Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 5
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_t am plans de m-am ofilit....la film bineinteles...ofofof mai sunt si singura acasa, al meu vad ca se distreaza copios pe unde-o umbla... noapte buna, eu ma duc sa-l mai pup pe tudorica o data inainte sa dorm |
Hai ca ne-a terminat Miss pe toate cu Kite Runner
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
cleo78 spune:
citat din mesajul lui inais Ziua buna si de la noi! Am cam ramas in urma cu cititul. Aseara am ajuns la zi... Recunosc ca nu mi-a mai stat capul la nimic in ultimele zile, iar Revelionul a fost perfect asa cum a fost, doar pentru ca a fost acasa si nu in spital. Daaa...in noaptea de 29 spre 30 Iasmina mea a facut o indigestie (se pare, pentru ca altfel nu isi explica nimeni ce a fost) si am ajuns la urgente. Asta dupa ce a vomat de 3 ori si de 2 in timp ce asteptam sa intram la Triaj (la marele Budimex ). Vroiau sa ne interneze pe loc, insa nu am vrut eu. Avea stare buna si am zis ca ma incumet acs sa o pun pe picioare...insa peste 4 ore eram iar la urgente...ajunsese sa verse si ce nu avea in stomacel. Am intervenit printr-un medic de acolo si am consultat-o separat, nu la camera de garda, unde nu va explic ce era! Miting!!!!! Cred ca peste 20 de bebei raciti, muciosi, distrusi...si tot veneau! Eram distrusa...bine ca nu a luat nimic in plus! Ne-au dat-o iar acs si a inceput cruciada hidratarii. La 5 minute hidratare cu linguritza. Era distrusa pana seara, infometata, insetata, obosita...noi terminati. Insa nu a mai vomat. Si in concluzie incet, incet am pus-o pe picioare. Inca nu a inceput sa manance chiar ca inainte. Mananca de regim oarecum. Si nici cantitatile mari dinainte. Ce sa va mai spun...i-am multumit lui Dumnezeu ca ne-a ajutat sa ne petrecem primul Revelion acasa si nu in spital. Copilu' meu si-a recastigat zambetul, e iar ca inainte...ce sa mai cer altceva de la Dumnezeu?! Pe scurt, dragele mele...si cu somnul si cu nesomnul si cu mancatul putin si cu adormitul in brate de alint...nimic nu-i mai rau decat sa-ti vezi copilu' bolnav. Deci curaj si daca nu-s bolnaviori inseamna ca-s ok. Si eu ma plangeam de diverse inainte...dar cand mi-am vazut copilul palid, tras la fatza, apatic si cu febra tot ce-mi doream era sa fie bine, sanatoasa. De nimic nu-mi mai pasa. Dar asta stiti cu toatele deja. Inchei aici ca merg sa pregatesc masa de fructe...va citesc! mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
pup!! si sanatate! Uof....
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
bratafel spune:
LA MULTI ANI!! in primul rand.
nu am mai trecut de mult pe aici. am sa citesc din urma si conspectez. zilele astea ne-am plimbat pe la nasi la Iasi, la bunici la Botosani. nu am deschis nici calculatorul.
POZE NOI !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Alex@Sara spune:
Ziua buna si de la noi.
Uof,inais,asa e cum zici de nedormit de alintat de toate cele.Toate sunt nimicuri pe langa faptul ca piticotii sunt bolnaviori si noi suntem uneori neputinciosi in ai ajuta cat mai repede sa isi revina.Iasminuta cumintica si sa se faca bine cat mai repede.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
Reallaura spune:
Fetele, stiu ca s-a mai discutat, dar mie abia acum mi s-a stricat blenderul. Nu stiu ce sa cumpar, ce e mai bun si mai usor de mani****t..
Gabitzule parca tu ne recomandasei ceva de care erai foarte multumita .Merci
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
MissParker spune:
Neata, fete dragi si bebei scumpei! Noi raportam o noapte la fel de mizerabila, am dormit abia de pe la ora 2 incolo, cu intreruperi si amorteala totala, de la 7 m-am mutat ca de obicei in patul lui Bogdan si am mai dormit acolo 2 ore. Lui David i-am dat san doar de 2 ori, la 1 si la 4, in rest am incercat sa-l consolez luandu-l in brate, mangaindu-l, tinandu-l de manuta, dandu-i bilute homeopatice (in caz ca sunt dintii) sau pur si simplu respirand linistit langa el, ceea ce a mers intr-un final, dar tot a plans la fiecare trezire. Ei, asta e, o trece candva si faza asta, ca doar n-o tine 2 ani.
Fiindca tot am avut timp azi-noapte am trecut si eu in revista anul 2008 si ce a insemnat el pentru mine: a fost anul in care am simtit pentru prima oara ca viata mea a capatat o dimensiune extraordinara, a fost anul in care – desi cu o burta imensa de gravida – m-am simtit pentru prima oara bine in pielea mea si am facut pace cu corpul meu, a fost anul in care am simtit miscarile in burtica ale fiului meu, a fost anul in care mi-am mai retrait cateva din traumele copilariei si le-am putut prelucra emotional, a fost anul in care s-au relativizat toate criteriile dupa care traisem pana atunci, a fost anul in care mi-am invins frica de dureri si mi-am dovedit mie insami ca sunt si mai puternica decat credeam, a fost anul in care am simtit pentru prima oara ce inseamna sa fii mama, ce emotii, ce senzatii, ce sentimente unice traiesti atunci cand iti iubesti copilul, a fost anul in care am fost mai obosita ca oricand dar cu sufletul tot plin de fericire si de dragoste si de rabdare infinita fata de fiul meu, in a carui privire pura si inocenta pot vedea pentru prima oara cum se manifesta un copil cu adevarat iubit.
Magdone, frumosi copii ai, sa-ti traiasca Si eu citisem ca odata cu intarcatul s-ar termina problemele cu somnul bebeilor, dar ce sa fac, daca nu sunt pregatita inca
Ralu, of, draga mea, prin cate ati mai trecut si voi, cred ca noptile voastre au fost mult mai cumplite ca ale mele, Daviducul macar e sanatos! Iti dai seama ca aerosolii l-au ajutat pe Tudor, nu vei vedea niciodata o imbunatatire atat de brusca dupa doar o doza de antibiotic... Ce ma enerveaza doctorii astia, cand nu au nici un raspuns sau o solutie, pac cu antibioticul, in speranta ca in toata perioada in care copilul inghite antibiotice va mai da si boala inapoi, ca sa poata apoi parintii sa creada ca a fost efectul antibioticului... si in felul asta se torpileaza sistemul imunitar al copilului, care cu timpul devine rezistent la tot felul de antibioticee care nu-si vor mai face efectul ever... nu mai insisti, tu stii prea bine chestiile astea... Pai sa ma rog si eu s-o ia David cat mai repede la picior, poate datorita activitatii va dormi si el mai bine... Nu i-l pot da lui Bogdan, am incercat si asa, dar nu pot adormi daca nu e David langa mine, sa stiu ca e totul ok cu el, plus ca stau cu sabia lui Damocles deasupra capului si eu sunt genul care oricum adoarme foarte greu seara, pentru mine somnul de dimineata e cel mai dulce... pana la urma tot aranjamentul actual e cel mai avantajos pentru mine... Ei, stiam ca o sa-ti mearga la pipota filmul, si eu am plans de m-am uscat si culmea, dupa aceea si eu m-am dus sa-l iau in brate pe David cu mai multa ardoare ca oricand...
alex@sara, wow, ce infometata e shoricica ta mica! David al meu stramba din nas la grisulet (si e Aptamil, cel mai scump).
Alysh, vad ca la tine ameliorarea a tinut 1-2 luni. Eu as fi fericita si asa, daca as apuca macar o luna sa ma odihnesc si eu mai bine noaptea, sa-mi adun iar puterile, of... Tie bafta multa la invatat, ai toata admiratia mea, creierul meu este terci la ora asta, nici o poezie de 2 strofe cred ca n-as fi capabila sa invat...
Lilly79, sa speram ca sunt dintisorii, oricum febra trebuie monitorizata, insa nu exagera cu medicamentele, nu uita ca febra este semnul ca organismul bebelusului se lupta cu ceva, iar daca i-o cobori in mod artificial ii scazi sansele de a invinge bacilul/virusul/bacteria. Trebuie intervenit doar cand creste prea mult, aici am citit ca abia la 39 fugi la spital
fecian, imi pare bine ca-mi confirmi daca si Bitzu a trecut prin aceleasi faze, imi faci sperante ca poate va fi si la noi la fel. Uite, aseara am facut un nou experiment, ca sa vad daca intr-adevar eu il deranjez pe bebe sau se scoala oricum: m-am culcat pe canapeaua din sufragerie (chinuit, dar nu deranjam pe nimeni cand fosneam patura) si am asteptat trezirea; evident n-am putut sa adorm deloc, iar el a inceput sa planga pe la 22:00, s-a linistit singur, apoi a mai plans dupa 3 sferturi de ora, m-am dus la el, l-am intors pe burtica, a pus capul jos, a bagat degetelul in gurita si a adormit aproape instantaneu la loc, moment in care a inmugurit in inima mea speranta ca poate va dormi cum dormea uneori ca bebelus, cate 5 ore pe burtica... Ei, dar n-a fost, n-a fost asa, ca sa-l citam pe Nichita... Miracolul a durat o ora, dupa care s-a trezit puiul meu in niste urlete de am zis ca e o pisica pe care o trage cineva pe roata Am fugit la el cu patura cu tot si l-am luat la mine pe brat, acolo a adormit rapid... iar eu am stat semi-treaza pana pe la 2 noaptea, cand m-am mutat cu el cu tot pe cealalta saltea si am mai adormit in 2 reprize cate o ora si jumatate... dupa care ma trezeam transpirata si amortita lemn...
