Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

MAgda, bine ai venit in grupul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Pauza de invatat....

Laurita, sa ti se indeplineasca toate visele!

Cadina, suportul de baie l-am primit cadou, dar o sa intreb pe cumnata mea de unde l-a luat si iti transmit

Simo, ce frumos mi-ai urat tu, saru'mana mult, intr-adevar imi doresc o fetitza, dar acum ca vad cat de dulci sunt baieteii nu mi-ar parea deloc rau sa fie si un baietel. Orice, sanatos sa fie si inainte de toate sa reusesc sa raman gravi.

Doloress, felicitari pt progresele lui Patrikutz! Ce ma bucur! Sa vezi de-acum ce de "timp liber" iti ramane

Nicole, chiar mi-ai transmis energia ta pozitiva, te-ai distrat super. Mi-ai facut pofta de dans!

Daria, multumesc de incurajari, asa sper si eu ca inceputul sa fie mai greu si apoi sa-mi ibtre in cap ceva mai repede, ca altfel e groasa.

Laurita, arati demential!!!!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Nu am apucat sa citesc decat capitolul trecut, dar postez acum, ca altfel nu mai apuc.

Fetelor, noi mergem din rau in mai rau. Nu mai pot si – ce e mai rau – am epuizat solutiile si incercarile de a-l face pe David sa doarma mai bine. De bine ce ma laudam ca-l iau la mine pe brate si adoarme rapid, linistit, azi-noapte nici asta nu s-a mai putut. De la ora 21:45 pana la ora 1 am fost treaza permanent, el adormind frichinit si chinuit, eu pandindu-l ca sa ma pot intoarce fara sa-l trezesc, dar trezindu-l de fiecare data si nemaistiind ce sa fac ca sa-l linistesc, i-am dat san, dar nici asa nu s-a linistit sa adoarma, plangea, isi sugea pumnisorii, la 23:30 am fugit sa-i fac un biberon, mi-a baut exact 10ml si apoi i-a varsat imediat, simt ca innebunesc! Ce naiba o fi cu el, Dumnezeule? Pe la 2 am reusit sa adorm intr-o râna din nou, am dormit vreo 2 ore, apoi la 4 iar l-am trezit cand m-am miscat, iar da-i san, iar plans si agitat si marait in continuu, abia pe la 4:45 a adormit iar si eu langa el in aceeasi pozitie, m-am trezit la 6:45 intepenita in ultimul hal si l-am dat pe Bogdan afara din camera cealalta, unde am dormit si eu 2 ore neintoarsa... Care ati mai patit asa ceva? Ca vad ca dintii aia nenorociti tot nu se arata... Azi-noapte i-am dat si niste Osanit (bilute homeopatice care ajuta cand le dau dintii), am zis sa acopar si varianta asta... I-au placut, s-a jucat cu ele in gurita, dar nu stiu cat efect au avut...

Laurita, nu cumva aveti posibilitatea sa gasiti pe undeva filmul ala vechi (dar bun) „Anonimul venetian“? Tony Musante si Florinda Bolkan, fetele trecute de 30 de ani tre’ sa-l mai tina minte, ce film frumos si ce muzica bestiala. Am gasit soundtrack-ul pe amazon, am sa-l comand, dar filmul nu-l mai au decat pe caseta video si noi nu mai folosim video-ul, il avem la subsol, in cutie...

Andrada, hai ca si tu o facusesi lata cu intranet-ul... Of, stresul asta ne omoara... Una din participantele la discutia despre razboi mi-a scris un PM, ca a ras cu lacrimi cand a vazut mesajul meu, pasnic si cu tenta sexuala, in mijlocul tumultului despre teroare/rasism/atentate etc... Ei, tot e bine ca am reusit sa mai dezamorsez putin atmosfera, chiar daca a fost involuntar.

socrate, iti multumesc din suflet pentru sugestii. Eu am observat in ultimele zile ca lui David nici grisul nu-i mai place, parca sugandu-si degetele imi tot da de inteles ca vrea lapte, eu cel putin asa interpretez in tampenia mea... Azi la pranz i-am dat pentru prima oara un piureias cu carnita, nu i-a placut deloc, parea sa se inece, tusea uscat (poate e carnea de vina, poate am pus prea putina apa), nu stiu ce sa mai cred. Si noi ne-am gandit la introducerea unui ritual de seara, cred ca am sa fac asa cum spui tu. Am sa-l las in haine de casa si seara il schimb la pijamaluta, am cumparat dealtfel si un CD player si ii voi pune muzica de Vangelis, linistitoare, in timp ce il vom schimba la pijamalute.

Alysh, bravo, ce planuri mari si interesante ai pentru anul asta! Eu nu-mi doresc decat un singur lucru: sa doarma David mai bine si sa pot dormi si eu.

Nicole, chiar ca e exuberant mesajul tau, ma bucur ca ati avut un revelion asa de neuitat, ca ai dansat (arati absolut superb in poze!!), ca tu si sotul tau v-ati dat seama din nou cat va iubiti, sunt niste momente importante care te ajuta la greu... Eu ma identific mai mult cu starea ta nasoala de dinainte, in sensul ca si eu ma impiedic de toate alea, scap lucruri pe jos, uit unde am pus diverse chestii, se vede treaba ca mi se usuca incet dar sigur creierul... Distractie placute la Sinaia si fie ca anul sa continue pentru tine, pentru voi, la fel de frumos si spectaculos cum l-ati inceput!!

monalac, ma gandeam eu ca sigur ai auzit de Diana sau cunosti pe cineva care o cunoaste, ca e cea mai buna traducatoare din Giurgiu...

cadina, si pe mine David ma solicita de 3-4 ori pe noapte la alaptat, dar eu zic ca e inca prea mic ca sa-l dezvat... Citeste pagina lui www.drjaygordon.com/development/ap/sleep.asp" target="_blank">Dr. Jay Gordon, vei gasi acolo argumente care sa-ti dea putere si sa te convinga ca e bine asa cum facem noi, eu zic ca e si pacat sa-i intarcam, atata vreme cat inca avem lapte, mai ales ca pentru ei alaptatul nu este doar hrana...

Simonix, ce frumos suna si relatarea revelionului vostru...

Daria_Ioana, sa dea D-zeu sa ai dreptate si David sa doarma si el mai bine dupa ce mai creste si mai consuma energie...

simonacip,

Doloress,

Cleo, da’ o sorcova de dormit nu ai?

Magdone, sigur ca te primim, bine-ai venit! Imi place mult semnatura ta!

Andree27, eu nu ma bag sa fac nimic la putzulica lui David. Pediatra este de aceeasi parere.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Nu am apucat sa citesc decat capitolul trecut, dar postez acum, ca altfel nu mai apuc.

Fetelor, noi mergem din rau in mai rau. Nu mai pot si – ce e mai rau – am epuizat solutiile si incercarile de a-l face pe David sa doarma mai bine. De bine ce ma laudam ca-l iau la mine pe brate si adoarme rapid, linistit, azi-noapte nici asta nu s-a mai putut. De la ora 21:45 pana la ora 1 am fost treaza permanent, el adormind frichinit si chinuit, eu pandindu-l ca sa ma pot intoarce fara sa-l trezesc, dar trezindu-l de fiecare data si nemaistiind ce sa fac ca sa-l linistesc, i-am dat san, dar nici asa nu s-a linistit sa adoarma, plangea, isi sugea pumnisorii, la 23:30 am fugit sa-i fac un biberon, mi-a baut exact 10ml si apoi i-a varsat imediat, simt ca innebunesc! Ce naiba o fi cu el, Dumnezeule? Pe la 2 am reusit sa adorm intr-o râna din nou, am dormit vreo 2 ore, apoi la 4 iar l-am trezit cand m-am miscat, iar da-i san, iar plans si agitat si marait in continuu, abia pe la 4:45 a adormit iar si eu langa el in aceeasi pozitie, m-am trezit la 6:45 intepenita in ultimul hal si l-am dat pe Bogdan afara din camera cealalta, unde am dormit si eu 2 ore neintoarsa... Care ati mai patit asa ceva? Ca vad ca dintii aia nenorociti tot nu se arata... Azi-noapte i-am dat si niste Osanit (bilute homeopatice care ajuta cand le dau dintii), am zis sa acopar si varianta asta... I-au placut, s-a jucat cu ele in gurita, dar nu stiu cat efect au avut...

Laurita, nu cumva aveti posibilitatea sa gasiti pe undeva filmul ala vechi (dar bun) „Anonimul venetian“? Tony Musante si Florinda Bolkan, fetele trecute de 30 de ani tre’ sa-l mai tina minte, ce film frumos si ce muzica bestiala. Am gasit soundtrack-ul pe amazon, am sa-l comand, dar filmul nu-l mai au decat pe caseta video si noi nu mai folosim video-ul, il avem la subsol, in cutie...

Andrada, hai ca si tu o facusesi lata cu intranet-ul... Of, stresul asta ne omoara... Una din participantele la discutia despre razboi mi-a scris un PM, ca a ras cu lacrimi cand a vazut mesajul meu, pasnic si cu tenta sexuala, in mijlocul tumultului despre teroare/rasism/atentate etc... Ei, tot e bine ca am reusit sa mai dezamorsez putin atmosfera, chiar daca a fost involuntar.

socrate, iti multumesc din suflet pentru sugestii. Eu am observat in ultimele zile ca lui David nici grisul nu-i mai place, parca sugandu-si degetele imi tot da de inteles ca vrea lapte, eu cel putin asa interpretez in tampenia mea... Azi la pranz i-am dat pentru prima oara un piureias cu carnita, nu i-a placut deloc, parea sa se inece, tusea uscat (poate e carnea de vina, poate am pus prea putina apa), nu stiu ce sa mai cred. Si noi ne-am gandit la introducerea unui ritual de seara, cred ca am sa fac asa cum spui tu. Am sa-l las in haine de casa si seara il schimb la pijamaluta, am cumparat dealtfel si un CD player si ii voi pune muzica de Vangelis, linistitoare, in timp ce il vom schimba la pijamalute.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Buna Miss

Vad ca David face exact ca si Bitzu. La noi sincer totul a inceput sa fie mai bine la fix 7 luni. Deci mai ai inca de suportat. Ceea ce zici tu e chiar apogeul ...si inca nu s-a terminat...
Ce pot sa iti sugerez e sa il lasi pe Bogdan ziua cu David si sa mergi si tu sa dormi...numai asa vei putea sa rezisti la tot ce va urma. Pentru ca nu s-a sfarsit. Si sa iti mai spun o chestie: chiar daca se va sfarsi tu te vei trezi in mod automat ...ti se va parea strange cand va dormi adanc.
Eu din ce vedeam la Bitzu el deja era incredibil de obosit, avea si cearcane de la mai bine de o luna jumate de nesomn...caci atat a durat la noi perioada asta urata. Ba chiar aveam impresia ca si regresa..nu mai avea chef de nimic, nici nu se mai intorcea de pe o parte pe alta...maraia continuu...

Acum e un alt copil. Se trezeste gangurind, tzipand de fericire, se joaca singurel in patutul lui.
Iarasi cred ca e foarte important sa aiba spatiul lui, patul lui. Atat pentru voi cat si pentru el. Sincer din ce vad eu nu e absolut nici o diferentza daca ar sta in patul lui sau sta cu voi in pat. Tot va treziti toti. Asa daca el ar sta in patul lui macar voi ati avea momente in care ati sta pur si simplu unul in bratele celuilalt...e atat de important...

Hai ca fug ca imi distruge piticul calculatorul...de cand se tarsaie e pericol public

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna tuturor!!!

Va multumesc fetelor pentru incurajarile de care chiar am nevoie - referitor la intoarcerea la servici dar si ptr insanatosirea Evei. De ieri dupa amiaza e mai bine, parca si-a revenit. I-am ridicat buza de susu si fetelor se vad toti dintzii pe sub gingie, m-a luat groaza, saracutza de ea cat o suferii??? Oricum este intr-o stare de spirit mult mai buna ceea ce ma linisteste oarecum ptr ca luni tata lucreaza (e paznic) si mama va fii singura cu fata pana la 5, 5.30. Si sper sa se intzeleaga cu ea.

Fratele meu a venit ieri pe aici pana la urma... Hmm. In fine, m-am bucurat ca mi-am vazut nepotzeii, care m-au si sorcovit (Pe Iuby nu, ca le e frica de el saracul imi era o mila de el, ca el e tare bland, cand il vedeam ce mirat e ca le e copiilor frica de el.)

Nicole, felicitari ptr petrecerea la care se vede ca te-ai simtit minunat, felicitari si ptr sotzul care te iubeste.

Miss, supertare faza cu postarea despre "prestat", si eu am ras, saracutza de tine, chiar ca trebuie sa fii terminata. Nu stiu ce sa iti mai spun sa te incuraje, doar ca Daviducul se face mare pe zi ce trece si esti din ce in ce mai aproape de momentul in care totul se va rezolva.

Laurita am vazut poze de la Rev, esti tare dragutza, ce sa mai! Bafta atat tie cat si lui Alysh sa va atingeti obiectivele pe 2009.

Daria_Ioana ma bucur ca ai intrat optimista in noul an! Doamne ajuta sa te tina tot asa!

Magdone, bun venit printre Mladitze si Mugurashi!

Va pup pe toate.

Am sa incerc sa intru cat mai des pe aici, of, mi-am pregatit o punga cu cafea, o poza inramata a Evei (sa o pun pe birou) - mi-am facut pachetul ptr la servici... Ma doare sufletul ca o sa incep serviciul... Si toate astea ca sa ne putem lua si noi o casa... Dar imi scot eu parleala la bebe2!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

la multi ani dragele mele
mi-am propus sa scriu si eu azi un mesaj de zile bune, cu un conspect cu tot
sper sa-mi iasa si sa nu trezesc cu zgomotul tastelor puiul care doarme langa mine invelit cu un prosop ca mi-a fost lene sa-i aduc paturica de la el din camera
Incep cu noutati despre noi, nefericite insa. dupa cum va spuneam a reaparut febra si am pus-o pe seama dintisorului. si vreo 3 zile nu mai trecea deloc dupa care a inceput si o tuse de se invinetea la fata,mucii s-au reintors asa ca noi pe 31 dec ne-am dus la medlife...unde ne-a vazut un idiot...si care a incercat sa bage panica-n noi ca nu e f grav inca dar in 2 zile face penumonie. cand am fost copilul deja nu mai facea febra de 24 de ore fara antitermice. ca el ne da anitbiotic si sa zicem mersi ca nu ni-l interneaza ca are o tuse care sigur degenereaza-un fel de drobul de sare, nu era grav, dar mama ce grav ar putea sa fie. am sunat-o pe pediatra noastra care mi-a zis ca mai bine ii dam antibiotice decat sa ne para rau, ca oricat de idiot o fi ala tot a auzit el ceva...si pe langa sa-i facem si aerosoli. am cumparat aparat, i-am facut aerosoli de 2 ori pe 31 si seara i-am dat prima doza de anitibotic. pe 1 deja nu mai tusea deloc si mie imi e f clar ca l-au ajutat aerosolii si nicidecum o sg doza de antibiotic. ca sa nu mai zic ca pe 1 ne-a iesit si al doilea dintisor si am toata convingerea ca febra fusese si de la asta. asa ca acum sunt intr-o mare cumpana daca sa-i mai dau sau nu pastile
noi am avut multe nopti rele, cu trezit de 100 de ori, cu plansete de ziceai ca-l jupoaie cineva, dintii astia, sau raceala, sau toate suprapuse, se sufoca de la muci/tuse, il tineam sa doarma in fund...asa ca noi am avut antrenament pt revelion vreo 4 nopti inainte...de revelion au venit ai mei la noi sa stea cu bebe si noi am plecat la niste prieteni. pe la 10 mama a fost gata sa ma cheme acasa ca nu-l mai potolea pe tudor din plans, saracii la 12:30 s-au culcat de disperare si stres dupa ce au mancat fix o felie de cozonac si au baut un pahar cu vin
la noi a f foarte frumos, am fost 4 cupluri, am dansat, am papat bun si am stat segregati pe sexe la povesti si barfa pana la 4 dimineata. nu stiu sincer cum am rezistat la cat de obosita eram. ne-am propus sa incepem si noi anul incendiar cu dar ieri eram prea ofiliti dupa petrecere, azi ovi are iesire cu baietii...deci nu pupam nimic la inceput de an, sper sa nu fei asa tot anul.
l-am pus pe tudor in premergator de 2 zile, cate 10 minute, nu dati cu rosii, eu nu sunt impotriva, n-am fost niciodata, pur si simplu mie asa imi spune instinctul. nu va pot descrie fericirea si entuziasmul lui...
alysh ne luam de mana, de luni ma apuc si eu de invatat, am avut si primul cosmar azinoapte cu profa de psihologie din liceu care-mi spunea ca nu mai termin eu facultatea astea vreodata...felicitari pt listuta. eu ma gandeam ca-s chiar fericia asa, fix cum suntem acum si dorinta mea este :cand ne-o fi mai rau asa sa ne fie. ma simt si f indragostita de ovi, tudorica ne topeste pe-amandoi...sunt multumita, sincer, mi-a fost greu sa-mi pun dorinta de anul nou...nu ca nu exista maruntisuri la care visez, dar pur si simplu, fix in zilele astea, mi-au parut brusc irelevante.
laura te-am admirat in poze am downloadat si eu the kite runner si o sa-l vizionez diseara la un pahar de vin ca tot sunt singura diseara
simona felicitari ca poti tine pasul cu bebe matinal. oricum, nici pauza pe care o aveti de la 7 seara incolo nu e de lepadat. la noi sunt seri in care nu adoarme decat la 11 si eu la 12 deja cad de somn...
simonix si esme ce frumos v-ati simtit voi acolo in casuta din padure...cu doi pitici simonix incep sa inteleg ce spui tu de zgubiliticul robert. tudor, brusc, dintr-o mare putoare ce era, a devenit argint viu. pasiunea cea mare e sa stea in fund si sa se arunce pe burta dupa cate vreo jucarie. nu va zic ca da cu capul de toate cele...ofof, s-a dus linistea, nici in pat langa mine nu mai pot sa-l tin dimineata ca se suceste se invarteste pana ajunge unde vrea-la marginea patului. am senzatia ca si mersul de-a busilea e aproape...
ylari suntem surori si de dinti si de raceala si de manifestari mi s-a pus un nod in gat cand am citit ca te reintorci la serviciu....se apropie si la mine, macar la tine e ok atmosfera , iti sunt dragi colegii....la mine insa[acru]...asta e, pana la bb2 nu ma mai mut si trebuie sa profit si de treaba asta cu banii. apropos, pt toate fetele care mai sunt in CIC:
ce acte si unde trebuiesc depuse pt cei 85%???? eu vreau sa a duc luni la serviciu sa le cer si sa le si depun daca se stie exact de ce e nevoie.
miss ma cutremur gandindu-ma la tine saraca cred ca esti o persoana foarte puternica psihic de rezist eroic la privarea asta de somn. ma gandeam in timp ce citeam ce as face eu la disperare (dupa ce as fantasma putin cu fugitul de acasa, macar un pic sa-mi vars si eu naduful) si ma gandeam ca l-as culca pe bebe cu sotul. sa ti-l aduca fix cand e de alaptat. vreo 2 nopti sa te refaci un pic. poate david iti simte si incordarea si dorinta apriga ca el sa doarma si tocmai d-aia nu doarme. am observat asta si la tudor, cand vreau eu sa doarma, nu doarme nici mort sau se trezeste imdeiat si din orice, cand imi este indiferent, doarme bustean, poti sa tai lemne pe el...curaj, eu cred ca mult a fost putin a ramas, trebuie sa iesiti la liman! f tare tare mesajul tau flower power de pe topicul cu razboilu
nicole felicitari si sa continui in aceeasi stare tot anul! vroiam sa va intreb pe tine si pe iulia care e treaba cu grinda??? si cu moasa? moasa copilului? si dca ai nascut cu cezariana cine mai e moasa? sau in acest context inseamna altceva...oricum, mi s-a parut interesant, e ca la ursitoare inteleg
monalac,magdone bine ati venit la noi in gurp
cleo ma crezi ca uitasem complet de obiceiul cu sorcova? a imbatranit baba la anu il scot pe tudorica la produs...pana atunci tre sa procur o sorcova. pt mine era cel mai fericit moment al sarbatorilor cand dupa revelion colindam la toata lumea din familie si dupa aia cu banii stransi imi faceam planul pe anul ce vine agent la bursa trebuia sa ma fac io
andreea si la noi putza lui tudor este offlimits, nu o atinge nimeni, doar el trage de ea ca apucatu'....dar cum e a lui, sa se poarte cu ea cum o crede de cuviintza
daria ioana felicitari pentru escapada prin paduri, si eu mi-as dori, imi plac tare mult treburile astea. ne-am plimbat si noi un pic prin campulung pe unde se terminau casele si am prins un apus splendid, ne-am pozat si ne-am pupat, si am inghetat...brrr...frig a mai fost anul asta! iti urez sa fie ultimul revelion departe de tati!
danicriss eu scriu cd-uri cu copy/paste, fara nici un nero, merge, dai click de dreapta dupa ce ai dat paste pe cd in dreptul fisierului care asteapta sa fie ars si ai optiunea write this files to cd. eu asa fac.succes!
socrate iti urez sa te faci repede bine si sa nu se imbonlavesca puiul. la noi se fac deja 3 saptamani si tare rau mai e. sa nu-mi iasa in fata ochilor nesimtitii din cauza carora tragem atatea si am ajuns si la antibiotice, noroc ca nu ne-au sunat de sarbatori, nici nu le-as fi raspuns la telefon!
cadina
vianne tare asta cu intalnirile pe canapea....am dormit si noi cu tudor in pat cat a mai fost bonlav si glumeam ca il lasam in patul mare si noi dormim in living...dar am ramas doar cu glumele
doloress felicitari pentru progreselel lui bebe! pana aici ne-a fost, si eu ma plangeam ca nu e prea evoluat si ...carefull what you wish....
alex sara iti tin pumnii sa fie bine pitica si sa poti pastra sarcina in siguranta!
stefany n-ai mai dormit pana acum de revelion dar nici mamica n-ai mai fost...lasa ca e vreme si de dansat, eu asa ma consolez mereu, n-au intrat anii-n sac!
gata, atat a fost somnul lui tudorica un puici special si pentru gabitza, fecian, inais,mihaser,michaela, adriana,beleanne,monik...
de fapt va pe toate dragele mele,fara enumerari, sa fim la fel de prietene si in anul ce vine....

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fecian, saracutza cat te-ai mai chinuit si tu noptile cu Ursuletul... Bine ca a trecut. La noi e superaiurea ca de la o luna jumate doarme toata noaptea iar de ceva vreme incoace incepe frichineala pe la 4 dimineata, o mai iau si o legan pana pe la 5.30, abia atunci ii dau biberonul pe care in mod normal i-l dadeam la 6 (de fapt 7 acum vreo doua luni). Asa ca sper sa nu o apuce trezitul noaptea de foame acum la opt luni. Si asta nu din comoditate, Doamne fereste, dar imi e sa nu o fac grasa graselor, ca ea nici nu e vreo slabutza.

Ralu_t, of of ce ati mai tras si voi pe 31... La mine pot sa spun ca pe 30 a fost apogeul. Felicitari ptr dintzisor. Si noi mai avem inca mucisori dar ii scoatem de minim 4 ori pe zi. Ultima data a scos Iuby o productie de m-am speriat, eu n-am avut vreodata asa muci... Sper ca a scos "inima" sa scapam naibii de ei. De atunci nici n-a mai fornait, esteeee!!!! Si eu imi faceam planuri unde sa o duc sa o asculte un medic, ca doctora noastra nu a fost zilele astea. Plus ca nu facea febra, nu puteam sa ma duc asa aiurea la doctor, doar ca plangea fata. Iuby mereu imi zice ca sunt exagerata si sa nu rada aia de noi acolo. Ma rog.

Pup fetele.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Tuturor mladitelor si mugurasilor de 2008 si familiilor lor,le dorim un 2009 plin de impliniri,realizari si multa multa sanatate!
Nu am apucat sa citesc din urma,deoarece sunt varza de racita,ma simt de parca m-a palit sageata albastra .Si noi am petrecut noaptea de revelion acasica in 4(5),am papat am baut putintica sampanie,Alex a adormit pe la 1 pe canapea,l-am pus in patut si la 1 si 10 am tras si eu pe dreapta ca eram terminata dupa toate pregatirile ce le facusem.si iaca asa a mai trecut un an.
Saruca e putin racita,are mucisori dar nu-i curg,ii haraie desi ii dau cu Sterimarsi Stanciu mi-a dat si niste picaturi de Stoptusin,desi u tuseste,dar i le dau,stie el ce face,am incredere in dansul.Am inceput tratamentul de 2 zile si e jale,nu vrea nicicum sa ia siropelele si picaturile,strange gurita,scuipa,de nu stiu cat a inghitit si cat a scuipat din ce ii dau,asa ca mai bag putin in plus.Deja se vad niste efecte,a inceput sa miroasa kk,ca pana acum nu mirosea mai deloc si avea consistenta si aspectul papicii pe care o manca,si pt mine asta a fost unul dintre primele semne de alarmare ca ceva e in neregula cu digestia si asimilarea alimentelor.La analize vom merge numai luni,ca am sunat si ieri si azi si la Medlife si la Medicover si abia de luni incep activitatea normala.Abia astept sa vedem rezultatele sa stim concret ce are si ce e de facut.Ca un facut,m-am uitat in caietelul lui Alex de la pediatra si la fix 7 lunite avea 6670 g exact cat avea si Sara tot la 7 lunite fix.Nu stiu ce se intampla cu copiii astia,Alex facuse intoleranta la lactoza dupa ce am inceput diversificarea,acum sara nu stiu ce Doamne iarta-ma a facut,desi am facut si fac totul ca la carte,nu le-am dat nimic interzis pt varsta lor.Noi avem incompatibilitate de Rh,si desi la nicio sarcina nu am avut nevoie de anticorpi,cred ca asta sa fie cauza pb bebeilor nostrii.
Cat despre sarcina mea,sapt viitoare dupa ce termin analizele Sarei,o sa merg sa vedem ce e de facut,dar dupa cum ma simt nu cred ca o pot pastra,am niste dureri ingrozitoare de uneori noaptea nici nu am puterea sa ma intorc in pat.Am sa merg la dr recomandata de Socrate sa imi faca un control complet si analize si daca zice ca pot face tratament pt durerile astea si sa nu afecteze sarcina,o pastrez,desi tareeee greu imi va fi cu 3 teroristi si singura fara ajutor.Al meu lucreaza de ii sar capacele,pleaca la 9 si e sarbatoare cand vine la 6 jumate 7.Si dupa ce mancam,se baga iarasi in laptop pana noaptea la 12-1.Iar we iarasi in proportie de 80% sunt dedicate munciiNu mai ma lungesc ca incep sa ma enervez pe tema asta Postez mesajul sa nu il pierd si incerc sa mai citesc cate ceva.
Puopicei la toata lumea.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Un an minunat tuturor!

Va multumesc din suflet andrada, Miss, Laura si ralu!

Miss o sa pun poza care iti place tie la poezioara ta ptr M&M!

Noi am ajuns cu bine la mama...a fost super drumul...erau ffff putine masini...am facut si poze...Langa Sibiu era de vis peisajul!

Ylari sper ca e mai bine Eva! O pupacim!

Noi tot cam virusate...am intrat in noul an cam nespalate!
Eli e f mandra de ea ptr ca se ridica singura in picioare!

Bun venit noii mamici

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Miss, mi-ai adus aminte de filmul "Anonimul venetian", mamaaa ce mi-a placut, ce muzica, superb.

Nicole, am vazut pozele de la revelionul vostru, se vede ca v-ati distrat.

Ylari, succes mult cu intoarcerea la servici, sa treceti cu bine peste asta si tu si fata.

Bimbi, Doamne ajuta sa fie totul bine pina la urma cu sarcina, cu copiii, cu tot

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput