Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 9
Reallaura spune:
Gata, am luat blender si, pentru ca tot eram la shopping, am luat si un NIkon D40, moama, ce ma mananca palmele, abia astept sa ma apuc serios de fotografie, subiectul: Mircea
Cand eram in facultate, printre cursuri aveam si foto si imi placea tare sa fac poze cu aparat manual, sa le developez in laborator..
Acum trebuie sa-mi reamintesc, o iau de la zero...dar e un hobby tare misto.
Daria_Ioana, ralu_T, Gabitzule multumesc mult de raspuns, pana la urma mi-am luat un Braun vertical, sunt tare curioasa cum o sa ma descurc cu el..
MissAnonimul l-am descarcat de pe ODC, DC++ cum zice si Ralu_t. nu am apucat inca sa-l vedem... ce misto sa auzi rasunind din casa pe langa care treceati, tocmai in Venetia...
Melly am vazut pozicile cu mami cu oki frumosi si Amelia inversunata la Mos Craciun in brate.
Micaela
Ralu_t primul baietel fotbalist dintre M& M!!! Mor dupa pozica ASTATobita d-aia avem si noi primita de la nasica Sis
Daria_Ioana ce ma bucur ca aveti program mai bun toti 3!!imi plac mult pozele in care esti cu sotul tau, mai ales cand esti tu imbracata in alb...Nu-mi dau seama, macar Darius are okii tai? Casandra e tare haioasa cu pampoane calare pe ponei..
Andreeap sper sa inceapa si Sara ta sa pape. Are si Mirci zile in care nu papa si imi vine sa mor de nervi, imi pierd rabdarea si cu el…ooof
Mi_bebelina nu conteaza ca ati stat acasa daca v-ati simtit bine, nu??? si ma bucur ca Delia e mai bine si nu are nimic la plamani!
Alina_antone era dor de tine!ca si de Lorich, Gabitza, nu esti singura.
Alysh a mea baga tare cu invatatul. Succes, iti tin pumnii
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Hello dragutele mele, Am citit ce-ati mai scris asteptand cu infrigurare cina pe care o pregateste tati si care consta in una din mesele mele preferatele : Stridii!!! A gasit azi la carrefour o oferta, 1,9 lei stridia si mi-a luat 15 bucati, o adevarata surpriza!!! Nu degeaba il iubesc eu pe el. Si acum mi le desface de zor si le verifica cu lamaia sa vada daca misca, adica daca pot fi inghitite fara nici un risc. |
Aaah, uite-o!!postam cam in acelasi timp...
pofta mare, iubita, cum merge cu invatatul??
Mi_beblina mercic de raspuns si tie
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
iulia83 spune:
buna seara iar a fost teleleu. am fost la sorcovit bunicii, unchii, matusile, pe la tara, ne-am bucurat de o gura doua de aer curat, fata s-a purtat exemplar, s-a jucat cu toata lumea, a zambit, a cocait putin a somn langa soba (e incredibil ce stare de bine iti poate da aerul dintr-o casa incalzita cu soba pe lemne, cat de diferita e caldura aia fata de cea de calorifer) .. am dat peste verisorul meu care venise de la Cj cu prietena e ca si fratiorul meu mai mic si atat am povestit, chiar ma simt excelent dpdv psihic...pt moment..nu ma alarmez..de maine revin oboselile/nervii/stresul, etc
am facut rost de toate seriile serialului totul despre sex mi-am facut de lucru..i-am zis varului meu ca o sa las fata nemancata, nespalata, etc sa vad toate episoadele de cand imi doresc sa il vad cap-coada.
vad ca avem mamica noua. Magda iti urez si eu bine ai venit printre noi cu intarziere..eu sunt chiulangioaica grupului ah! si am vazut poze cu ingerash incruntat
asaaa..acum comentarii
nicole mai dar tu te-ai petrecut, nu gluma..ce rochie tecti aiiii olalaaaaaaaa!!!
doloress mama tu ai reusit sa tii copilul pana la 1 noaptea treaz? esti tare...printre altele, m-a mancat undeva sa ma uit la pozele de la mare acu imi vine sa ma dau cu capul de tavan
simonica nici eu nu m-am aranjat..am stat in trening. iar pe cap m-am spalat in chiuveta la bucatarie, ca n-am avut apa calda la baie. in rest, am mers la socrii sa ne spalam si cand am ajuns acolo ne-a sunat mama sa ne zica ca a venit o apa fierbinte...dupa atata chin
laura ce naiba sa mai comentez la pozele tale? auzi...? tu ai nascut cumva? cand? acu cate secole????
ralu_t la noi e obiceiul -chiar daca nasti prin cezariana- sa-i pui copilului o moasa. ea vine si iti scoate copilul din spital si timp de 3 ani vine in noaptea de anul nou sau pe 1 ianuarie sa dea copilul de grinda..adica: vine cu un colac, busuioc il pune in cap si o ridica in sus la tavan si ii ureaza de bine. e un obicei pe care mama mai mult m-a fortat sa-l tin Doamne !!! cat imi place de falcosul tau e incredibil de dulce
ylari mult succes la servici!
inais multa sanatate Iasminutei..si noi am patit-o cu indigestia, insa am insistat inca de la primele varsaturi sa ne internam si am scapat repede, fara febra sau deshidratare. inca odata va urez sanatate maxima
melly chiulangioaico!!! pe unde umblii? ce mare si frumoasa s-a facut printesa ta
daria_ioana asta e cea mai tare poza http://picasaweb.google.com/Alinacasandra/Desktop?authkey=NQP9eNOfrfA#5286690119150707234 imi place de mor cat de dulce e aici.
si nu in ultimul rand sarbatoritilor din 1,2,3 ianuarie! sa fiti sanatosi si la punga grosi
va
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
ralu_t spune:
citat din mesajul lui Micaela06 Acu o intrebare de mamica nehotarata, am vazut ca are premergator: sta in el? e util?[/i] |
tudor e fascinat, e atat de fericit ca nu mai stie ce sa faca, incotro s-o apuce. e singurul loc de unde nu intinde mainile sa-l iei, e invers, se intinde sa-l punem in el. noi l-am lasat putin(5-10-15min), ca e devreme, sa se obisnuiasca incet muschii sa sustina corpul si sa nu fie asa o povara pentru coloana.
parerile sunt in general contra acestui...device...insa nu si ale mele. pediatra ne-a zis sa-l punem de la 8 luni, noi l-am pus la 7 jumate fiindca oricum numai in picioare vrea sa stea asa ca nu vad diferenta..ba in el de multe ori sta in fund
multumim de aprecieri la adresa pozelor/falcilor
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
iulia83 spune:
deci: sorcovaaaa veselaaaa, scoate mia da-o-ncoa...La anu' si la multi ani, sa ne dati si noua bani! PAM PAM!
v-am sorcovit! va rog, banii in contul: RO16INEEDMONEY123456LOTS11!!!
edit: maine poze rev/grinda/tara, etc. azi nu mai poc..ma dor selele.batrana de mine
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
cleo78 spune:
citat din mesajul lui iulia83 deci: sorcovaaaa veselaaaa, scoate mia da-o-ncoa...La anu' si la multi ani, sa ne dati si noua bani! PAM PAM! v-am sorcovit! va rog, banii in contul: RO16INEEDMONEY123456LOTS11!!! edit: maine poze rev/grinda/tara, etc. azi nu mai poc..ma dor selele.batrana de mine The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena Pozici Mufitza Mufitza's Videos 5 Lunitze Povestea nasterii |
ca de nu va arat fundu
pup si sanatate la toti cupiii mici si scumpi!!!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
ralu_t spune:
ca uitasem: am vazut poze cu copiii dariei, cu asa familie, uiti numai decat chinul, o sa fiti invidiativreau si eu o fetita sa se fandoseasca cu cerceii mei
laura succes la pozat. si mie mi-a placut rau poza aia, am tinut-o pe desktop la calculator pana azi, am schimbat-o cu una mai recenta si mai putin baloasa
iulia ce trendy e fi-ta imbracata in mov, mai mai...o frumusete
mi_bebelina bine ca ati scapat, doamne ajuta. asteptam si noi cu interes
andreea_p nici la noi tudor n-a mai vrut sa manance nimic de la pranz, n-a mai dormit vreo 8 ore deloc pana acum cand practic a lesinat de epuizare ducand o jucarie la gura. muci avem cat pentru 10, la noi in loc sa scada cantitativ cresc...deci mult curaj, candva, se va termina....sa speram ca va fi in curand!
alysh...eu abia am mancat pe ziua de azi cu teroristul in foc continuu, si tu cu ce te delectezi sa iti fie de bine (mai ales barbatul!
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
Reallaura spune:
IUlia, Cleo
Ralu si eu vreau fetitza, prietena lui Mircea la ziua careia am fost ieri avea o rochita asa frumoasa, bleumarin -negru cu roz...mmmamammma mama!
Fetelor, trebuie sa ma laud, e a doua seara cand il culc in patul lui...il luam cu noi doar cand mergem la culcare si noi...Se mai scoala, ma duc, il pun la somn iar...dar uite ca merge...Esteeee!
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Alysh spune:
A fost de vis:http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/Cine%20romantice/?action=view¤t=IMG_4186.jpg
Doamne, cat de bune sunt. E clar, sunt o mare gurmanda!
Scuzati fata de masa, e nasoala rau, dar ii place sotului meu, ce sa fac?
Saru'mana Laurita, a stat toata ziua Stef cu Vlad si eu am invatat. Tare greu imi intra in cap: lipsa de antrenament! Am devenit stresata. Noroc cu stridiile si vinul din seara asta, m-am relaxat. MA bag la patucean.
PS: Sa stapaniti sanatosi achizitiile! Abia astept sa vad poze profesioniste facute cu frumusetea de Mircisor!
tot PS: la multi ani, DAriei si din partea noastra! Te rog mult sa transmiti toate urarile noastre de bine! Si astept sa ne revedem!
iar PS: Bravo pt Mirci ca doarme in patul lui!
Vlady
Reallaura spune:
suuper arata cina romantica...Felicitari sotului ca face d-astea si tie ca ti l-ai ales ...
Eu nu am papat niciodata stridii...nu stiu daca as putea anyway...
Ii transmit Mihaelei din partea ta, sigur ca da!!
Somn usor la toata lumea!!
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE