Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)
Raspunsuri - Pagina 14
kay spune:
pai sa ziceti, ca vine si eu... ehe, de cand duc doru unei baute bune.. iar acu ca am si motiv de sarbatoare
dau de baut, asa ca bagati-va !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
da tu de ce nu dormi?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
habar n-am
aici e ora 2 noaptea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
kokiy baga mare ca s-au incins spiritele si mai rau ![]()
Parca aud si cum se urla: ... "dar nu veti invingeee".....etc, etc..., cred ca a ragusit deja la deshte!
E de rau, rau, rau. Oare tine de
,
,
sau spitalul de nebuni (ca acolo se rezolva usor, la cite pile ne-am tras
)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
hai ca ma duc si io (in sfirsit) la nani.
toate nebunakele
Luni o sa 

ca ma duc la munci si iar ma trezesc la 5.30 

misha71 spune:
Nu pot sa ma culc pina nu spun
Bine ai revenit romana_74
Ia uite cum se intorc fiicele risipitoare inapoi in cuib ![]()

gabriella1 spune:
bey,am intuit bine :sunteti niste distrabalate fara somn !
Azi mi-s singura acasa,organu' da servici de la 8-22. Numai ca am alte probleme,tata e bolnav,ma duc sa-l internez in spital...cam de aia lipsesc io de pe aici...da' Dumnezeu e mare si nu uita ca eu sunt singura lui fiica ,odor,odrasla,puslama si el e singurul meu tatic bun si drag !![]()
In alte ordine de idei,bey voi faceti
sau va schingiuiti barbatii?
Io par domestica.... acu' fro 2 zile ,iubire mare,transpiratii,patu' scartzaia , organu' avea dom'ne o figura ..am inceput sa rad ca proasta.Ca proasta-n aia.S-a dus naibii
ca m-a tinut rasu' vreun sfert de ceas.Si io mai vreau bebe. ![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
allo, desteptarea !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
Oano,sa-ti trimit discul cu "da mama cu biciu' -n mine?" Te anunt ca-i de epoca ,sa nu-ti "pleznesti" barbatu' cu el in crestet, ca e in patrimoniu' .
Tantzo, ce faci bre? tu ejti cu"treceti batalioane romane Carpatii" ha?
Bre, pe asta nimeni n-o mai satura ! ![]()
Gabriela
misha71 spune:

Biiine
na, ca m-am trezit!