Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 bey,haideti la ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
eu venisem,dar nu m-a servit nimeni cu o cafea virtuala,asa ca mi-am luat una reala...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
Hai neata! Da' ce-i destrabalarea asta aici?
Kay sare pe saracu' om in baie, Coana Mare face flic-flacuri pe dinsa
, Tantza si-a tras tot rejimentu', lui umflatel i s-a uscat gitu' de dorul unei cafele (asa zice ea, da' sa n'o credeti!
), numa' violeta e fomeie de casa si doar (cica) se gindeste la prostii
Dodo bag de seama ca esti cea mai normala de p'aici

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kariguld spune:
buna la voi toate.
vad ca va distrara-ti rau pe acilea.
misha, tu le infierezi pe cele fete, da matale te mutasi in Insula Craciunului? acuma , dupa ce trecu?!
lasa soro ca nu-i rau, e bine sa mai evadeze omul cand si cand!
la noi liniste totala, consortul pleca la oras, iar noi ia o pauzarile suntem acasa, fiecare cu treaba ei!![]()
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
mariussimiuc spune:
Cafea?Mai este cafea?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kariguld spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 bey,io nu ma laud c-am slabit. IO MA LAUD CA M-AM INGRASAT ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
aaaa, deci tu erai hotul?!!!!! cineva mi-a furat kg!!!!!

da ce abila esti mama!!!! venisi asa pe nesimtite si tot la fel plecasi??!!!
(in paranteza, eu am slabit cateva kg!)
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
kariguld spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Cafea?Mai este cafea? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
nu!!! a baut-o gabita pe toata, n-auzi acilea ca s-a ingrasat?!
gabito,
!Kari
"
Bernard Shaw
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
nu!!! a baut-o gabita pe toata, n-auzi acilea ca s-a ingrasat?! gabito, !Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
bey,io de la
si de la
m-am ingrasat !Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kariguld buna la voi toate. la noi liniste totala, consortul pleca la oras, iar noi ia o pauzarile suntem acasa, fiecare cu treaba ei! Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
Nu-i asa ca voiai sa scrii "noi mu-ierele"?
Imi plac zapada ci Craciunul asa ca aici voi sta si la primavara

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 bey,io de la si de la m-am ingrasat !Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Bey, da' tu chiar ca esti pe invers! Cum dreak te-ai ingrasat de la
? Vedeti ca minte? Sa nu o mai credeti ca face atita efort in timpul....
misha71 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Cafea?Mai este cafea? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
ia de la mine, ca astea's zgircite