Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 4
Alysh spune:
Lilly, eu stiu ca peste 38 se considera febra. Dar nu cred ca e cazul de mers la urgenta, nu e febra mare. Cu toate ca nu-mi place sa dau sfaturi medicale (fiind sotie de medic care mi-a bagat clar in cap sa nu-l doftoricesc pe Vlad din auzite si sa respect 100% ceea ce-mi recomanda pediatrul ), ti-as recomanda totusi sa-i dai alternativ nurofen si panadol.
Vlady
Reallaura spune:
Am venit si noi de la petrecerea de copiluti si l-am culcat pe Mircea. IN PATUL LUI. Sa vedem cat tine...dar ma simt asa bine ca-l stiu in siguranta si nu mai astau cu urechea dupa fiecare zgomot sa nu cada din pat...
La petrecere a fost f misto, mancare multa si buna, veselie, la un moment dat l-am dus pe bb la soacramea - care sta in blocul de alaturi. Din pacate a crapat acumulatorul de la aparatul foto si nu am reusit sa facem nici o pozica.
Ah, iar mie mi s-a stricat blenderul. Cum necum, nnu mai mixeaza. azi i-am dat mai mult fasii carnita si pasate legumele...si nu prea a mancat...Sa vad ce facem, poate mergem maine sa cumparam un altul.
Imi pare tare rau sa aud de atatia bbici bolnaviori.
Lilly la 38,5 actionezi si ii dai antitermice si pleci si la spital. depinde acum unii pediatri recomanda la 38, 5 masurat rectal sa-i dai nurofen si eu asa i-as da...nu la 39, cum ne-a recomandat o alta pediatra.
Sanatate multa Juliei si sper sa nu fie nevoie totusi sa ajungeti la urgente.
Ralu_t imi pare rau de Tudorica, dragul de el, sa traga acum cu febra si mucisori...poate ai dreptate si a fost de la dinte, totusi, nu intrerupe antibioticul si da-i 5 zile...Eu inca nu stiu ce acte trebuie sa depunem, spre rusinea mea, astept totul mura in gura...
Alysh iubita mea, si tie sa ti se implineasca toate visele...Ei, cum sa-ti fie rusine daca e sa pici vreun examen?? ceea ce nu-ti doresc, Doamne Fereste!!! Pai ce, ajung trei zile cand mintea iti sta mai mult la bb decat la carte?Oricum mult succes!!
Sa stii ca si eu sunt ahtiata dupa facut piata, o singura data l-am lasat pe Bogdan singur si a consumat pe ceaiuri toate bonurile de masa. Ei, de atunci, nu mai lipsesc si asa imi place la nebunie...e si relaxant...doar ce se intampla la casa nu-mi place, il las pe el...
Magdone ai doi copii frumosi, sa-ti traiasca!
Ylari draga de tine, cum ne-ai descris tu ritualul pregatirii pentru serviciu, ma faci sa si pe mine...Sanatate multa Evei si sper sa treci usor peste socul inceputului de serviciu si sa gasesti aceeasi colegi draguti pe care i-ai lasat acolo si sa va luati casuta cat mai repede.
Miss, Gabitzule acum a descarcat Bogdan Anonimul venetian, nu se vede prea bine, dar incercam sa ne uitam acum daca ne lasa Mircea...
Fecian of ce mai trageti si voi cu Bitzu si serviciu, cred ca trebuie sa fie tare greu.
Miss hai, iubita, ca trece...asta sa ai in minte cand te apuca nervii si oboseala...ca asa fac si eu...
Vianne
Nu stiu cui mai aveam de scris, daca nu uit pe cineva..
SOmn usor si neintrerupt va doresc
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Luminel spune:
LA MULTI ANI! 2009 sa va aduca multa bucurie, sanatate si liniste! Si copii sanatosi si mancaciosi!
Azi ne-am intors si noi din "deplasare". Am petrecut un revelion foarte frumos, toti fratii la un loc. Pana si Cristiana a fost treaza la miezul noptii, pentru ca a fost desteapta si a dormit e la 7 la 10 seara si apoi am dansat cu ea pana dupa miezul noptii. Vreau sa va spun ca este foarte melomana si mare dansatoare. Pacat ca nu am nici o poza de la Revelion, au ramas toate la frate-meu pe camera.
Apoi, dimineata moasa (cumnata-mea) a dat fata "la grinda" (oltencele stiu de ce!) si am continuat petrecerea pana dupa-amiaza cand am plecat la nasi la Slatina, unde am stat pana azi.
Apropo de moasa, nu stiu cine intreba...in Oltenia se considera moasa femeia care face "ursitorile" in a treia noapte dupa nasterea copilului. Moasa se duce la casa mamei cu o turta framantata de o fetita neprihanita, o sticla cu apa impodobita frumos si doarme acolo in noaptea aceea...si ce viseaza moasa, acela va fi destinul copilului...
Apoi in fiecare an in dimineata de Anul Nou, parintii merg cu nepotul (a) si ploconul sau cadoul mai nou, la moasa acasa ca sa-l dea la "grinda",... adica moasa pune copilul cu picioarele pe un fier (sa fie tare ca fierul), ii pune in colac pe cap si il ridica la tavan, urandu-i fel si fel...apoi se petrece pana a treia zi...cel putin parintii mei asa faceau cand eram eu mica.
Mie mi se pare un obicei frumos si o ocazie de petrecere...
Am citit tot din urma, dar mi s-au ivalmasit toate in cap...anyway, sanatate multa bebelusilor bolnaviori; cate un pentru Miss, Alex@Sara si Ylari, sa treceti cu bine peste probleme...Ylari bafta cu serviciul.
Lumi, mami de Printesa Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Doloress spune:
Magdone bine ai venit printre noi, ma bucur ca ni te-ai alaturat, noi ne cunoastem de la Sezatoarea canadiana. Iti mai zic inca o data, ai doi copii superbi! Olivia parca-ti seamana.
Multa bafta studentelelor noastre Ralu si Alysh! Eu am terminat scoala aici anul trecut, inainte de a ramane insarcinata, de aceea nu am vrut copii mai repede, ca nu ma vedeam facand fata examenelor, serviciului si lui bebe, toate in acelasi timp. Acum ma felicit, pe langa ca nu am timp fizic sa mai fac altceva si nici cu cine sa las pe bebe, parca si creierul mi-a intrat in vacanta, nu proceseaza decat bebe si iar bebe.
Lily multa sanatate piticutei, sa fie numai dintii! Al meu e racit bocna, abia mai respira, nici nu mai papa cum trebuie. I-am scos tone de mucisori si dimineata si la amiaza. Febra inca nu face, deci nu ma ingrijorez prea tare. Si eu pe langa el, sunt bocna, nu stiu cand o sa ne treaca.
Laura foarte frumoasa ai fost de Revelion, ca de obicei de altfel, sexy mama! Zicea Simona ca nu prea apar in poze, pai nu apar ca arat tare aiurea, de la tiroida cred mi s-a umflat o gusa de zici ca am 100 de kg. Intotdeauna am avut o obsesie cu gusa si iata ca de ce mi-a fost frica nu am scapat.
Aseara Patrick a cazut la datorie la 10, pe la 1 s-a trezit prima data, apoi de pe la 3 pana pe la 6.30 m-a tinut in pioneze pe langa el, se trezea din jumate in jumate de ora, din sfert in sfert de ora. L-am adus cu noi in pat, l-am pus in leagan, m-am plimbat cu el, nimic. Era si tare infundat, abia mai respira bietul bebe. La 6.30 s-a trezit de tot, am mai stat cu el asa pana pe la 9.30 cand a mai dormit vreo 2 ore la san. Apoi de pe la 1 pana pe la 3 iar a dormit vreo doua ore. Sunt multumita deci cat de cat ca am dormit si eu pe langa el.
Doloress spune:
Ylari mult succes la serviciu! Stiu ca e greu, dar e pentru casuta voastra, gandeste-te la toate problemele ce ti le face socrela!
Cleo aici cele mai mari reduceri sunt pe la sfarsitul lui ianuarie. Atunci chiar ca se lichideaza stocurile, numai bani sa fie. De obicei nu prea cumpara lumea ca toti sunt lefteri dupa sarbatori.
Magnetism79 spune:
Dragele mele,La Multi Ani! Va doresc tuturor un an nou excelent cu multe impliniri si numai bucurii alaturi de puii vostri dragi.Noi suntem bine,Bogdanici a fost f cuminte in vacanta la munte de unde am revenit azi. Suntem déjà copilasi avand in vedere ca avem 9.200 g si suntem destul de inaltuti.Papam numai ce trebuie ca sa avem energie pt ca suntem f vioi.ne ridicam din pozitia culcat in funduletz cu un pic de ajutor oar de dormit dormim toata noaptea Ceea ce va dorim tuturor.va pupam
ralu_t spune:
am plans de m-am ofilit....la film bineinteles...ofofof
mai sunt si singura acasa, al meu vad ca se distreaza copios pe unde-o umbla...
noapte buna, eu ma duc sa-l mai pup pe tudorica o data inainte sa dorm
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
Victoria_mami spune:
Am intrat doar sa va urez numai bine si bbi sanatosi, papaciosi si cuminti in 2009! Si daca se poate sa si doarma toata noaptea ar fi super! Eu nu am timp de nimic, nici macar sa va mai citesc... asta e! Poate curand o sa pot... deocamdata Victoria nu vrea sa ma lase!
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
inais spune:
Ziua buna si de la noi!
Am cam ramas in urma cu cititul. Aseara am ajuns la zi...
Recunosc ca nu mi-a mai stat capul la nimic in ultimele zile, iar Revelionul a fost perfect asa cum a fost, doar pentru ca a fost acasa si nu in spital.
Daaa...in noaptea de 29 spre 30 Iasmina mea a facut o indigestie (se pare, pentru ca altfel nu isi explica nimeni ce a fost) si am ajuns la urgente. Asta dupa ce a vomat de 3 ori si de 2 in timp ce asteptam sa intram la Triaj (la marele Budimex ). Vroiau sa ne interneze pe loc, insa nu am vrut eu. Avea stare buna si am zis ca ma incumet acs sa o pun pe picioare...insa peste 4 ore eram iar la urgente...ajunsese sa verse si ce nu avea in stomacel.
Am intervenit printr-un medic de acolo si am consultat-o separat, nu la camera de garda, unde nu va explic ce era! Miting!!!!! Cred ca peste 20 de bebei raciti, muciosi, distrusi...si tot veneau! Eram distrusa...bine ca nu a luat nimic in plus!
Ne-au dat-o iar acs si a inceput cruciada hidratarii. La 5 minute hidratare cu linguritza. Era distrusa pana seara, infometata, insetata, obosita...noi terminati. Insa nu a mai vomat. Si in concluzie incet, incet am pus-o pe picioare. Inca nu a inceput sa manance chiar ca inainte. Mananca de regim oarecum. Si nici cantitatile mari dinainte.
Ce sa va mai spun...i-am multumit lui Dumnezeu ca ne-a ajutat sa ne petrecem primul Revelion acasa si nu in spital. Copilu' meu si-a recastigat zambetul, e iar ca inainte...ce sa mai cer altceva de la Dumnezeu?!
Pe scurt, dragele mele...si cu somnul si cu nesomnul si cu mancatul putin si cu adormitul in brate de alint...nimic nu-i mai rau decat sa-ti vezi copilu' bolnav. Deci curaj si daca nu-s bolnaviori inseamna ca-s ok. Si eu ma plangeam de diverse inainte...dar cand mi-am vazut copilul palid, tras la fatza, apatic si cu febra tot ce-mi doream era sa fie bine, sanatoasa. De nimic nu-mi mai pasa.
Dar asta stiti cu toatele deja.
Inchei aici ca merg sa pregatesc masa de fructe...va citesc!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Reallaura spune:
Inais biata de tine, cat ati tras!! Sanatate multa Iasminutei si multi
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE