Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)
Raspunsuri - Pagina 9
OneFineDay spune:
Hej fetelor merci de sprijin
La fel va doresc si eu voua tuturor.
Lilicica uite astea sunt nr unde poti sa o suni 917-771-6035 sau 718-639-6029, prefixul de USA e 01 cred .
Eu am citit si cartile ei si totul se explica foarte bine si logic in numerologie, eu nu e o "prezicatoare" asa cum multi o descriu. A fost foarte dragutza si am vorbit cam 20 de minute, a costat 100 de dolari (nu mai tin minte exakt?). M-a intrebat intai ce vreau sa stiu , eu cum nu vroiam sa stiu nimic special decat asta cu copiii am tacut chitic. Sper sa primesti vesti bune daca te hotaresti sa o suni.
va pup
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lilicica
Asa ca fi increzatoare in destin. Daca poti trimite-mi te rog si mie pe PM numarul de telefon al lui Carmen Hara. Te pup si multa credinta sa ai, ca asa va fi, nimic nu este intamplator din tot ce ni se intampla. |
KITTA spune:
OneFineDaynumerele astea sunt cu taxare? Ca eu ma gandeam sa o sun de pe un program de pe net care e aproape moca ![]()
Si mie mi-a interpretat cineva din cartea ei, si cred in chestii calculate care tin de ziua de nastere + etc. alte cifre si mi-a zis ca anul asta e bun de facut copii.
Angel33nu te necaji cu FSH, mai creste mai scade. mai ajuta-l cu ceva naturiste. Mie o data mi-a iesit 33 de credeam ca l-au gresit apoi a inceput sa scada 24, 20 si ultimele dati era chiar 6, 8. Urmareste-l in fiecare luna si ai sa vezi cum evolueaza!
lilianaFi spune:
fete dragi!
Beatriz..ce sa zic...nici tara nu am decis-o
...oscilez intre austria,spania si belgia...
Pisix ce mai faci???...tu ce ai ales???...mie nu prea-mi raspund la e-mailuri...
Numai bine tuturor!

Beatriz spune:
Elenada - nu sunt numeroloaga (inca
) dar iti spun sigur ca iti vei tine bebeii in brate si te vei bucura de ei toata viata!
LilianaFi - nu mi se pare ok cu clinicile care nu prea raspund la mailuri chiar daca sunt f renumite; daca scartaie comunicarea in stadiul incipient, cum ar decurge ea cand incepi FIV-ul?
toate fetele
Moniland spune:
OneFineDay, o sa ai o fetita si un baietel, vor fi gemeni si din cauza asta se vor naste mai repede de 9 luni si va fi in septembrie 2009, iar tot ce ti-a zis CarmenHara ti se implineste. Succes!
cu

pisix spune:
Va pup pe toate austriecele mele dragi
lilianaFi - cred ca ma indrept spre Innsbuck dar nu sunt 100% hotarata; mai ramane ca optiune si clinica din Viena
Pai tu cui scrii, in Spania ? mie unii din spania abia acum imi raspund, si abureli asa generale ... cica sa ma duc acolo
Par superficiali sau pe banda rulanta si nu-mi doresc asta
pisix spune:
Moni ce faci draga mea ?
OneFineDay - hai ca si pe mine m-ai zgandarit cu Carmne Hara, iti doresc din suflet sa se adevereasca tot, ar fi asa frumos
Moniland spune:
Pisix, trece timpul si azi am implinit 12 sapt
. As vrea sa treaca mai repede sa-mi tin puiutii in brate. Maine ma duc la eco si sper sa fie amandoi bine.
cu

pisix spune:
Eeeei Moni ai trecut de perioada critica 
Bravo, deja esti pe directie ... trebuie sa fii convinsa de asta
Cum te simti ? ai inceput sa faci burtica ?
Moniland spune:
Pisix
, mai am pana sa trec de primul trimestru. Cica in sapt 14 intru in trimestru 2. Ma doare burta tot timpul. Si da, mi-a crescut burtica, doar sunt 2
. Nu ma mai cuprind pantalonii si mi s-au schimbat formele.
cu