Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 6
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Ylari, succes mult cu intoarcerea la servici, sa treceti cu bine peste asta si tu si fata. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Multumesc frumos!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
ralu_t spune:
inais...ofof, stiu prea bine ce inseamna. eu cred ca de atunci a ramas tudor cu stres de linguritza, de la hidratarea fortata zi si noapte. bine ca ati reusit acasa iasminutza luptatoare si parintii grijulii
missdeci d-asta-mi esti? ne storci lacrimi ai? bineeee....n-aveam cum sa nu rezonez la asa sensibilitati, e adevarat, si mi-a mai trezit si vechi dorinte legate de adoptie si de a-i oferi sansa la viata si la dragoste neconditionata unui copil care dintr-un motiv sau altul a pierdut-o...mi s-a parut foarte asemanator (ca stare,ca senzatii, nu ca fir epic) cu o carte f draga mie: the god of small things(dumnezeul lucrurilor marunte) o carte la care realmente am plans cu hohote o recomand cu caldura
si ca descarcat de filme, voi n-ati auzit de DC++? eu scot de acolo tot ce-mi place, in seara asta umeaza venetianul
cu somnul nici eu nu puteam la inceput sa stau fara sa stiu de tudor..dar cum la mine somnul e vital, pana la urma l-am lasat cu barbata-miu si mi-am pus dopuri in urechi sa nu aud nici un zgomot fiindca tresaream de la orice, mi se parea ca-l aud plangand, ca e ceva, si nu reuseam sa adorm. si acum la fel dorm, dopurile nu blocheaza sunetele inalte gen plans de bebe insa le blocheaza pe alea joase gen maraituri de bebe, altfel eu cred ca n-as dormi toata noapteaoricum, tu stii ca lasandu-l cu bogdan nu echivaleaza cu abandon, nepasare, etc...el lasi pe maini bune, nu trebuie sa fii perfecta, ba mai mult, e rau sa fii perfecta, ii va crea micutului senzatia ca nu e el in regula fiindca e imperfect. crede-ma ca eu am avut o mama "perfecta", dispusa sa sacrifice orice in numele copiilor si inca mai trag ponoasele dupa ani de analiza personala. nu fac comparatii, nu ma intelege gresit, doar as vrea sa ajunga la tine gandul ca nu esti o mama mai putin buna ca lasi copilul cu tati o noapte, din contra, te gandesti c-o faci tocmai ca sa castigi buna dispozitie si echilibru in relatie cu el odihnita fiind si in plus david va incepe sa se simta la fel de in siguranta si cu tatal lui ca si cu tine. poate nu-ti iese relaxarea din prima noapte dar poate dupa cateva antrenamente merge...sa stii ca-s sfaturi date din suflet, dintr-un suflet dependent de somn ce am eu...
daria felicitari pentru regasirea echilibrului. incet incet apare soarele. si cine o sa fie mami mandra cu doi copii? o sa uiti cu siguranta zilele negre si noptile albe si iti vei aminti exact ce spui si tu, cu drag, de clipele care au fost doar ale voastre. eu stau putin in cumpana daca sa ma apuc de bb2, ca ma cunosc, devin un animal agresiv daca nu dorm , asta-s eu...si nu ma pot schimba, mi-e frica sa nu fac mai mult rau decat bine(familiei). daca m-as stii rezistenta, asa cum e barbata-miu de exemplu, m-as pune pe fapte deja
melly am vazut poze cu cadouri si masa imbelsugata, sa va fie de bine, sunteti 2 frumoase
laurita nush ce sa-ti zic de blender, eu am babycook. am si un mixer/blender dar e adus de sor-mea din franta si e o firma cam obscura pt mine(ea sustine ca-s bune) dar cum eu nu prea am treaba in bucatarie, blenderul nu l-am folosit pana acum ca sa-l recomand.
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
Micaela06 spune:
Bine v-am gasit in noul an!
Noi am fost plecati la o pensiune pe langa Buc, cu socrii, cumnata si niste prieteni de ai lor... bine ca s-a terminat Acum incercam sa revenim la programul nostru.
Am citit de bebelusi bolnaviori, offf mititeii de ei. Le doresc multa sanatate si mamicilor multa putere, cred ca e tare greu sa te uiti neputincios la puiu tau bolnavior
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Daria_Ioana spune:
Laura, asta e blenderul pe care il folosesc si l-am folosit la copiii mei.http://img.bazarek.pl/35550/5973/177964/191287481447b589872e047.jpg
Mie mi se pare practic si usor de manevrat.
ralu_t spune:
iaca poze si de la noi ca nu am mai pus de muuulta vreme
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
Daria_Ioana spune:
Ca tot vorbeati de plans, de emotii , de filme, mi-am amintit ca ieri a fost o emisiune pe Discovery despre
siamezele romance Tatiana si Anastasia Dogaru.
