Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 3
Magdone spune:
Vreau sa va multumesc mult de tot pentru primirea calduroasa, un pupic pentru toate si o floricica
Am pus cateva poze ca sa ne cunoastetiaici
Citesc din urma si o sa revin.
pupici
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Magdone spune:
Asaaa, sa va zic despre Olivia, am nascut-o natural, exact de due date si a avut 4 kile si 50 cm. Am vazut ca ne-ati trecut in lista, multumim frumos.
Multumesc de aprecierile referitioare la nume si noua ne place ff mult.
Miss Parker, semnatura o am de cand ne-am hotarat sa emigram in Canada, mi s-a parut f potrivita atunci si inca mai e.
Vreau sa va incurajez pe toate, referitor la somnul bebelusilor, vor veni si vremuri mai bune, cand vor dormi si ei toata noaptea, asa pe la 3 ani ..glumesc, oricum si mie mi-a fost tare greu cu Razvan, nu dormeam 2 ore legate, cred ca pe 7- 8 luni s-a mai stabilizat si el si oricum dupa ce l-am intarcat s-a terminat cosmarul. L-am alaptat pana la 11 luni si de atunci il puneam in patut cu biberonul si adormea singur. Se mai trezea o data sau de doua ori pe noapte, dar oricum era parfum fata de ce trasesem pana atunci. In fine, ideea e ca nu exista o reteta pentru asa ceva si fiecare face dupa cum ii dicteaza bebelusul, asta e concluzia mea acum dupa 2 copii .
Cu Olivia mi-a fost mult mai usor, o sa va povestesc pe parcurs.
Alex@sara, multa sanatate si putere sa depasiti momemtele astea grele.
Ylari, ralu-t multa sanatate si voua, si Olivia e racita saracuta, ii scot mucii si se enerveaza, se ineaca cu secretiile si se trezeste din somn sper si treaca repede ca e tare morcovita.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
stefany_p spune:
helauuuu..
imi pare rau sa aud de nopti grele, la noi zilele sunt mai grele, noaptea e ok..
Doloress, am fost la Mont Tremblant, pun si poze, jur pe rosu
bun venit fetelor noi
Iulia, eu nu sunt fan revelion, de fapt ma dispera bucuria aia de la 12 noaptea..trece anu, asa...si??? dar nici n-am mai dormit in halu' asta...noi sa fim sanatosi ca belele curge
Andrada79 spune:
ralu_t offffprin ce ati trecut!!!!! Bine ca sunteti ok acum!
magdone asta e o poza superba http://picasaweb.google.ca/magda.udrea/Olivia#5286737446580241346
Ai o galusca frumoasaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Alex@Sara spune:
Shoricica mica imi doarme in brate de la ora 6,sunt tzeapanaaaaaa,nu mai pot,dar am mai bantuit putin pe net ca mi-a fost dor.
Multumesc tuturor de vorbele frumoase si incurajari,si noi speram sa fie totul ok si sa mergem mai departe sanatosi si cumintei.
Am vazut pozici superbe cu bebici si mai superbi,sa va traiasca tuturor sa aveti parte numai de bucurii si impliniri din partea lor .
Magdone,gogosica ta e mi mica cu o zi fata de Saruca si are o pleata de invidiat.E o dulcica de iti vine sao smotocesti tot timpul.Noi suntem cheliute,avem o tzaruca de floaca pe caput,abia astept sa avem si noi pleata sa ii fac codite.
Sa va povestesc de ce experiente culinare a avut parte Saruca?E o pofticioasa de ne-ar manca si urechile.De Craciun am facut cozonac;o inea Stef in brate si el manca o felie de cozonac si Sara se tot intindea la el sa ia.Stiind ce am pus in el,i-am bagat cateva firimituri in gurita,le-a mozolit cu o pofta de inca plescaia si a prins o secunda cand tati nu era atent,si-a rupt o bucata din felia lui si pe cand am observat-o ea deja baga de zor in ea,deabia i-am putut scoate din manuta ce i-a mai ramas,dar din gurita nici vb.Si tot de la tati din brate s-a nfipt in farfuria cu prajituri pusa in biblioteca si el statea langa cu Sara in brate si se uita la tv.d-soara s-a servit fara jena si molflaia de zor,sa te tii urlete cand i-am scos din manuta ce mai avea.Ieri am facut pulpe de pui la cuptor cu cartofi si desi abia mancase a marait pana a luat-o Stef in brate la masa.S--a infipt in ditai pulpanul si a inceput sa il mozoleasca,am noroc ca noi nu mancam prea sarat sau condimentat.S-a murdarit ca o purcica de a trebuit sa o schimb de tot si sa o spal.
