Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micaela06/Micaela06.jpg)
Micaela06 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura suuper arata cina romantica...Felicitari sotului ca face d-astea si tie ca ti l-ai ales ![]() Eu nu am papat niciodata stridii...nu stiu daca as putea anyway... Ii transmit Mihaelei din partea ta, sigur ca da!! ![]() Somn usor la toata lumea!! Laurita, mami ![]() POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
Adica voi aveti o prietena Mihaela care are o fetita Daria?
![](wow.gif)
Si io care credeam ca sunt singura Mihaela cu o fetita Daria
![](icon_smile_big.gif)
Mihaela
![](mamica.gif)
O comoara, o comoara...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Reallaura spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Micaela06
Adica voi aveti o prietena Mihaela care are o fetita Daria? ![]() Si io care credeam ca sunt singura Mihaela cu o fetita Daria ![]() Mihaela ![]() O comoara, o comoara... |
Daaa, si chiar se mira sotul, eu ii mai arat poze si ii mai citesc si facea cum ma, e Mihaela si are fetitza tot DAria??
![](radtare.gif)
Sa nu-mi spui ca pe sotul tau il cheama Mihai
![](icon_smile_big.gif)
Laurita, mami
![](indragostita.gif)
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Magdone spune:
Fetelor, multumesc inca o data de primire
Doloress, merci sa stii ca si Olivia mea e racita cobza de vreo 4 zile, cu muci tuse, febra deloc, noaptea doarme f rau, se trezeste mereu ca se inceaca cu mucii, saracuta, ce sa-i fac...n-am fost inca la doctor dar daca vad ca nu ii trece o sa merg, sanatate lui Patrick si tie.
Inais, mare dreptate ai, asa e, nimic nu ne mai trebuie doar sa fie copiii sanatosi, sanatate Iasminei.
Miss Parker, multumesc, sa stii ca nu te indemn sa renunti la alaptat, eu chiar vreau sa alaptez de data asta mult mai mult decat la primul, daca se poate pana la 2 ani si peste ... hehe sper sa ma tina puterile.
Melly23, v-am admirat in poze, sa-ti traiasca comoara mica.
Daria-Ioana, am vazut pozele, ce frumosi sunteti si tu ce mamica tanara cu 2 copii deja, esti o curajoasa.
Micaela06, Simonacip, Reallaura, Iulia83, multumesc frumos
sper ca n-am uitat pe nimeni, daca da, sa nu va suparati, n-a fost cu intentie.
Azi nu am avut timp de nimic, numai cu asta mica in brate am stat, e asa mofturoasa acum cand e bolnavioara, nimic nu-i convine, acum de-abia am pus-o in pat, sa vedem cat doarme.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inais Cleo, Simona eu stiu de dr Filip Victor, de la Grigore Alexandrescu. Sigur are si cabinet...nu mai stiu unde pt ca eu am fost demuuuult la el (aveam vreo 14 ani). Nu stiu insa daca se ocupa doar de copii...:( Edit: Jeana Rodica Radu a murit in 2007. Era super doctor. mamica Iasminutei...adica ![]() 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
Cum a murit???Vai, ce veste mi-ai dat...si tocmai ma gindeam sa mai fac o programare la ea pt o reevaluare..Dumnezeu s-o ierte.
Edit- i-am spus si sotului ca a murit, cica el scosese iar datele ei ca sa faca programare ca ii tot aminteam eu..
Cat despre FIlip Victor, mi s-a parut un excroc. Am fost la el sigur, am dat o groaza de bani pe niste vaccinuri despre care nici nu mi-a spus sa le tin la rece, nici nu aveau nici o hirtie cu ce contin, era pur si simplu sticluta simpla, dintr-aia de penicilina ..
Erau mereu gramezi de oameni la el. Si toti lasau o gramada de bani si plecau cu sticlute d-alea no name..
Si macar daca ar fi avut vreun efect...dar cit timp am urmat tratamentul nu am vazut imbunatatiri. Eu aveam noroc ca ii facea mama injectiile lui David ca daca as fi stat pe drum mereu...ca se faceau de 3 ori pe saptamina..Nu, eu nu-l recomand nimanui, mi-a lasat o impresie proasta. Il deranja si plinsul copilului, David avea vreun an si 8 luni atunci...
Simona, mami de baieti
![](indragostita.gif)
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Andreeap, iar iubito? Oof, multa sanatate, sper sa nu fie nimic grav. Poate sunt dintii totusi..
Mi_bebelina, ma bucur ca sunteti mai bine. Pana la urma a avut efect antibioticul prescris..Mai si noi innebunim in casa. Ma bucur totusi ca david incepe gradinita de miine, ma mai eliberez si eu un pic si stiu ca se ocupa si cineva de el acolo, ca eu n-aveam timp.
Magdone, sanatate si voua, vad ca iar avem 3-4 bebelusi bolnaviori...aici tb sa se pastreze o constanta? Of, de-ar trece iarna asta mai repede..
ALysh nu stiu cum sunt stridiile alea la gust, dar sa stii ca arata bine..si mi-ai facut pofta iar de un pahar cu vin..Succes la examene, sa le rezolvi cu brio!
Sis, Mihaela, chiar..eu abia acum imi dau seama de coincidenta..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
cleo78 spune:
niatsa
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
simonacip spune:
Buna...cafea, mai Cleo mai..dupa miros imi dau seama
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
simonacip spune:
Iulia, e scumpa foc Mufitza, nu m-am lasat pina n-am vazut si analizat toate pozele..Dar tu acum citi zeci de ani ai nascut ca te vad slaba in pozele alea din pat unde ai pantaloni galbeni/...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micaela06/Micaela06.jpg)
Micaela06 spune:
Ralu-t multumesc pentru raspuns vad ca si tu tot de la 8 luni zici, la fel ca Andrada79, deci o sa mai astept cu premergatorul ca nu vreau sa o fortez cu ceva. Copila mea desi nu are inca 7 luni se agata de cate ceva si se ridica in picioare, daca o tin eu in pozitia verticala e cea mai fericita da din picioruse cu o viteza... chiar daca nu atinge pamantul. Si tu intrebai daca am vazut o schimbare in comportamentul ei de somn de cand e mai activa? Ce am observat eu e ca 'pica lata' sa zic asa, se joaca se zbenguie si pac adoarme, a adormit ieri in timp ce statea in fundulet, tare haioasa a fost.
Laura, il cheama Stefan, deci aici nu ma 'potrivesc' cu prietena ta (Da sa stii ca daca 'ma opream' la ultimu prieten tot Mihai il chema
)
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
mi_bebelina spune:
Buna dimineata si de la noi.....eu de-abia m-am trezit(am reusit sa adorm pe la 3.00 si am o durere de cap ingrozitoare), iar Delia doarme inca de aseara de la 23.30........nu dati cu rosii, va rog, ca ieri nu a vrut aproape deloc sa dorma ziua, desi o pusesesm in pat intre noi, ea ne tragea de par si noi voiam sa adoarma.......
Deliutza Broscutza