Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

Hej fetelor merci de sprijin La fel va doresc si eu voua tuturor.

Lilicica uite astea sunt nr unde poti sa o suni 917-771-6035 sau 718-639-6029, prefixul de USA e 01 cred .

Eu am citit si cartile ei si totul se explica foarte bine si logic in numerologie, eu nu e o "prezicatoare" asa cum multi o descriu. A fost foarte dragutza si am vorbit cam 20 de minute, a costat 100 de dolari (nu mai tin minte exakt?). M-a intrebat intai ce vreau sa stiu , eu cum nu vroiam sa stiu nimic special decat asta cu copiii am tacut chitic. Sper sa primesti vesti bune daca te hotaresti sa o suni.

va pup

Citat:
citat din mesajul lui Lilicica

Citat:
citat din mesajul lui OneFineDay

haha fetelor puteti voi sa radeti de mine ca mie imi vine sa plang. Asta e pur si simplu, nu ti se zice nimic aici chiar daca intrebi. Am primit doar verdictul ca totul e OK si mai mult nu poate nimenin sa-mi explice, ca cei de la clinica de fertilitate nici macar nu au un jurnal al meu medical unde sa pot sa vad si eu diferite valori etc dupa 5 ICSI:uri! In fine....am fost si eu prea lejera si m-am lasat pe mana lor fara sa-mi bat prea mult capul si nu m-am interesat cum trebuie. deci vina in final e doar a mea...

Sa va zic si eu ceva "de plans" ;-) Dupa a 4:a nereusita cu 2 blastocisti de toata frumusetea (in sept 2008)am fosta asa de disperata ca am sunat-o pe Carmen Hara, stiti voi numeroloaga celebra care sta in USA. Cand i-am dat datele mele de nastere a zis " A, da, ai 2 copii". Eu i-am zis ca nu am copii si ea a fost foarte mirata. A, nu? Pai atunci sunt foarte aproape sa vina, ptr ca eu ii vad foarte clar, o fetitza si un baiat, te-au ales deja si sunt in drum spre tine" va dati seama ca eu am inceput mai mai sa bocesc la telefon am intrebat-o de vreo trei ori daca chiar vede asta clar ;-) si ea a zis ca fetitza vine pana in sept 2009. Asta nu o sa se prea indeplineasca ar fi trebuit sa raman in dec ca sa fie realitate dar mai am o sansa mica luna asta ;-)))

Mi-a spus ca nu a fost in codul meu numeric (in destin) sa fiu mama inaiinte de 30 de ani ?!

In rest TOT ce mi-a zis se potriveste in realitate, am fost socata de niste chestii dar mi-a zis inclusiv ca o femeie cu un anumit nume o sa-mi propuna o afacere in ianuarie 2009 si asa si a fost si mi-a mai spus de karma familiei mele care nu e prea buna....In orice caz.... o sa vedem daca a avut dreptate in privinta copiilor.... Adevarul e ca de atunci sunt mai increzatoare si ma gandesc mai mult si mai pozitiv la fetitza mea care vrea sa vina la noi.....hai ca m-a luat plansul ;-(
Daca ti s-au potrivit atat de multe chestii care ti le-a spus, cu siguranta ca se va intampla si asta, fetita ta va veni la tine cat mai repede, pentru ca iti doresti asta cu adevarat
Asa ca fi increzatoare in destin.
Daca poti trimite-mi te rog si mie pe PM numarul de telefon al lui Carmen Hara.
Te pup si multa credinta sa ai, ca asa va fi, nimic nu este intamplator din tot ce ni se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

OneFineDaynumerele astea sunt cu taxare? Ca eu ma gandeam sa o sun de pe un program de pe net care e aproape moca
Si mie mi-a interpretat cineva din cartea ei, si cred in chestii calculate care tin de ziua de nastere + etc. alte cifre si mi-a zis ca anul asta e bun de facut copii.
Angel33nu te necaji cu FSH, mai creste mai scade. mai ajuta-l cu ceva naturiste. Mie o data mi-a iesit 33 de credeam ca l-au gresit apoi a inceput sa scada 24, 20 si ultimele dati era chiar 6, 8. Urmareste-l in fiecare luna si ai sa vezi cum evolueaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

fete dragi!

Beatriz..ce sa zic...nici tara nu am decis-o ...oscilez intre austria,spania si belgia...

Pisix ce mai faci???...tu ce ai ales???...mie nu prea-mi raspund la e-mailuri...

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Elenada - nu sunt numeroloaga (inca) dar iti spun sigur ca iti vei tine bebeii in brate si te vei bucura de ei toata viata!
LilianaFi - nu mi se pare ok cu clinicile care nu prea raspund la mailuri chiar daca sunt f renumite; daca scartaie comunicarea in stadiul incipient, cum ar decurge ea cand incepi FIV-ul?

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

OneFineDay, o sa ai o fetita si un baietel, vor fi gemeni si din cauza asta se vor naste mai repede de 9 luni si va fi in septembrie 2009, iar tot ce ti-a zis CarmenHara ti se implineste. Succes!

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Va pup pe toate austriecele mele dragi

lilianaFi - cred ca ma indrept spre Innsbuck dar nu sunt 100% hotarata; mai ramane ca optiune si clinica din Viena

Pai tu cui scrii, in Spania ? mie unii din spania abia acum imi raspund, si abureli asa generale ... cica sa ma duc acolo
Par superficiali sau pe banda rulanta si nu-mi doresc asta

Mergi la inceput

Moni ce faci draga mea ?
OneFineDay - hai ca si pe mine m-ai zgandarit cu Carmne Hara, iti doresc din suflet sa se adevereasca tot, ar fi asa frumos

Mergi la inceput

Pisix, trece timpul si azi am implinit 12 sapt . As vrea sa treaca mai repede sa-mi tin puiutii in brate. Maine ma duc la eco si sper sa fie amandoi bine.

cu

Mergi la inceput

Eeeei Moni ai trecut de perioada critica
Bravo, deja esti pe directie ... trebuie sa fii convinsa de asta
Cum te simti ? ai inceput sa faci burtica ?

Mergi la inceput

Pisix , mai am pana sa trec de primul trimestru. Cica in sapt 14 intru in trimestru 2. Ma doare burta tot timpul. Si da, mi-a crescut burtica, doar sunt 2 . Nu ma mai cuprind pantalonii si mi s-au schimbat formele.

cu

Mergi la inceput