Nu poti manca nimic pe langa ea ca tzipa si maraie si se intide de zici ca nu a mancat de 15 ani Pana acum nu i-am dat absolut nimic din ce nu avea voie si sper ca festinul ce si l-a facut singura sa nu aiba urmari nasoale ca deja noi avem pb.
gata acum s-a trezit,fug sa ii fac niste cereale ca a sarit masa solida de la ora 6 ca era prea maraita si a bagat cateva inghitituri de tzitzi ca a adormit cu ea in gura .
Pupici tuturor si o seara frumoasa in continuare
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada79 ralu_t offffprin ce ati trecut!!!!! Bine ca sunteti ok acum! magdone asta e o poza superba http://picasaweb.google.ca/magda.udrea/Olivia#5286737446580241346 Ai o galusca frumoasaaaaaaaaaaaaaa!!!!! |
mie imi place si http://picasaweb.google.ca/magda.udrea/Olivia#5286739485724192306
edit: am fo in Mall. reduceri la Debenhams. La lucrurile de copii, cu 30% mai jos, si to t scumpe sunt. Dar frumoase! adica multe chesytii frumoase -mi-au placut. atat ca am o intrebare, nu mai baga inca o runda de reduceri? reduceri la reduceri? sa ma poc apropia si io de ele...
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
ralu_t spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
mie imi place si http://picasaweb.google.ca/magda.udrea/Olivia#5286739485724192306 o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
si mie tot asta
numai io am mai fost un bb asa grasan, gen pirelli!
fetelor cu bebei mai avansati in ale motricitatii, ati obs. vreo schimbare in ce priveste somnul de cand copiii vostri-s mai activi? sau iar e ceva in neregula cu tudor...de 2 seri cade lat la ora 9. ieri spre exemplu a adormit inainte sa-i dam antibioticul si ne-am chinuit sa-l trezim...
azi, a doarmit de la 3:30 la 6:00 si acum la 9 a cazut iar
in fine, pana la urma zic mersi, ma duc sa ma uit la kite runner
ma zbat sa descarc niste poze inainte si abia dupa aia, pozele le postez mai tarziu
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
Alysh spune:
Iar ne-am adunat pe la casele noastre....pfuuu. Am facut program mamei si soacrei pt saptamana viitoare ca am joi si lunea cealalta primele doua examene care sunt si cele mai grele. Asa ca soacra-mea o sa-si ia 3 zile de concediu sa stea cu el, sper sa-l si trec examenul sa nu ma fac de ras, sa nu fi mobilizat bunicile degeaba. Un stres in plus. Maine e Stef de serviciu, se duce cu Vlad sa faca si cumparaturile pe care de obicei le faceam eu cu atata drag si acum sunt lipsita si de placerea asta pt invatat
Ralu_t, atunci bafta multa si tie, spor la invatat! Si la mine au inceput cosmarurile si sunt sigura ca asa va fi pana la sfarsitul sesiunii, cel mai misto e cand incep sa stapanesc materia si visez fraze intregi de curs....Ei, acum o sa visez cursuri&bebe. Azi noapte am visat ceva legat de cursuri si apoi ca lui Vlad ii iesisera niste dintisori. Bineinteles, dorintele mele ascunse, cum spune Freud.
Magda, bine ai venit. Copilasii tai sunt scumpi foc! Si tare, tare dragalasi! Sa-ti traiasca!
Alex@Sara
Vlady
Alysh spune:
Ralu, DA, clar am observat schimbari in comportamentul de noapte al lui Vlad de la 6 luni, de cand a inceput sa progreseze f mult din punct de vedere al motricitatii. Din pacate schimbari in rau. 6-7 luni treziri dese, plans in somn. 7-8 luni ameliorare. Acum de doua nopti, iar se trezeste des.
Vlady
Lilly79 spune:
Un An Nou fericit, numai cu sanatate, bucurii si impliniri alaturi de cei dragi.
La multi ani!
Anul 2009 ne-a adus primele probleme: Julia are febra de aseara. Nu a avut mult ci 38.5 (rectal, deci ar fi 38), apoi astazi a avut 37.8 masurata sub brat. I-am dat paracetamol si a scazut temperatura.Apoi iar a crescut. Are momente cand rade, se joaca, apoi maraie si nu-i mai intri nicicum in voie, dar alte simptome nu are.De mancat mananca f bine. Ar putea fi dintisori? Mi s-a parut ca are gingia de sus rosie.La cei de jos nu s-a manifestat deloc. La ce temperatura ar trebui sa mergem la urgente? Ca zilele astea nu avem cum sa dam de pediatru sau medic de familie.
Sper sa nu va suparati ca nu va citesc acum din urma si nu fac conspecte
Cu scrisul cred ca voi reveni de luni incolo.
Multa sanatate tuturor.
Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)