 bone? Ca una nu poate sa stea si cu piciul si sa il ia si pe cel mare de la scoala... unde mai pui ca si din aprilie as avea aceeasi problema, fiindca, desi este la program de 8 ore, Stefan sta la gradi numai pana la pranz... In fine, prefer sa nu ma gandesc inca, mai am caaaaateva zile la dispozitie. Sau poate se muta soacra in timpul saptamanii la noi? Si vorbesc cu bona altui copil sa il ia de la scoala si sa il aduca pe Stefan acasa, contra cost, fireste? Vedem noi... Sanatosi sa fim!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nicoleta pt Stefan te-ai gandit la un after-school?
Si pt cel mic nu exista o gradinita/cresa cu program normal sa-l poti lua tu dupa servici?

Mergi la inceput

Tuchi, sanatate puiului, sa fie de la dinti!!!

Stela, cum adica ti-a facut observatie randunoiul ca ti s-au micsorat sanii?? Hai ca iti dau de la mine , ca ai mei sunt prea maaaari . Acuma macar lapte sa aiba, nu ma mai gandesc la ce va fi dupa intarcare... Oare or sa-si mai revina? Oricum ar fi, e prea tarziu pentru orice fel ce gand...

Blankar, ce poze frumoase!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Vad ca din ce in ce mai multe se intorc la munca...Asta e viata..
Si mie mi-a fost foarte greu in primele zile , dar cand a inceput treaba nici nu mai aveam timp sa ma gandesc la el.Insa la 3 jumate -4 sunt acasa si nu-l mai las din brate.

Luny, am uitat sa-ti spun ca-ti sta foarte bine cu parul drept.

Hai ca ma duc la invatat, ca mai am fix 2 saptamani si muuulta materie.

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nicoleta, da' ou? Mamaliga cu branza, alt ex...

Naty, da, delicata problema...Ma tem ca pe tine numai o bona te poate salva cumva. Asta daca te gandesti sa te intorci inainte de doi ani...E normal sa te sperie gandul intoarcerii la serviciu, asta incercam si eu sa spun, cred ca toate simtim la fel. Numai ca unele taie cordonul mai usor, altele mai greu...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Trebuie sa adaug ca nu ma intorc la munca pentru bani. Din pacate salariul meu e f mic. Cred eu ca avand si o alta activitate va face sa fie mult mai bine si in viata de cuplu si in relatia cu copilasul. Asta simt eu si sunt convinsa ca nu-mi va parea rau.

Stelutz, inteleg ca s-au micsorat.... Dar s-au si lasat? Asta e problema general valabila dupa intarcat. Sanii se lasa si se flescaiesc. Bine, ai mei s-au ales si cu destule vergeturi si nu inteleg de ce, pt ca nu s-au marit considerabil. Macar ma multumesc ca sunt singurele vergeturi pe care le am...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nicoleta, ma abonez io la o bucata de sani in plus!
Foarte greu cu bonele in general, insa nu imposibil de realizat!
Sa va iasa planurile asa cum va doriti!

parerea mea e ca si dupa 2 ani ai nevoie de cineva....cresele pot fi o solutie, mai ales cele private, insa nu una foarte sigura pentru ca ei se imbolnavesc foarte mult si nu poti sta permanent in concediu medical! In plus mai au vacante, mai apar diverse chestii...
Eu vreau sa schimb ceva in programul bonei mele, sa vedem ce discutie o sa am luni cu ea!Va dati seama ca eu nu ma duc la un serviciu stabil si tot o pastrez, zici ca sunt cucoana, dar nu se stioe ce ocazie imi apare( sper io!) si tre' sa am ce face cu copilul!

Am fost in vizita la sister, Sebul s-a tot hlizit, fetele initial s-au batut apoi s-au jucat frumos, cand se intelegeau mai bine am plecat acasa!

Blanka, bine ai revenit!Pozele le-am vazut, ce zapada frumoasa, ce dulcel si mare e Eric! asteptam povesti despre Austria!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Gudinde, Stefan a fost la cresa de la 2 ani si ce am mai tras cu racelile! As vrea sa sar peste faza asta cu Matei, patita fiind... Pentru Stefan da, ar fi un afterschool la scoala la care vrem sa-l dam, insa la problemele lui (alergia) nu e indicat sa doarma in alta parte decat acasa. Si aici cica trebuie dus pat de acasa... mancarea cicanu e grozava... in plus scoala este la 150 de metri de casa, ar fi ciudat sa stea acolo si nu acasa. Sper sa luam cea mai buna decizie (apropo de cresa, acum o luna vorbeam cu directoarea de la cresa la care a fost Stefan, despre aspirator... e si in sist zepter... si ma intreba ce voi face cu cel mic, ei se vor muta intr-o caldire noua care acum se construieste... Hm, suna tentant, sa fim sanatosi pana face piciul 2 ani.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

salutare !

am ajuns si noi acasa
incerc sa pun poze

http://community.webshots.com/user/blanka75

Ce frumos mai vreau, mai vreau Mi-e un dor de nu mai potEric arata f bine, cine ar zice prin ce a trecut el mititelul Iar tu ...nene, de cate ori deschid albumele vad poza aia a ta in rochie neagra si cad pe spate

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput