Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

bey,haideti la

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

eu venisem,dar nu m-a servit nimeni cu o cafea virtuala,asa ca mi-am luat una reala...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Hai neata! Da' ce-i destrabalarea asta aici?
Kay sare pe saracu' om in baie, Coana Mare face flic-flacuri pe dinsa , Tantza si-a tras tot rejimentu', lui umflatel i s-a uscat gitu' de dorul unei cafele (asa zice ea, da' sa n'o credeti!), numa' violeta e fomeie de casa si doar (cica) se gindeste la prostii
Dodo bag de seama ca esti cea mai normala de p'aici

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

buna la voi toate.
vad ca va distrara-ti rau pe acilea.
misha, tu le infierezi pe cele fete, da matale te mutasi in Insula Craciunului? acuma , dupa ce trecu?!lasa soro ca nu-i rau, e bine sa mai evadeze omul cand si cand!

la noi liniste totala, consortul pleca la oras, iar noi ia o pauzarile suntem acasa, fiecare cu treaba ei!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cafea?Mai este cafea?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:

bey,io nu ma laud c-am slabit.
IO MA LAUD CA M-AM INGRASAT !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

aaaa, deci tu erai hotul?!!!!! cineva mi-a furat kg!!!!!
da ce abila esti mama!!!! venisi asa pe nesimtite si tot la fel plecasi??!!!

(in paranteza, eu am slabit cateva kg!)

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Cafea?Mai este cafea?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

nu!!! a baut-o gabita pe toata, n-auzi acilea ca s-a ingrasat?!
gabito, !

Kari
"
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

Cafea?Mai este cafea?

nu!!! a baut-o gabita pe toata, n-auzi acilea ca s-a ingrasat?!
gabito, !

Kari
"
Bernard Shaw

bey,io de la si de la m-am ingrasat !

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

buna la voi toate.

la noi liniste totala, consortul pleca la oras, iar noi ia o pauzarile suntem acasa, fiecare cu treaba ei!

Kari
"
Bernard Shaw

Nu-i asa ca voiai sa scrii "noi mu-ierele"? ca mi s-a dat si mie o pauza odata pina m-am prins

Imi plac zapada ci Craciunul asa ca aici voi sta si la primavara

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:

bey,io de la si de la m-am ingrasat !

Gabriela

Bey, da' tu chiar ca esti pe invers! Cum dreak te-ai ingrasat de la ?
Vedeti ca minte? Sa nu o mai credeti ca face atita efort in timpul....

Mergi la inceput

Citat:

Cafea?Mai este cafea?

ia de la mine, ca astea's zgircite

Mergi la inceput