Puiuti de Randunici 2008! (178)
Raspunsuri - Pagina 9
blankar spune:
multumim,multumim !
Draga Mimo cred ca o sa pun poza aia pe frigi sa ma mai ambitionez
o leaca ca acolo aveam cu 10 kile-
cat despre Austria , super fain ,am tanjit dupa o vacanta,a meritat sa astept
am inchiriat un apartament cu 3 camere,am dus-o si pe mama sa ne ajute ,asa am putut schia si noi
partia de unde luam telecabina era la 14 km de cabana unde am stat,dar era autobuz din 2 in 2 ore care te ducea gratis pana acolo
a fost si nepotica cu noi,pe ea am inscris-o la skishule si a invatat foarte repede
de la 10-17 eram sus pe partie,dupa care pe la 19 la piscina
asta pana in 23 cand mama mea a venit acasa cu nepotica si parintii
dupa care nu am mai schiat asa mult ca trebuia sa stam cu Eric
l-am dus si pe el o data sus,m-am gandit ca o sa fie problema cu altitudinea dar nu a avut nik
in telecabina a dormit
a fost un concediu unde ne-am odihnit si eu si randunoiul ca am fost tare obositi
Eric s-a comportat foarte bine,dormea cate 4 ore pe zi afara in -10 grade dar nu a avut nici o treaba
asa de bine doarme afara,asa l-am obisnuit
drumul a fost un pic obositor mai ales inapoi(au fost 1000 de km pana acolo)
in 27 ne-am dus la nasa la Budapesta unde am stat pana azi
Austria e o tara splendida numai ca limba m-i se pare tare grea
ne-am descurcat si cu engleza noastra de balta
cam atat pe scurt
Nicoleta spune:
Naty, ai dreptate. Insa eu vad putin altfel lucrurile acum, cand am patit atatea cu Stefan. Sincer, as prefera sa nu fie mandru deloc de mine si sa fie totusi sanatos, sa nu dezvolte astm... Problema este, pe de alta parte, ca eu deja am frustrari serioase privind profesia, nu am avut timp sa fac mai nimic din ce-mi doream fiindca licenta am dat-o insarcinata fiind in 3 luni cu Stefan (deh, m-am casatorit la 22...), am stat acasa cu el pana la 2 ani... Cand avea el 3 ani mi-am schimbat locul de munca, actualul, insa nu am mai putut privi lucrurile carieristic vorbind, cu problemele de sanatate ale copilului...
Oare la 35 de ani voi putea sa-mi revin? Matei ar avea 5 ani, Stefan 10 deja... Ma gandesc serios la un loc de munca unde sa stau mai putin de 8 ore... ma gandeam sa reintru in invatamant, insa mi se pare un domeniu ciudat rau la noi... Uf, greu! A, toate astea daca sotul ramane la acelasi serviciu, cu aceiasi bani! Daca nu, va trebui sa ma gandesc la ceva mai banos...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
Notat ideile cu mancarea, eram in pana rau! Multumim. Matei va va fi recunoscator!
mimonix spune:
Tuchi, ma uit la un film pe DVD ...la tv nu-i nimic interesant...adica ma rog de gustibus, numele trandafirului si mai e un film super ,apocalipto, dar eu n-am dispozitie de asa ceva acum , e doar 2 ianuarie
Bine ca i-a mai scazut febra surubelului, i-ai dat ceva sau de la sine?
Nicoleta si eu votez pentru bona daca soacra nu e de pus la rana...si daca ai si bani chiar ca merita...mai ramane s-o gasesti
Olgupe 28 februarie cu prietenii..dar:1.Nu sunt chiar convinsa ca ma voi duce, ca mi-e inima stransa sa-l las pe Vladutz acasa 2.Trebuie musai sa slabesc cel putin 10 kg ca :1. nu ma mai incape costumul 2. iti dai seama ce viteza prind la vale cu tonajul asta? Pai ce, ma duc la prcul de distractii?
Blankar ma bucur ca v-a priit, meritati . Pune poza pe frigi ca e superba
Ca mi-am adus aminte...superbe pozele inramate de Clau, am murit de drag la poza aia cu inelul intre cele doua portrete ale copiilor
Pana acum am pus vasele la loc si am intins rufe, acum chiar plec
Ultimul pahar de sangria si-a gasit sfarsitul Iolaritiii!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Bai tot am uitat ceva: Nicoleta CIORBA CU BORS Supa cu galuste de gris Si al meu ca al Ioanei mananca peste si ficat...pui, curcan....nope! Vacuta doar in ciorbica , eventual perisoare De vreo 5 zile e in greva, cu greu mananca 100 de grame de legume cu carne (100 de g zic eu, ca-s optimista)
Gata pappaapapa
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
plec si eu la nani, ca Ilinca a dormit pana la 6 seara si acum bantuie prin casa!
Lui Suru i-am dat Nurofen, ca sa nu-l mai doara ce l-o durea si nu stiu eu!
EU NU STIU SA SKIEZ!
Ma invata cineva?
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
Nicoleta spune:
Mimo, multam! Notat. Bona la Stefan am avut 2 ani si jumatate (de la aproape 3 ani, il lua de la cresa si statea cu el pana veneam noi, apoi de la gradi, apoi la pranz la gradi), insa facea fite cand trebuia sa stea cu el acasa cand era bolnav... Asta e problema cu bonele buna, nu le gasesti!! Stiti vreuna buna in Bv??
Blanka, imi poti spune cat a costat inchirierea apartamentului? Multumesc.
Nicoleta spune:
A, bona a plecat fiindca nu ar fi vrut oricum sa stea cu bebe, apoi cu 6 luni inainte am vrut noi sa nu mai vina, dar pana la urma am reprimit-o... Greu cu bonele. Si soacra sta la Bacau... era doar o idee...
clauclau spune:
Mimo, multumesc, sunt obsedata sa inramez pozele copiilor, am casa plina! Si da, Rebecoasa se plimba cu avionul ala, bine, incorect spus se plimba..., o plimbam noi cu el in fieacre zi si sta cu mainile pe volan si apasa pe butoane. Si alta data se joaca pe langa el, se joaca cu figurinele alea mici, apasa pe toate alea, chiar isi face de lucru cu el. Mai nasol e ca-i place si lui frate-so si cateodata stau amandoi calare! Si da, eu te infiez cu draga inima, o sa ne distram bine aici. In general, ne hlizim mult seara , mai nou Sufletica stie sa se joace cu Razvan de-a v-ati ascunselea si cand il gaseste prin casa tipa de fericire si chiuie tare..., asa se cauta ei cu orele prin camere!
Nicoleta, asa zic si eu, baga si galbenus, mamaliguta cu branzica, curcan, ficatel, peste, poti si piureut de cartofi cu puiut, pilaf cu legume si pui.
Eu o sa merg la servici de la 1 octombrie 2009! Asa m-am gandit...bine , numai sa nu vina criza prea puternic din spate si sa fie nevoie si de banii mei in casa!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
Nicoleta spune:
Inca ceva, cand va aud cu kg voastre si cu cate mai aveti sa dati jos pana sa ajungeti sa aratati perfect... Eu am un munte de dat jos! Sper sa le dovedesc si eu candva...