Puiuti de Randunici 2008! (178)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Miha nu cred sa aiba ceva baiatul...dar pune si tu zgmotul la "parintii intreaba", ca se gaseste sigur un medic care sa-ti raspunda...asta pana te duci la pediatru, ca sigur asta e singura cale sa te linistesti

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela
[
Claudia,imi pare rau de serviciul tau..nu ca la mine ar fi mai roz..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

nu ca imi pare rau...dar era o cale de iesire....incep sa caut oricum...e cam greu ca multi cand vad ca esti in concediu de materniate si ai bb....deja pun botul...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lyvy

No ma duc, noapte buna.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

nu te "duce" ca-i pacat....esti tanara...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

kya, nu face noaptea, face numai cand e treaz-trezuc, de aia sper ca e voluntar sunetul, abia il pusesem in pat si ma luptam cu el sa adoarma. cand doarme nu se aude nimic ciudat. stau cu aparatul la ureche, de veghe

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Azi pt prima si intaia data Barosanelu a spus:TATA!!!era si sotu de fata si nu mai putea de fericire!zice asa de frumos-tata si mama,are o voce cristalina!imi vine sa il pap!
merg sa citesc de la pagina 3

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

felicitari DAVID!

Mergi la inceput

va multumesc de raspunsuri, incerc sa nu ma ingijorez...si mai tare... ca nu ajuta la nimic. vedem maine ce mai "zice". ma duc sa-mi desfac o bere sa-mi mai spal din ganduri

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

ca trebuie sa adaug...ma ingrijorez ca ideea ce mi-a plasat-o e sa nu fi inspirat vreun par de-a lui Maya

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

miha am ascultat si eu filmueltul...si sotu...tati zice sa meri cu el la dr...are un prieten care are astm si cica asa respira...acu no..nu suntem dr....sper sa nu te ingrijorez peste masura...desi parca ma vad pe mine panicata...

aveti pe cineva in familie cu astm?

sper sa vii luni cu vesti mai bune...

noapte buna...ma duc sa parckez
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Miha...in niciun caz nu vreau sa pun paie pe foc; sincer nu prea exista argumente sa fie astm, ar fi mai multe manifestari dar...am ascultat cu atentie, mie nu-mi pare nici doar un joc de-al lui. Trebuie oricum vazut de medic, poate si de un orl-ist care sa-i examineze bine laringele. Sper sa aberez eu, copilul doar nu e bolnav dar oricum, mai bine-i faci controlul. Si cu inspiratul parului de la Maya...iarasi, nu vreau sa starnesc polemici, ca am citit si eu de rolul benefic al animalelor pt copii dar...eu nu sunt adepta cresterii lor in preajma copilului. Parerea mea!
Interesant tot ce ati spus toate despre intorsul la serviciu. Surpriza mea e ca nu m-as fi asteptat sa fiu exact cum zice Simo-sa imi faca pur si simplu placere sa stau acasa cu copilul meu si, pana la un punct, sa imi ajunga asta. Dealtfel si colegii pariasera ca nu rezist acasa mai mult de 6 luni si ma intorc la munca. Ei, uite ca nu a fost asa. Poate si pt ca mi-a fost atat de greu...cum spune si Zozela: am facut-o atat de greu, am tras atata impreuna, cine pe lumea asta e mai indreptatit si in acelasi timp mai obligat sa-i fie alaturi decat mine?? Cred ca nimeni
Zoze, zici ca voi nu veti face ROR. Dar daca e obligatoriu de facut, cum procedezi? Cum il refuzi? INvata-ma sa stiu si eu ce o sa-i spun pediatrului care o sa dea cu oua in mine

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Ati incercat sa le dati sa bea din sippy cup, adica:
http://images.google.com/images?hl=en&q=sippy%20cup&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
Ce se intapla pe soselele din Ro este urmarea faptului ca infrastructura nu este pregatita pentru atatea masini. Pe vremea lui Ceaschca era o duminica numar par una era nr. impar :))) Va mai amintiti??

Ioana, Kya succes la servici, si intr-adevar nu o sa fie usor primele zile dar cu timpul o sa va obisnuiti, oricum mai devreme sau mai tarziu tot trebuia sa se intample.

Tuchi bine ca edeladinti :) Cum ar trebui sa faca pipi? Si al meu face in jet, nu e normal?

Stela si Adrian dupa ce se trezeste se pune in fundulet si mai nimereste zabrelele de la patut. Poate incearca sa se scoale in fundic ori poate ii place cum suna :)

cami33
lichide pe timp de iarna consuma mai putin pentru ca nu se mai elimina cat pe timp de vara. Eu il las pe al meu in voia lui cand n-are chef de mancare, tu faci ce stii tu ca e bine.

Simo27 te cocoseaza de spate Sam. Cand o creste mai mare sa-l pui sa plateasca : MASAJ ZILNIC la mami :)) Ioiii ...ce dulce trebuie sa fie barosanelul cand zice tata, da....tac-su ce spune? Cred ca e in al noulea cer deja. Sa nu mai plangi .Pupici mamei care se bucura de lucruri simple. Sunt extraordinare :), te inteleg.

daciana Bine ai venit! de la noi. Ciripeala placuta, acusica te pregatesti de aniversare.

Maya bravi Vladutul plimbaret, mai de cand n-am mai vazut poze cu voi...

Naty ce ma bucur ca s-a dat drumul la progrese si la voi.

Nicoleta al meu nu baleste de la dinti (are unul)...o fi vre-o problema? Si sa stii ca ma abonez si eu la...stii tu ce. Eu zic ca pana ce nu il intzarci nu o sa slabesti, organismul e asa facut incat stie ca are nevoie de calorii...pentru lapte. Am observat la mine ca aproape la o luna dupa ce nu am mai alaptata am inceput sa pierd kg.

blankar Bine ai revenit. Frumoase pozicile, zapada si Ericut infofolit e dulce foc.

Mimo hai salutic draga, sa stii ca si la voi e o casa plina de dragoste si imi place la nebunie cand o vad pe Teo si Vladut impreuna. Sunt super dragutei puii tai.Yo yo yooo... ce dreptate ai cu poza lui GUDINDE . macar una de la buletin...

Lyvy, da ai tipat cam tare :)) Ce mai e nou pe la voi? Ce face artista margelata?

Mihatp DE CAND FACE LUCA ASA???? Face asa in timp ce doarme? Cand e aproape adormit, sau si in timpul zilei cand se joaca? Mie mi se pare ca seamana ca o "lupta" cu somnul. Si al meu maraie cand e mort de obosit dar nu vrea sa doarma...face cam asa iiii ihiii mhhh dupa vre-o 3-5 min gata..tacere si adoarme.

Zoze unde va intalniti si cu cineeeeee???

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput