Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)
Raspunsuri - Pagina 8
violeta69 spune:
buna dimineata!
nu prea ati fost harnicute ieri...ma gandeam ca ati trecut la cap 8 fara mine![]()
kay
lasa ca faci tu sarmale ,important e sa fie Sosonica bine 
dodo 
MB
cum merge treaba?!
la mine e o lene de zile mari....unde stiu ca luni merg la munca
gabi
ce e asta cu 58 kg? ai slabit? sau te-ai ingrasat?![]()
Tzuni 
Misha 
kokiy 
umflatel 
andruskandu 
mariussimiuc
nina 
+++++ restul nebunaticelor 
mi-a fost dor de voi 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gabriella1 spune:
bey,io nu ma laud c-am slabit.
IO MA LAUD CA M-AM INGRASAT !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 bey,io nu ma laud c-am slabit. IO MA LAUD CA M-AM INGRASAT ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
ma gandeam io...da zisei sa intreb totusi!
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
gabriella1 spune:
azi imi afisez titulatura!
da' va mai fierb nitel.In special pe Tantza. Ca astept sa se ofileasca ,sa i se rupa lu' jeneralu' ,sa ajunga cheala..si apoi...![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 bey,io nu ma laud c-am slabit. IO MA LAUD CA M-AM INGRASAT ! Gabriela |
La cat mai multe kg

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
MadameBovary spune:
da' ce-ai, femeie, cu mine? ce-ti facui? sau ce nu-ti facui?? are dom' jeneral un detasament intreg, ti-l trimit numai sa nu ma mai fierbi. Si-s baieti din aia tineri, i-am vazut io.. d-aia cu strungareata si carare pe mijloc, sigur o sa iti placa
.
Daca ea si-a gasit titulatura, ma ajutati si pe mine sa nimeresc una? Imi sta gandul la un titlu de film, da' nu stiu daca mi se potriveste. Si parca nici "perversa lu' jeneralu'" nu-mi vine sa trec ![]()
Vio,
. Io-s in verva azi, sunt nerabdatoare!! ![]()
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui MadameBovary da' ce-ai, femeie, cu mine? ce-ti facui? sau ce nu-ti facui?? are dom' jeneral un detasament intreg, ti-l trimit numai sa nu ma mai fierbi. Si-s baieti din aia tineri, i-am vazut io.. d-aia cu strungareata si carare pe mijloc, sigur o sa iti placa Daca ea si-a gasit titulatura, ma ajutati si pe mine sa nimeresc una? Imi sta gandul la un titlu de film, da' nu stiu daca mi se potriveste. Si parca nici "perversa lu' jeneralu'" nu-mi vine sa trec Vio, . Io-s in verva azi, sunt nerabdatoare!! I never fake ... sarcasm |
bey,daca nu-s dati cu briantina pe par si nu le scartzaie botinele, dejeaba !
Gabriela
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Vio, . Io-s in verva azi, sunt nerabdatoare!! I never fake ... sarcasm |
vezi ca io ma gandesc la prostii azi!
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
mihaela77O spune:
salutare de la mare!ce faceti miztelor,azi ati somat...ma gandeam ca iar am de recuperat vreun capitol....
andruskandu,ce mai face puiul andreiut?
vio
si 
MB,misha,gabriella,kokiy,
,pt ca sunteti atat de pline de viata....sa stiti ca nu ma dau la voi!![]()
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
gabriella1 spune:
bey,haideti la 
Gabriela