Ylari, Eva dintoasa!! Curaj, o sa-ti reintri in mana cu serviciul si nu uita ca e pentru un scop nobil, sa aveti si voi propria casuta si mai ales sa ai liniste de la socrosenie!
gabitzam, stiam ca tu iti vei aminti de Anonimul venetian... Ehe, in 2003, in luna noastra de miere la Venetia (o tempora!), mergeam la un moment dat pe una din stradutele alea inguste-inguste din Venetia si aud eu dintr-o data o muzica divina, dintr-o casa unde geamurile erau deschise si se vedea inauntru, era un atelier de pictura, iar muzica era... din Anonimul venetian... am ramas acolo fermecati minute in sir, nu ne mai venea sa plecam
Laurita, de unde a descarcat Bogdan Anonimul venetian? Sa-l descarcam si noi...
Luminel, ce frumos ai descris tu obiceiul cu datul la grinda!
Doloress, of, fratii nostri de suferinta! Te admir ca mai ai putere sa te plimbi cu el, eu nu mai am putere decat sa ma intorc pe o parte, sa-l iau pe David in brate si sa-l pun lipit de mine si cu capsorul pe bratul/umarul meu, atunci doarme cel mai bine. Ma gandeam ca respira mai bine cu capul mai sus si i-am pus si o patura sub cercefelul lui, daaaar evident ca asa nu-i place, e mai bine pe bratul lui mami
Magnetism, te rog io, sorcoveste-ne si pe noi, astea cu bebei treziciosi din ora in ora, poate vine un farmec ceva...
inais, oh, Doamne, si voi??? Dar ce fel de indigestie sa fi facut Iasminuta? De la ce? In orice caz, mai bine ca n-ati lasat-o in spital, cu atatia bebei bolnavi vorba ta, mai lua si vreun virus nenorocit... Sanatate multa si sa dea Dumnezeu sa nu mai treceti prin asa ceva cumplit! Iti dau dreptate, cand aud de bebei bolnavi si eu imi spun la fel: lasa ca dorm cu David agatat de mine, apuc 2-3 ore pe noapte, dar inca rezist si mai bine sa sufar eu decat sa sufere el... Azi mi-am propus (sper sa si reusesc) sa dorm 2 ore dupa-amiaza, cand isi face el somnicul de dupa piureias...
Cleo, ne mai pastrezi pe lista de pretendenti?
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
melly23 spune:
La Multi Ani 2009!!!
Bine v-am regasit in anul 2009!!!ne pare rau ca nu prea scriem dar avem un bb tare activ ziua care mai e si bolnavior pe deasupra si speram sa treaca cat mai repede!!!in rest suntem bine crestem avem 10 kg si 72 cm!!!mancam aproape de toate, strigam ffff des prin casa gen ta-ta-ta-ta-ta, da-da-da-da-da, mama nu inca, apoi mai sunt cuvinte de gen buf, pus, ba-ba, eeeiiii, oaccc....ce sa mai!!!de ar trece odata raceala asta!!!De Craciun am fost la bunici la tzara unde Amelia s-a comportat exemplar!!!a colindat in limba ei, i-a tras lui mosu barba jos iar mami si tati s-au distrat superb!!!avetzi si niste pozici de Craciun pentru cine vrea sa ne vada!!!cat despre Revelion l-am petrecut acasa doar noi trei!!!a fost frumos dar plictisitor mai ales ca nu a existat vreun Revelion pe care sa-l petrec acasa!!!dar a fost minunat si asa pentru ca a fost Amelia cu noi!!!si a fost cuminte desi s-a cam trezit ca nu putea sa respire!!!oricum noi am stat treji pana pe la 3 asa ca n-a fost mare deranju!!!iar aici avetzi pozici de Revelion!!!
am vazut ca avem mamici noi printre noi!!!le urez Bun Venit!!!am vazut si pozici cu bebelasi frumosi si mamici superbe!!!am citit de o noua gravidutza printre noi!!!Felicitari cadina!!!sa creasca mare si sanatos sau sanatoasa!!!
promit sa fiu mai activa de data asta!!!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare
Daria_Ioana spune:
Sanatate multa la toti bebelushii bolnaviori.
inais, ai perfecta ideea.Conteaza ca ei sa fie sanatosi .
Asa imi ziceam si eu in anii astia cat nu am dormit si simteam ca nu mai rezist.
Imi ziceam ca e bine ca sunt sanatosi si nu am avut niciodata probleme grave cu ei .
Oricum si lipsa de somn nu e asa usor de indurat.EU 2 ani nu am dormit mai deloc, am facut din zile nopti , din nopti zile, aveam uneori si 2-3 nopti cand nu le dormeam,nopti cand tremuram de oboseala, dimineti cand ma simteam mai rau ca dupa cezariana.
E greu de tot sa ai astfel de copii care au un somn mai dificil.
LA un moment dat chiar ma gandeam ca o sa mor de tanara, ma intepa inima...si nu ma refer ca dormeam o ora sau 2..pur si simplu Cassie a fost extrem de dificila..nu dormea deloc deloc noaptea...atipea asa aiurea mereu ...si se trezea cu energie ...si nu avea nici un program,dormea mereu la ore diferite indiferent de cat ma chinuiam eu sa ii fac program.
Acu de 2-3 sapatamani de cand a inceput Darius sa doarma bine si Cassie doarme si ea super bine , pur si simplu ma simt atat de bine.
Parca mi-am revenit dintr-o boala, m-am renascut.
Nu ma mai simt mereu obosita, imi vine sa alerg, sa dansez, ma simt fericita ,vesela, am ganduri optimiste, ma simt din nou tanara,plina de sperante , de planuri de viitor, simt ca ma pot bucura de clipa prezenta mult mai mult...
E alta viata asa !Si nu as mai vrea sa revin inapoi la programul ala demential de nesomn in care trageam mereu de mine numai ca sa functionez cat de cat.
Pentru mine a fost groaznic...atunci...oricat imi iubesc copiii ,nu as mai vrea sa mai am zilele si noptile alea.
Eu ma bucur ca ei cresc, ca pot sa vorbeasca ,sa comunic cu ei, sa interactionam diferit, sa mearga la gradinita, sa ii ajut sa invete culorile, sa numere,sa citeasca, sa le imbogatesc vocabularul, sa ii vad invatand poezii si dansuri...si sa ii dau la sport sau la balet ...
De abia astept sa nu mai alaptez, sa pot tine si eu dieta, sa am si eu silueta dinainte, macar in parte daca nu total, sa incep sa ma machiez , sa ma imbrac elegant,sa fiu mai feminina, sa am mai mult timp pentru mine .
Insa mereu va ramane nostalgia acestor ani , cand stateam acasa cu ei , cand tot timpul meu era al lor....probabil vor fi zile cand voi plange dupa aceste zile...despre cum ma simteam eu ca o mamica..cand singura mea preocupare erau ei si ei si ei.
Dar daca dorul e prea mare de zilele alea...ne punem de facut inca un bebe
inais spune:
citat din mesajul lui Daria_Ioana Dar daca dorul e prea mare de zilele alea...ne punem de facut inca un bebe Mami de Casandra (06 ianuarie 2007) si Darius ( 14 mai 2008) |
Asa-i...dar nu o sa mai fie Casandra sau Darius...o sa fie alt bb! Tmpul cu ei nu il mai primesti inapoi. Asta-i si ideea pt care tre' sa te bucuri de el acum.
Multumim pentru gandurile bune tuturor.
Nu stim inca ce a fost...a avut o zi agitata pe 29, seara a mancat alt tip de cereale....nu stiu ce altceva sa incriminez. Nici ideea de entero-colita nu o exclud. Vom mai investiga...deocamdata cerealele cu pricina.
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Daria_Ioana spune:
Inais , asa e .Ai dreptate
Sa se faca IAsminuta bine.
Miss, Reallaura, Ralut-t m-ati facut si pe mine curioasa cu filmul THE Kite Runner, asa ca il descarc acuma de pe net si o sa ma uit si eu la el.
Am intrat pe site-ul oficial al filmului , si numai muzica de la film te emotioneaza.
Ralu-t , am citit ieri povestea voastra .E foarte frumoasa
Reallaura,arati foarte bine in poze
Luminel,interesant obicei .Eu una nu stiam de acest obicei caci in zona noastra nu am auzit de datul la grinda.
Aici in Dobrogea e mai mult un amestec de natii ,tatari , turci, macedoneni de mai multe feluri, cipani , farsiroti etc...
Si eu sunt machidoanca si nu ma pricep prea mult la traditii, sau daca stiu ceva legat de traditii le incurc pe cele machidonesti cu cele romanesti.