Puiuti de Randunici 2008! (178)
Raspunsuri - Pagina 5
mstela spune:
Claudia-daciana,nu o tin pe Tea in patut,o pun doar in speranta ca va adormi,cand e obosita.Pana mai ieri o puneam in patul mare,eu langa ea,si intr-un final adormea.Dar acum,nu mai tine,ca se zbate si vrea sa misune,sa escaladeze pernele puse ca opritor..Dar cateodata adoarme repejor,cateodata ne chinuim ca azi,o ora.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
mihutza11 spune:
Bine v-am regasit in 2009!
am ceva de recuperat.. dar pana una alta sa va pup de LA MULTI ANI si sa aveti un 2009 minunat!
incerc sa citesc din urma!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Nicoleta spune:
Salut.
Deci unele dati fier, altele nu. Ok.
Azi i-am dat iaurt baiatului meu, a mancat! L-am facut in casa, l-am pus sa se prinda in cuptor!! As vrea sa cumpar lapte de tara, mai gras, ca a iesit cam chior... Si voi incerca sa fac si branza din el, din cel care ramane! Eu faceam branza cu Ca lactic. Voi incerca si asa. Multumesc, Olgutza!
In rest nu stiu ce sa-i mai dau de mancare. Mananca fructe, legume, carne de pasare, branza de vaci si de azi iaurt. In diverse combinatii. A, de 2 ori i.am dat ficatel in piure, saptamana trecuta. Alte idei??
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
natynic spune:
Nicoleta, cam astea i le dau si eu. Peste inca n-am vrut, nu ma intrebati de ce, asa am simtit, pana face 1 an nu-i voi da.
Nelia, nu inteleg de ce ar trebui si Cris sa aiba 13 kg!. Sunt si ei complet diferiti ca si noi. Tu daca esti scunda, la 61 de kg te simti groaznic de grasa, in timp ce Tuchi care e o prajinutza zice ca la 60 kg arata perfect...Nu uita ca Sam Barosanul e si fff lung dupa parerea mea, asta e, asa ii e felul, nu mai face comparatii; am suferit si eu de "boala" asta, chit ca Iulia a plecat de la muuuuult mai putin decat toti copiii vostri, dar tot sufeream ca e cea mai slabuta. Mi-a trecut.
Tuchi, safiedeladinti, safiedeladinti, safiedeladinti!
Nu promit dar poate apar si eu maine nitel in Plaza, cu sau fara remorca (mai probabil cu).
Pt Stela, mai multe chestii. Intorsul pe burta la schimbat e acum problema universala, mami. Eu o rezolv intr-un singur fel. Ii dau sa tina pachetul de servetele umede de care e indragostita ca fosneste si il studiaza pe ala linistita cat o schimb eu; 90% din cazuri merge. Ca e nervoasa cand ii iei ceva din mana...Iulia inainte nu zicea nimic, acum...vino la mine sa vezi scandal MONSTRU ce face! Iar cat despre datul cu capul-nu stiu, cred ca toti au diverse ticuri. Iulia are altceva, continuu loveste cu mana dreapta (numai dreapta) in tot ce apuca, uneori f tare. Toata lumea mi-a zis ca-i va trece. Si pune linistita aparatorile la loc in pat, Iulia (precum ai vazut in filmulet) a invatat sa se ridice singura cu ele cu tot; iar de 2 zile se ridica si in celalalt pat, cel pliant, pe care il tinem acum in sufragerie pe post de tarc cand vrem sa o mai ingradim. Totul e sa prinda tehnica de ridicare si apoi o sa vezi ca se va ridica indiferent de obiectul/suprafata de care se tine. Fa-i urmatorul exercitiu: din pozitia in fund pune-o in genunchi, apoi ridica-i un picior pana vine cu talpa pe suprafata pe care sta si o sa vezi ca aproape automat va indrepta piciorul si il va ridica ea si pe celalalt. Nu stiu daca ai priceput. La kinetoterapie i s-a facut asta Iuliei de sute de ori.
Cat despre intorsul la serviciu, vorbeam azi cu Ioana la telefon si chiar ii spuneam ca, gandindu-ma la ea ca se intoarce de luni la serviciu, am realizat ca eu mi-am propus sa ma intorc in aprilie. Si brusc mi-au dat lacrimile, m-a apucat o panica ingrozitoare si am realizat ca ar mai fi ff putin si nu sunt catusi de putin pregatita pentru asta. Mai ales acum cand aproape zilnic Iulia mai face un progres-sa nu uitam ca eu sunt dupa luni de zile in care citeam cate fac pruncii vostri, ea nu facea nimic si apoi, dintr-o singura zi, a fost o adevarata explozie de achizitii pe care nu ma satur sa le traiesc alaturi de ea. Si apoi...nu m-am interesat de nicio bona. Kya o lasa pe Sanziana cu mama ei, cuscra pe David pe o bona deja cunoscuta si in care are incredere. Eu cu cine o las?-mai cu seama ca fac si parte din clubul mamicilor fara ajutor, aproape nedespartita de Iulia de cand a venit acasa. Si inca un aspect: la mine nu se pune problema de stat 6 ore la serviciu dupa care zic pa si inchid pravalia; la mine la spital se sta cat e nevoie si odata intoarsa acolo NIMENI (sefi, colegi si mai ales pacienti) nu ma va ierta si nu ma va mai intelege ca trebuie sa ajung la copil daca acolo ceva "arde". Tuchi va poate spune ca nu exagerez. Asa ca m-au cam cuprins gandurile negre in privinta asta...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Toata lumea e ocupata la ora asta? Pe mine m-a capit piciul ieri noapte, s-a trezit des si vroia sa il plimb in brate. Nush ce-o avea... eu cred ca sunt dintii de vina, musca, roade, baleste de zor! Dar de dimineata si-a spalat pacatele, a dormit de la 9.30 la 12.30, si eu cu el.
blankar spune:
salutare !
am ajuns si noi acasa
incerc sa pun poze
http://community.webshots.com/user/blanka75
numeioana spune:
Nicoleta, vita? curcan?
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Ioana, multumesc de idei. Vita a mancat o data, am uitat sa spun. Hm, nu s-a dat in vant, dar mai incerc.
gudinde spune:
Blankar,
Eu sunt pe net/calculator dar muncesc. Mai arunc insa, din cand in cand, un ochi si pe aici.
F frumoase poze.
numeioana spune:
Mai mult decat pui, vita, curcan, lui David ii place ficatul si pestele. Si dintre legume dovlecelul. Iar la fructe.... orice!
Cuscra, la tine e alta poveste. Eu daca as fi avut un serviciu de la care sa ma intorc seara nu m-as fi dus pana n-ar fi facut David 2 ani. Dar asa...abia respira si el putin si poate i se face dor de mine si zice "mama". Ca eu o sa mor de dorul lui Oricum, despartirea e grea si acum si oricand. Mai ales ca eu am stat zilnic cu el, fara niciun ajutor, la fel ca si tine.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.