Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Sotia: Ai facut cumparaturile?
Sotul: Bad command or filename.
Sotia: Dar te-am rugat de dimineata...
Sotul: Syntax Error. Abort?
Sotia: Nici macar noul televizor?
Sotul: Variable not found....
Sotia: Bine, da-mi cartea de credit, merg eu la cumparaturi...
Sotul: Sharing Violation. Access denied!
Sotia: Tu vorbesti serios, glumesti sau incerci sa ma enervezi?
Sotul: Too many parameters...
Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine?
Sotul: Data type mismatch.
Sotia: Dar salariul cand il iei?
Sotul: File in use... Try later.
Sotia: Ma faci sa ma intreb... ce insemn eu pentru tine?
Sotul: Unknown Virus.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Ce faceti, pasarelelor? Eu am vizionat un film si cred ca ma duc la culcare daca nu mai exista activitate pe aici...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

si mie imi pica ochii in gura

Noapte buna!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Somn usor, Mishulica, ne citim din nou maine cu drag!!

maaaaaare!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nu pot sa cred ca taceti!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mai, la mine e seara. lasa Tzuni ca zic eu

primiti o trista careia i-a plecat barbatu in misiune? zici ca l-am trimis in Irak, nu acasa...

nu mai ziceti de sarmale, ca eu n-am pus gura pe asa ceva sarbatorile astea... care se ofera sa-mi faca si mie o sarma cand ma intorc? A?

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

mai, la mine e seara. lasa Tzuni ca zic eu

primiti o trista careia i-a plecat barbatu in misiune? zici ca l-am trimis in Irak, nu acasa...

nu mai ziceti de sarmale, ca eu n-am pus gura pe asa ceva sarbatorile astea... care se ofera sa-mi faca si mie o sarma cand ma intorc? A?

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

io,iti fac doo oale.pline.ochi.(vrei ochi verde sau caprui?)
Iote la ea, tanjeste dupa sarmale...io am tanjit dupa .Ca cica asa se fac copii.
Huzbandul m-a anuntat c-a parasit-o pe Patria.Pana maine. Ca e OS. bey,io deschis topic ,la aia cu probleme.Ca sunt o inselata.(mai bine eram o deshalata).Sa-mi "egzplice" doamnele de bine cum sa pun problema divortului. Iaca pun si io ceva
Da l-am rupt pe consort. Ii cobaltaiau samalele in pantece si io "si dai si lupta" Si el nik n-o zis.Am uitat sa- intreb daca l-o apucat bucuria sau gandu' de fuga. Da' ma duc sa-l trezesc ,sa-i bag faru' drept intre ochii aia mumosi si sa incep interogatoriu' : " bey, ti-o fo ghini sau mai vrei?"

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

bey,im happy! am 58 kg !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Kay, si tu tot cu epoleti ai treaba? Sau cu misionari? Ca tot vorbeam mai paginile trecute despre faptul ca daca am avea pasionate de CFR-isti aici nu ne-ar mai trebui nimic!
Gabrielo, breeeee, da' te-ai mai laudat acum cateva zile tot cu 58 de kilograme! Tu chiar vrei sa ti-o iei de la mine? Ia vezi, sa nu care cumva sa mai zici IAR cum slabesti tu, ca-i distrug pana si misila lu' barbata-tu!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata !

Poftiti la si ca sa se deschida apetitul de "vorbit"

La Navodari

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!