Se pare ca sunt destul de cunoscute, dar eu doar ieri am aflat de ele , de familia lor.
Sunt niste fetite de 4 ani , simpatice , dragalase.
Foarte emotionant reportajul de pe Discovery,arata viata lor de zi cu zi, pe mamica lor care era tot timpul increzatoare.
M-a emotionat mult cum a stat mama lor singura cu ele in State la tratament cu fetitele inca decand acestea erau foarte micute,a invatat acolo engelza,nu cunostea pe nimeni , fetitele au inceput si ele sa vb in engleza...
Sotul ei care e popa a fost nevoit sa stea in Italia cu serviciul,impreuna cu fetita lor mai mare ,Maria care mergea la scoala in Italia .
Vorbeau seara pe mess, se vedeau prin web cam.
Mama la gemene avea in perete un tablou mare cu poza Mariei.
Le invata pe gemene ca fetita din poza e surioara lor mai mare.
Ziua mama la gemene pleca cu fetitele la spital ,aveau tot felul de sedinte ca sa mearga mai bine.
Una din fetite a fost operata la inima.
Dupa 18 luni sotul a decis sa renunte la serviciul din Italia ca parinte la o biserica si s-au mutat cu totii in State, in Dallas,dar opertia de separare a gemenelor nu a mai avut loc datorita complicatiilor .
Ii arata cum tata o alinta si o pupa pe o fetita , iar surioara lor mai mare, MAria, se juca cu cealalta.
Gemenele tot timpul erau vesele ,zmabeau, pline de viata , de energie.
Erau toti atat de fericiti impreuna.
Si cred ca acea fericire era cea mai emotionanta,faptul ca se bucurau de viata , de copiii lor, de zambetele fetitelor lor,chiar daca le era foarte greu si viata lor era schimbata .
Se duceau la cumparaturi, lumea se oprea ,vb cu fetitele , ele se bucurau ca primeau balonase.Mergeau cu totii la zoo.
Chiar mama fetelor , atunci cand sotul si fiica lor cea mare au venit in State si s-au unit cu totii...mama zicea ca e atat de fericita ca sunt cu totii la un loc..ca "acum sunt la fel de fericiti ca orice familie normala".
Se vede acesta fericire in orice poza cu ei ,iata un exeplu:
http://abcnews.go.com/US/popup?id=2977241&contentIndex=1&page=4&start=false
Acum s-au mutat la Clevaland ca sa faca tratamente .Nu stiu exact ce s-a intamplat cu ele.
Sper sa fie bine.
Probabil ca ati auzit de ele, dar eu nu am auzit si inca mi-a ramas emisiunea de ieri in suflet.
Am plans caci au fost multe emotii pe care le transmitea acea familie, si viata lor.
http://www.youtube.com/watch?v=lK3OPNoqnxE
gabitzam spune:
Am vazut pozici cu bebe frumos-frumos de Ralu
Laura, eu am si folosesc de mai bine de trei ani, intens, mixerul cu picior vertical de la Braun. Are si picior cu taietor, si tel si vas cu blender. Este aproape identic cu cel pus in poza de Daria, doar ca este Braun.
Inais, imi pare tare rau ca ati trecut prin asa necaz cu Iasmi. Sanatate multa
Mie imi e tare dor de vecinica Lori si de Robert.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Micaela06 spune:
Am vazut poze cu bebe Tudor, mama ce frumusel e . ?Am fost impresionata de el de la intalnirea Craciuneilor, are niste obrajori de iti vine sa il mananci.
Acu o intrebare de mamica nehotarata, am vazut ca are premergator: sta in el? e util?
Am vazut Mufitza ce inalta si grasuna e si cum seamana ea cu tati ei. E o fetita mare si frumoasa, intodeauna mi-a placut de ea.
Am vazut si Fluturica cu parul ei tepos si blonduta, tare frumusica e.
Am vazut si pe Nicole, felicitari pentru noapte frumoasa, pozele sunt asa frumoase, se vede ca v-ati distrat. Esti o mamica tare sexoasa.
Am vazut si copilasii de mihaser tare frumusei sunt, Eli zici ca e o papusica. Cat stati la Tgv?
Bine, am mai vazut si pozele Laurei, dar nu vreau sa zic nimic de ele ca sunt verde de invidie.
Magdone bine ai venit , ai doi copii tare frumosi.
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
simonacip spune:
hmmm
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."