Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Beatrice trebuie sa imi tin copilasii in brate ca doar nu ma chinui atat degeaba. Trebuie sa fie bine pana la urma.

Si voi trebuie sa faceti la fel sa ramaneti gravidute si sa va strangeti la piept puiutii.

Moniland abia astept sa ne povestesti de bebeii tai.

One sa stii ca moni are dreptate. Faci gmeni si asa se adevereste ce a zis numeroloaga. bafta multa.

Pisix, Liana Fi bafta in alegerea clinicii. va doresc sa fie cea norocoasa.

Bafta fetelor in focuri sa auzim de rezultate pozitive

elena +11

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

Fetelor fetelor cum stiti voi sa dati speranta sunteti extraordinare. Ma bucur ca v-am gasit Va tin la curent va dati seama Ea a mai zis ca fetitza si baiatul vin "foarte repede unul dupa altul", .... va dati seama cat am putut sa sper de mult acuma in dec cand am facut Et cu doi blastocisti de toata frumusetea .....Ar fi fost exakt cum a zis ea...dar nu a fost sa fie...Vreti sa va mai zic ceva? Eu nu sunt sincer deloc cu chestiile astea dar incercarile astea de a avea copiii mult doriti te schimba in multe privinte.... Soacra mea a fost la un calugar/preot in Romania care cica tot asa, poate sa vada "destinul" si ce credeti ca i-a spus? Aceeasi chestie, adica ca voi avea o fetitza pana in sept 2009. dar i-a spus si ca o sa am o graviditatea foarte grea, cu probleme. ..... IN fine, hai ca timpul trece si o sa vedem noi cum o sa fie...

Vreau doar sa va mai zic ca am o programare la clinica Wunschbaby Zentrum in Vienna cu Dr Ana in 17 martie! tjohoo Doamne ajuta sa vedem cum o sa fie , mi-a pus urmatoarele intrebari prin mail:

My very first question: did you ever check your chromosomes; is there a
karyogramm of both of you existing ?
Did you ever do preimplantation diagnosis on your embryos ?
Did you ever do a hysteroscopy ?
How is your TSH and Polactin level ?
Did you make a detailed virus status, a chlamydia + CMV testing ?
Do we know details about your immunological status, did you do cross match ?

INtrebarile astea Le-am trimis la clinica unde am facut 5 ICSI--uri aici si i-am rugat sa-mi raspunda.... si bineinteles ca NU, nimic din ce intreaba Dr Ana nu e facut pe mine! Dar acuma i-am obligat sa-mi faca toate analizele deci in cateva sapt o sa am poate mai multe raspunsuri.

Inca ceva! A-ti auzit de Menevit, medicamentul minune ptr barbati care s-a descoperit recent in Australia? Uitati-va aici despre ce e vorba , noi o sa comandam
http://video.aol.com/video-detail/9am-dr-kelton-tremellen/3546719365

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Felixutza, , da' astept sa vad maine cu ce se lasa pana sa-mi mai fac vreo speranta...

Of, hu mai stiu daca linistea asta si optimismul semnifica ceva bun... ori dau in vreo sminteala ori incep ss ma invat cu situatia asta. si chestia e ca data trecuta,desi am raspuns tot prost, a fost un prost mai bun decat acum, macar au fost 4 ovocite de folosit, dar acum cu 2 foliculi numai... nu-mi vine sa cred ca sunt tradata in hslul ssta de propriul organism

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Buna seara fete dragi!

Fireyes ..nu fii trista draga mea....poate din 2 foliculasi vor iesi 2 copilasi dragalasi...baafta multa si te asteptam cu vesti bune

...m-am decis...voi merge la clinica AZVUB din bruxel...cine mai vine cu mine????

Sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

OneFineDay – si eu sunt in discutii cu Ana de la Viena. Vreau sa ma decid cat mai curand unde ma duc
Despre Menevit – am citit componenta lui si PROFERTIL mi se pare mult mai complet.
Fireyes – nu-ti pierde speranta pt ca nu stii niciodata unde e sansa ta
Moni – eu stiam ca riscul maxim e pana in 12 sapt.
lilianaFi- ia baga si tu un link cu clinica asta ca poate vin eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Felicitari, Liliana, e un mare pas inainte! sa fie intr-un ceas bun!
Mda, sa ma vad maine trecuta cu bine de punctie si dupa imi fac vise de

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Pisix

www.brusselsivf.be

...eu am ales un dr.extern dr.Platteau (ai si aceasta posibilitate:sa alegi intre un dr.intern si unul extern)...am ales acest dr.in baza experientelor pozitive ale italiencelor...pt e-mail:
icsi@telenet.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

sa stii ca suna f interesant !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fireyes iti tinem pumnii stransi. Eu cred ca optimismul tau e un semn bun si din cele 2 ovocite vei avea un bhcg pozitiv.
Te astept cu vesti bune.

Liliana Fi ma bucur ca te-ai decis. Sa fie intr-un ceas bun si sa vii cu bhcg pozitiv de acolo. Bafta multa.

Pisix tu ai mai ramas sa te decizi unde faci fiv. Iti doresc sa iei decizia cea buna si sa obtii bebelusul mult dorit.

Cristal iti tinem pumnii si tie. Sa fie cu noroc si sa se lase cu bebei

Multa bafta fete dragi si auzim numai vesti bune anul asta.

elena +11

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Fireyes - daca ai 2, atunci exact 2 bebei sa faci! Iti tinem pumnii si iti dorim ca visele tale de sa devina realitate!
OneFineDay - tu vei merge acolo pe 17 martie si noi pe 24 martie, la o saptamana distanta. Daca toti iti prezic de fetita, e clar ca o vei face. Si daca nu o faci in septembrie, o faci in noiembrie, tot toamna este si tot 2009.
LilianaFi - nu stiu cate fete vin cu tine la Azvub, dar sigur ai ales bine, e f renumita.
Pisix - daca esti interesata de Azvub, sa intri pe cerco un bimbo - la subforumuri la "Medici & Centri Esteri" si acolo vei gasi zeci de subiecte dedicate doar pt Azvub. Eu nu le-am studiat, dar am dat de ele cand studiam despre clinica Szalay. Spor la studiu!
Elenada - sa aveti weekend placut toti 3!
Chiar asa, Cristal1995 - sa ne spui cand sa aducem majoretele, te sustinem cu toata trupa!

toate fetele!

Mergi la inceput