Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

eu ma duc la tv,v-am asteptat si nimic...cand n pot tine pasul cu voi,cand nu dati pe aici!
ceva e-n nergula...cu mine!
va ,pe toate si va spun noapte bun!
a,acum m-am prins,voi sunteti pasari de noapte!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

UNDI UMBLATI BRE?

gabitza, tantza? eee? va lustruiti epoletii???

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gata, prezenta! Am citit si eu un piculet din urma, ca daca mi-am tinut fundul numai prin malluri toata ziua asta, v-am ratat barfele.
Kay, misto cu palma, am experimentat-o si eu o data... asta al meu mai da din cand in cand si da atat de bine ca e joaca de copii... si la un moment dat, eu deasupra, tronam si satisfaceam si cum ma uitam asa la el, lost in the moment, ochi inchisi si concentrare maxima, JAAAAAAAP ii frig una peste fatza de s-a trezit brusc si mai sa sara cu totul din pat . Eu zambeam pervers, mi-a iertat-o cand mi-am luat si eu portia de plesneala mai pe urma Sex cu nabadai rulz!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Ah, si stati asa, ca mi-am amintit de Vio: fataaa, da' zii si mie la ce prostii te tot gandesti!! Sansele sunt mult prea mici sa nu-mi fi trecut si mie prin cap, oricat de tinerica sunt eu... ca am instructor bun si nu mai stiu ce-i aia inocenta

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

V-am citit ...acu' la miez de noapte,dar fug ca tre' sa prestez

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Toata lumea a fugit la prestat...Ia sa ma'c si eu,poate incing o hora cu Zmeurel al meu...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

prestati voi si pentru astea mai tinere si mai defavorizate . ma duc si eu sa prestez niste somn si sa visez cum era sa mai prestez si altceva . ne revedem maine...

p.s. gabrielo, te sparg cu mitraliera si cu tunul ca tot nu ti-ai schimbat titulatura!!!!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

sa ziceti voi de nu creste natalitatea cu subiectu asta

Madame, de ce nu te duci tu la jeneral? unde e? lasa ca mobilizam acilea fetele, care pe unde mai e, il localizam, il imobilizam si ti-l livram indata. pai e frumos sa lase el tanara domnita fara "fericire"?

va si somn usor, ca e noapte la voi. noi mergem la sala

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

unde v-ati intalnit voi ma si mie nu mi-ati zis, a? si ati fost doar 3? atata??? hai maaaa, dati cu detaliile acilea ! sa vada si ochiu meu de dincolo de mare

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

a fost intilnire undercover la un ....spital
Da' zau ca nu era de nebuni, asta doar daca nu ne-o fi mintit andruskandu (ca acolo lucreaza)
Insa dupa vizita noastra, portarul s-a dat singur de usa (nu i-a facut kokiy nik nik, jur! ), garda a dormit in ambulanta, bradului i-au cazut acele, consortu' meu si-a tras singur palme si a zis ca el cu noi-pas-sa ma duc singura, ca el nu-i din zona noastra , sotul lui kokiy i-a dat lectii de cum se fac copiii (bine ca nu i-a aratat live ) si totul e bine cind se termina cu ... vin de Dragasani!
Da' io mai vreau, ca nu mi-a ajuns, insa de data asta tre' sa o organizam misto de tot, sa ne iasa prin urechi, ca asta a fost de incalzire. Pozele sint pe prima pagina.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput