Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)
Raspunsuri - Pagina 15
mihaela77O spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui misha71 ![]() Biiine na, ca m-am trezit!********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
sarut mana de cafea!dar sa fie calda,ca astia ne-au oprit caldura de ieri,si avem un frig in casa,asa ca vreau cafeaua calda!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
neata! cum sa va opreasca caldura pe frigul asta? astia-s nornali?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 neata! cum sa va opreasca caldura pe frigul asta? astia-s nornali? ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
se pare ca nu....
problema este de copii,am bagat noi radiatorul si caloriferul electric,dar nu face fata,si mai ales,ca mihaitza nu sta doar intr-o camera....eu m-am incalzit cu o cafea fierbinte si cu vremuri de altadata
si cu zouzounakii mei
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
andruskandu spune:
Am sosit acasa, am sosit acasa , am sosit acasa... tra-la-la-la-la-la...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
Tizo
sa-ti traiasca zouzounakii
sisa fie sanatosi ca tare frumosi mai sint 
Andrushkoooooo!!! Io stiu ca esti tra-la-la-la-la, da' chiar asa, tre' sa stie tot poporu'?
Hai bine ai venit si baga o
si tu, ca tre' sa fii inghetata de pe drum 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
timida??? de pe acum? pai cind or sari nebunele pe tine cu tirul de intrebari gen: cum te destrabalezi noaptea...atunci ce faci?
ca aici nu-ti merge ori zici tot, ori esti haituita prin tot forumul ![]()
(aberez, nu te speria!
)
misha71 spune:
| citat din mesajul lui umflatel sarut mana de cafea!dar sa fie calda,ca astia ne-au oprit caldura de ieri,si avem un frig in casa,asa ca vreau cafeaua calda! MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
au zis acum la stiri ca in cel mult 2 ore va fi caldura peste tot si ca deja in unele blocuri "au inceput sa apara unele semne"-asa au zuis exact!
Asa ca acum, ca sa te incalzesti, mergi pe burta si cauta semnele
andruskandu spune:
Mishule, acum vazui... te-ai mutat pe Insula Fericirii?
Fericitoooo!
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
are loc toata lumea pe insula asta ![]()